Προς το περιεχόμενο

Ποια η γνώμη σας για την ΚΟΡΕΛΚΟ;

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

QUOTE]Δεν ειναι θεμα διεθνης πολιτικης οπως το Μακεδονια, στο οποιο υπαρχουν αντιθετες αποψεις. Δεν υπαρχει διαφωνια στο θεμα αυτο για να υπαρχει παραπληροφορηση.

α) η"διεθνης" της διεθνους ...ωστε δεν υπαρχει διαφωνια....δηλαδη μονο στο Ελλαντα ειναι τοσες περιοχες που η οικονομια τους ευεργετειται απο τους φοιτητες?

Εχω βγαλει Aston University μεσα στα 10 καλυτερα business πανεπιστημια της Αγγλιας, οχι δεν συνεργαζετε με ελληνικο οπως υποθετεις. Πρωτο στην Αγγλια με 75% επιτυχια στην ευρεση δουλειας για τους αποφοιτους του μεσα στο πρωτο 6μηνο. Πανελληνιες δεν εδωσα καν γιατι δεν με ενδιεφερε να δουλεψω στην ελληνικη αγορα. Φυσικα θα αμφισβητησεις και αυτο, μπορεις να δεις τους αποφοιτους του 2006 ομως στα business cources, 2 ελληνες ημασταν ολοι και ολοι.

χαιρομαι για σενα...αλλα ξερεις ολοι αυτοι οι τυποι που βγαινουν στα φορουμς και τοσο ευκολα αρχιζουν αυτην την ιστορια "εγω εκανα το ενα,εγω εκανα το αλλο κλπ" παντα μου κινουν λιγο τις υποψιες...πεστο ενστικτο...μαλλον αφου σπουδασες εξω,ενας παραπανω λογος για τον οποιο δεν εχεις και πολυ ακριβη (οχι ακριβη πολλα ευρω,ακριβη δηλαδη οχι εσφαλμενη) ιδεα για το τι γινεται στα αει...

Καθηγητης μου σε ενα απο τα μαθηματα ηταν ο Prof. Bainbridge, ο οποιος ηταν μεσα στην ομαδα που θεσπισε τους EU νομους

δεν ξερω αν το ξερεις,αλλα στις ομαδες εμπειρογνωμονων περιλαμβανονται συνηθως εκπροσωποι απο ολα τα κρατη της ΕΕ...

Δευτερον,στην ΕΕ δεν υπαρχει καποια κρυφη ομαδα που κινει τα νηματα η θεσπιζει νομους.Υπαρχουν αρκετες ομαδες εμπειρογνωμονων απο κρατη μελη,διαπραγματευονται τελικα κειμενα κλπ,και απο εκει το κειμενο περνα στην επιτροπη και απο εκει στο Συμβουλιο κλπ κλπ...

Αρα μαλλον οι καθηγητες σου διδαχθηκαν απ'αυτον στα νεα Act και Directives

Μου θυμιζεις κατι συζητησεις 5χρονων "ο μπαμπας μου ειναι κυνηγος και μπορει να σε σκοτωσει" "Ναι αλλα μετα ο μπαμπας μου που ειναι αστυνομικος θα τον συλλαβει"..αλλο το ευρωπαικο δικαιο και οι διαδικασιες εντος της ευρωπαικης ενωσης,εντελως αλλο το διεθνες δικαιο,αλλο η ακαδημια διεθνους δικαιου της Χαγης.Επισης διακρινω μια μεγαλη συγχυση(η οποια οδηγει σε καποιες θηριωδεις παρανοησεις) για το πως λειτουργει η ΕΕ και το πως λειτουργει το ευρωπαικο δικαιο...Το να ειναι καποιος εμπειρογνωμων σε επιτροπη ΟΚ,ειναι ++ ακαδημαικα ,αλλα 1ον ειναι καμποσοι απο ολες τις χωρες της ΕΕ και 2ον δεν τον καθιστα αυτοματως καθηγητη ολων των αλλων καθηγητων στο συμπαν.

