Nikolis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω κάποιον αντάπτορα για ένα 3-pin connector με χρώματα μωβ (5VSB), κόκκινο (5V), μαύρο (ground). Ο connector χρησιμοποιείται για τροφοδοσία display κουτιού και μου είναι αρκετά δύσκολο με την έως σήμερα έρευνα να βρω. Ευχαριστώ πολύ
johzaf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ψάχνεις να βρεις... απο 3 pin σε molex?
Nikolis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω από molex σε 3 pin με τα καλώδια που περιγράφω και τα οποία βρίσκονται όλα μαζί μόνο στο μεγάλο κοννέκτορα της μητρικής.
ahristos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Πως να βρεθεί αντάπτορας για ένα καλώδιο που πάει από το τροφοδοτικό κατευθείαν στη μητρική (το μωβ); Πρέπει να γίνει πατέντα. Να κοπεί το μωβ καλώδιο και να ενωθούν και τα τρία μαζί. Αν το σημείο αυτό μονωθεί με θερμοσυστελλόμενο πλαστικό θα γίνει καθαρή και σίγουρη δουλειά. Αλλά γιατί χρειάζεται την τάση 5V StandBy; Για να δείχνει κάτι και όταν είναι σβηστός ο υπολογιστής;
Nikolis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πως να βρεθεί αντάπτορας για ένα καλώδιο που πάει από το τροφοδοτικό κατευθείαν στη μητρική (το μωβ);Πρέπει να γίνει πατέντα. Να κοπεί το μωβ καλώδιο και να ενωθούν και τα τρία μαζί. Αν το σημείο αυτό μονωθεί με θερμοσυστελλόμενο πλαστικό θα γίνει καθαρή και σίγουρη δουλειά. Αλλά γιατί χρειάζεται την τάση 5V StandBy; Για να δείχνει κάτι και όταν είναι σβηστός ο υπολογιστής; Μπορεί να υπάρξει αφού το καλώδιο κουμπώνει στη μητρική μέσω κοννέκτορα, παρόμοιος κοννέκτορας να χρησιμοποιηθεί και σε αυτήν την περίπτωση. Όπως γράφω και στην αρχή χρησιμοποιείται για το display του κουτιού. Τον τρόπο που περιγράφεις τον έχω και εγώ κατά νου, έλεγα όμως αν υπάρχει αντάπτορας να τον προτιμήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.