Περνεις

Παιρνεις

Ειδες εξελιξη τα φροντηστηρια, Professors εχουν τωρα πια!

υπαρχει μια αποσταση μεταξυ του "τα τυπακια των φροντιστηριων" και του "εισαι τετοιο τυπακι"..Το πρωτο το ειπα,ενω το δευτερο οχι.Αν και ολη αυτη η κωμικη σνομπαρια για τα ελληνικα αει εφερνε προς τετοιο τυπακι...

Το προβλημα σου ειναι οτι εισαι κομπλεξικος με τα ελληνικα πανεπιστημια
νιωθεις οτι επιασες τον παπα απ τ@@.

Κομπλεξικος δεν ξερω αν ειμαι,αν ημουν ομως σιγουρα θα ειχα μια συμπεριφορα παρομοια με την δικη σου...Εχω ιδεα οτι υπαρχουν πανεπιστημια και εκτος ελλαδος και απλως σνομπαρω τα φροντιστηρια οπως προανεφερα.Τωρα εσυ διακατεχεσαι απο το συνδρομο του ελληνα που ειδε πρωτη φορα εξωτερικο στη ζωη του και θαβει οτιδηποτε ελληνικο-ανεξαρτητως αν δεν τοχει δει ποτε στην ζωη του- ,ετσι επειδη πιστευει οτι του προσδιδει αιγλη αυτο..και φυσικα σε καθε ευκαιρια αραδιαζει και το βιογραφικο στα φορουμς,για να ειναι και ιν...

Προσπαθησα να μεινω στο θεμα αλλα επιμενεις στην προσωπικη επιθεση

σε διακατεχει μια μικρη μανια καταδιωξης.Ειπες κατι λαθος μαζοποιωντας ολα ελληνικα πανεπιστημια,για τα οποια λες οτι δεν γνωριζεις και απλα αντιπαραθετω κατι σε αυτο...Οσο βλακωδες μου φαινεται να θεοποιει καποιος το πατριντα σε βαρος των "χαζων απολιτιστων κρυοπωλων ξενων" αλλο τοσο βλακωδες μου φαινεται να διακατεχεται κανεις απο ξενο-λατρεια,και να θαβει οτι βρει απλα και μονο επειδη εχει να κανει με το πατριντα...

[Το θεμα εχει καταλληξει στο ποιος την εχει πιο μεγαλη/QUOTE]

σιιιγουρα το πηγα εγω εκει?

Αν θελεις να πεις κατι προσωπικο παλι pm για να μην κουραζετε και ο κοσμος διαβαζοντας ασχετα.

νιωθεις τοση αναγκη να κατσεις να το συζητησεις αυτο σε πμ????:shock:

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα ελληνικά πανεπιστήμια,τει κτλ ΔΕΝ εχουν ΟΡΓΑΝΩΣΗ.Ωστόσο,τουλάχιστον τα μεγάλα δεν υπολλειπονται στην γνώση που διδάσκουν.Γι αυτό άλλωστε και είμαστε δεχτοί από τα ξένα και μάλιστα από καλά ξένα.

Δημοσ.

Ειπα δεν θα γραψω αλλα εσυ εισαι ο master οf deception.

Με ρωτας αν πηγες την συζητηση εκει εσυ, που ξεκινησες το αρχικο σου ποστ απο το οτι δεν πρεπει να εχω αποψη για τα ελληνικα πανεπιστημια επειδη κανω ορθογραφικα λαθη!!! Τι να μου πεις απο κει και περα... Η λογικη πισω απο αυτο ειναι αποδειξη του κομπλεξ σου.

Εδωσα καποια Link με τα οποια ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις ειναι εκει για να υπαρχουν και να δειξουν και την αλλη πλευρα του ζητηματος. Επειδη σε πειραξαν τοσο πολυ πεταξες την βλακεια με την ορθογραφια για να βγαλεις χαζομαρα το ολο ποστ.

Μετα μου αραδιαζεις οτι σπουδασα σε κωλοσχολη, μετα οτι μια φορα πηγα εξωτερικο και την ειδα, μετα οτι εχω κομπλεξ με τον τοπο μου, μετα οτι λεω μπαρουφες για τις γλωσσες, μετα οτι μανια καταξιωξης. Ρε μαστορα με ξερεις και απο χτες η εισαι ο απογονος του Φροιντ?? Συνεχιζεις αυτη την τραγικη προσπαθεια να σπηλωσεις τον συνομιλητη σου με νεες ανακαλυψεις σε καθε ποστ.

Σε καθε γωνια ενος φορουμ ενας wannabe Τριανταφυλλοπουλος παραμονευει, τι ν αυτο το πραμα ποια.

Βρες αλλα 10 ορθογραφικα λαθη και κερδιζεις ενα καφασι φετα (για να στοιριξω και τον τοπο μου, γιατι βγηκαν φημες οτι ειμαι ξενολατρης).

Δημοσ.

[spam]

[...]Βρες αλλα 10 ορθογραφικα λαθη και κερδιζεις ενα καφασι φετα (για να στοιριξω στηρίξω και τον τοπο μου, γιατι βγηκαν φημες οτι ειμαι ξενολατρης).

Έστω λίγη για μένα που θέλω να φάω μακαρόνια και ξέμεινα από φέτα; :Ρ

[/spam]

Δημοσ.
[spam]

Έστω λίγη για μένα που θέλω να φάω μακαρόνια και ξέμεινα από φέτα; :Ρ

[/spam]

ahahahahahhahahahaha

Pwned!

(hint: εκανα και λιγο πιο πανω 1 τρανταχτο για να βοηθησω λιγο την κατασταση)

Δημοσ.

Με ρωτας αν πηγες την συζητηση εκει εσυ, που ξεκινησες το αρχικο σου ποστ απο το οτι δεν πρεπει να εχω αποψη για τα ελληνικα πανεπιστημια επειδη κανω ορθογραφικα λαθη!!! Τι να μου πεις απο κει και περα... Η λογικη πισω απο αυτο ειναι αποδειξη του κομπλεξ σου.

Εδωσα καποια Link με τα οποια ειτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις ειναι εκει για να υπαρχουν και να δειξουν και την αλλη πλευρα του ζητηματος. Επειδη σε πειραξαν τοσο πολυ πεταξες την βλακεια με την ορθογραφια για να βγαλεις χαζομαρα το ολο ποστ.

Μετα μου αραδιαζεις οτι σπουδασα σε κωλοσχολη, μετα οτι μια φορα πηγα εξωτερικο και την ειδα, μετα οτι εχω κομπλεξ με τον τοπο μου, μετα οτι λεω μπαρουφες για τις γλωσσες, μετα οτι μανια καταξιωξης. Ρε μαστορα με ξερεις και απο χτες η εισαι ο απογονος του Φροιντ?? Συνεχιζεις αυτη την τραγικη προσπαθεια να σπηλωσεις(=σπιλώσεις) τον συνομιλητη σου με νεες ανακαλυψεις σε καθε ποστ.

Σε καθε γωνια ενος φορουμ ενας wannabe Τριανταφυλλοπουλος παραμονευει, τι ν αυτο το πραμα ποια.

Βρες αλλα 10 ορθογραφικα λαθη και κερδιζεις ενα καφασι φετα (για να στοιριξω και τον τοπο μου, γιατι βγηκαν φημες οτι ειμαι ξενολατρης).

Πόση φέτα κερδίζω; :P:p:mrgreen:

ΥΓ@antonl> Μακαρόνια με τριμμένη φέτα RULE!

Δημοσ.

Με ρωτας αν πηγες την συζητηση εκει εσυ, που ξεκινησες το αρχικο σου ποστ απο το οτι δεν πρεπει να εχω αποψη για τα ελληνικα πανεπιστημια επειδη κανω ορθογραφικα λαθη

δεν ξερω τι μαστερ ειμαι αλλα κατι μου λεει οτι εσυ δεν εισαι ο master of reading.

Η λογικη πισω απο αυτο ειναι αποδειξη του κομπλεξ σου.

ουτε της λογικης.

Μετα μου αραδιαζεις οτι σπουδασα σε κωλοσχολη,

μηπως διεδωσα και οτι συμμετειχες και στο ντιβιντι με το ζαχοπουλο?αλλα ξερεις,εγω σαν μαστερ of deception τωρα προσπαθω να διαδωσω οτι εχεις κομπλεξ με τους παχυσαρκους.

Σε καθε γωνια ενος φορουμ ενας wannabe Τριανταφυλλοπουλος παραμονευει, τι ν αυτο το πραμα ποια

ειναι για να κανει παρεα στον wannabe Ξανθοπουλο:Ελλαδα με πληγωσες αλλα εγω πηγα στο εξωτερικο και εκδικηθηκα τον Μπαμπη τον νταη που μουτρωγε το κολατσιο στην πρωτη δημοτικου. και πια

για να στοιριξω

στηριξω.

Δημοσ.

στηριξω.

Αστο Μπαμπη νταη αργησες σε προλαβε (εδω παει και το master of reading) κατα 5-6 ωρες ο antonl. Παει η φετα.

Thanocaster καλα το σπηλωσα (επιμενω) βρηκες εσυ?

Κοτζαμ 'ποια' εβαλα στο τελος για βοηθεια. Αλλα να μου πεις εδω ο Μπαμπης καθαροαιμος απογονος του Τεγοπουλου-Φυτρακη το κανε quote και δεν το βρηκε.

Δημοσ.

[quoteΑλλα να μου πεις εδω ο Μπαμπης καθαροαιμος απογονος του Τεγοπουλου-Φυτρακη το κανε quote και δεν το βρηκε.

]

αν θαιλυς μπωρο να μιλαο και μαι τρωπω που δαιν σαι κανυ να νειοθυς μυοναικτικα ,υ ιπω καταδειοξοιν.

Δημοσ.

Ρε kaiona κι εσύ γράψτα στο word το γαμήδι πρώτα και κάνε ορθρογραφικό έλεγχο..Κάθεσε κι ακούς τον καθένα.Εκτός κι αν θέλεις να προτείνω τα αγαπημένα βιβλία του φόρουμ πάλι :P

Δημοσ.
Ρε kaiona κι εσύ γράψτα στο word το γαμήδι πρώτα και κάνε ορθρογραφικό έλεγχο..Κάθεσε κι ακούς τον καθένα.Εκτός κι αν θέλεις να προτείνω τα αγαπημένα βιβλία του φόρουμ πάλι :P

loool

Το σκεφτηκα αλλα ειναι η πρωτη φορα που πειραξε καποιον τοσο πολυ και η αποψη του δεν με πολυενδιαφερει.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

παιδια διαβασα οσο μπορουσα ολα αυτα που γραφατε....το παιδι που γραφει οτι ιεκ-τεε εχει απολυτο αδικο...τα τεε πλεον επαλ ειναι κανονικο λυκειο με μονη διαφορα την ειδικοτητα...τα ιεκ ειναι ιδια ακριβως με τα τει μετην μονη διαφορα οτι στα τει σε καποιες ειδικοτητες πενεισ αδεια ασκησεως επαγγελματος ενω στα ιεκ οχι....κ τα ιεκ δν δεχονται αποφοιτους γυμνασιου ειδικα στα ιδιωτικα μονο σε ελαχιστα δημοσια...οσο για την κορελκο επειδη ειμαι εκει δεν αξιζει ο κοπος ουτε τα χρηματα ουτε ο χρονος....καμια σχεση με ολα οσα ακουγονται κ λεγονται σκετη μουφα....ας κοιτα3ετε για αλλη σχολη αν κ πανω κατω τα ιδια ειναι ολα στην ελλαδα...το μονο θετικο οτι στην κορελκο το μονο καλο ηταν οι καθηγητες

Δημοσ.

" Ποιά η γνώμη σας για την ΚΟΡΕΛΚΟ" είναι ο τίτλος του θέματος...Μη τσακώνεστε πάλι για τα ελληνικά πανεπιστήμια σε σχέση με τα αγγλικά πανεπιστήμια κ.ο.κ. και για την ορθογραφία του καθενός...:mad:

Δημοσ.
παιδια διαβασα οσο μπορουσα ολα αυτα που γραφατε....το παιδι που γραφει οτι ιεκ-τεε εχει απολυτο αδικο...τα τεε πλεον επαλ ειναι κανονικο λυκειο με μονη διαφορα την ειδικοτητα...τα ιεκ ειναι ιδια ακριβως με τα τει μετην μονη διαφορα οτι στα τει σε καποιες ειδικοτητες πενεισ αδεια ασκησεως επαγγελματος ενω στα ιεκ οχι....κ τα ιεκ δν δεχονται αποφοιτους γυμνασιου ειδικα στα ιδιωτικα μονο σε ελαχιστα δημοσια...οσο για την κορελκο επειδη ειμαι εκει δεν αξιζει ο κοπος ουτε τα χρηματα ουτε ο χρονος....καμια σχεση με ολα οσα ακουγονται κ λεγονται σκετη μουφα....ας κοιτα3ετε για αλλη σχολη αν κ πανω κατω τα ιδια ειναι ολα στην ελλαδα...το μονο θετικο οτι στην κορελκο το μονο καλο ηταν οι καθηγητες

Α? Π.χ. Από το ΙΕΚ τμήματος λογιστικής μπορείς να γίνεις Λογιστής Α τάξης ?? μέσα σε 8 χρονιά ? Τι σημαίνει αυτό ? ότι ο Α τάξης μπορεί να καλύψει το 100% των επιχειρήσεων της χώρας με απεριόριστο εισόδημα και επίσης μπορούν να φτάσουν στην κορωνίδα του τομέα τους ως και οικονομική σύμβουλοι Α.Ε. Πολυεθνικής.

Ας προσέχουμε λίγο τι γράφουμε, φιλικά πάντα.

Υ.Γ. Κουραστικές η διένεξης ΑΕΙ/ΑΤΕΙ vs Ιδιωτικά και στο κάτω κάτω εφόσον υποστηρίζεται ότι τα κολέγια, ΙΕΚ=ΑΕΙ και ΑΤΕΙ γιατί δεν πήγατε σε αυτά που είναι και δωρεάν ?

Ίσως ο καλύτερος κατά πολλούς φυσικός Δημήτρης Νανοπουλος είναι απόφοιτος του πανεπιστήμιου Αθηνών.

Κωνσταντίνος Παπαδάκης πρώην πρόεδρος του παν/μιου Drexel, απόφοιτος του ΕΜΠ.

Νικόλαος Πεππας χιλιοβραδευμενος καθηγητής του Πανεπιστημίου του Τέξας απόφοιτος του ΕΜΠ

Γεώργιος Παπανικολάου αυτός του ΠΑΠ τεστ ντε ! απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πάντως απόφοιτοι από για τον π...ΑΕΙ μια χαρά τα κατάφεραν δεν συμφωνείται ?

Ναι αρκετοί έκαναν παραπέρα σπουδές έξω, αλλά δεν χτίζεις ουρανοξύστη αν δεν κάνεις πρώτα θεμέλια ..

Και όπως είπε και ένας συμφορουμιτης πιο πριν..κυρίως ο φοιτητής μετράει.

My 2cents :-)

Δημοσ.

Οντας εχω φοιτησει σε ΙΕΚ (Ιδιωτικο που εδρευει στην Βικτωρια) Τεχνικος Η/Υ και συνεχιζω για κινητη τηλεφωνια θελω να πω 2-3 πραγματακια...

Και οι ΤΕΕτζηδες αλλα και οι ΙΕΚατζηδες στην πλιοψηφια τους ειναι απλα ανθρωποι που βαριοντουσαν να διαβασουν. Οι υπολοιποι η απλα δεν περναν τα γραμματα, η απλα χανουν λαδια και υπαρχουν και αυτοι που προσπαθουν για μια δευτερη ευκαιρια. Sad but true.

Εγω ανηκω στην 1η κατηγορια. Ναι μεν εχω φαει απο τα 20 μου τα 10+ χρονια μου στο pc, ναι μεν χθες το βραδυ επανεφερα καμμενο mobo απο λαπτοπ, ναι μεν εχω μερικους τακτικους πελατες (κυριως επιχειρησεις) που παω και φτιαχνω pc αλλα στις πανελληνιες ΠΑΤΩΣΑ κανονικοτατα. Δεν σκαμπαζω μαθηματικα και φυσικη τι να κανουμε? Οποτε απλα τα σκασα στο ΙΕΚ και μπηκα.

Γενικα η εντυπωσεις στην αρχη φαινονται καλες. Ωραιοι χωροι, εξοπλισμενα εργαστηρια στην τριχα, εμπειροι καθηγητες ηλεκτρονικων, οι γνωστες φρουφρες που λενε περι επαγγελματικης αποκαταστασης, ωραιες γραμματεις (ω ναι οι γραμματεις...) κλπ κλπ.

Λιγο καιρο μετα ειδα 2-3 πραγματακια. Μαζι με μενα που μαμηθηκα για να βγαλω το 18.5 στο ΙΕΚ περασαν αλλα 19 ατομα. Τα 9 απο αυτα μπορω να πω οτι ειναι αριστα σε επιπεδο pcs. 2-3 απο αυτους ειναι και πολυ γνωστοι σε διαφορα φορα. Οι αλλοι 5 γνωριζαν βασικα πραγματα σε hardware και με το καιρο αλλα μπηκαν στο τρυπακι και με την βοηθεια μας αλλα και των καθηγητων μαθαν να μπορουν να εχουν μια γενικη ιδεα στο hardware/δυκτιο κλπ

Απο τους υπολοιπους 10 οι 5 δεν ειχαν pc σπιτι τους. Στα μαθηματα το μονο που κανανε ηταν να μπαινουν στα site του mad/rouvas και αμα επετρεπε ο proxy καθοταν και εβλεπαν τσοντες. Τους εκανε εντυπωση πως τα windows στα περισσοτερα pc ειναι στα Αγγλικα και ζητουσαν να βαλουν Ελληνικα σε αυτα του ΙΕΚ για να μπορουν να μπαινουν ιντερνετ. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν κατσαν να δουν γιατι το pc δεν αναβε ακομα στο εργαστηριο οταν στο 90% των περιπτωσεων απλα ειχε βγει καμια μπριζα. Ολοι οι 9 υπολοιποι τρεχαμε για αυτους και για ποιο λογο? Για να περασουν. Money talks.

Οι αλλοι 4 νομιζαν πως ηξεραν. Τι εννοω? Μαθαν το bios ενως ibm netvista και ψωνιστικαν πως μπορουσα να ρυθμισουν bios.... Nαι ε? Τους ειδα πως κοιταζανε σαν χανοι οταν σε καποια φαση επρεπε να δουν ενα phoenix απο 500αρι celeron... Το μονο που εκαναν ηταν τρυπα στο πληκτρολογιο στο κουμπι του del. Βεβαια ακομα και αν προσπαθουσες να τους βοηθησεις σε γραφαν στα περιφανα @@ τους.

Ο 1 και τελευταιος ηταν ενας 45 ετων κακομοιρος τυπακος ο οποιος απλα αποδειχθηκε το μεγαλυτερο π@π@ρι που εχω συναντησει στην ζωη μου. Τα 2 πρωτα εξαμηνα ο τυπος το μονο που εκανε ηταν να γλυφει πανω κατω τον δασκαλο και να μιλανε για ιστοριες απο τα παλια, ενω ταυτοχρονα χαντακωνε το παιδι που καθοταν μαζι του στο Εργαστηριο αφου δεν το αφηνε να πιανει τιποτα (Ασε με θελω να μαθω) με αποτελεσμα το παιδι μετα απο κανα-2 μηνες να τα παρει και να κραζει τον δασκαλο μεχρι να του αλλαξει παγκο. Γενικα οι δασκαλοι των Ηλεκτρονικων εχουν την ταση να πιανουν "τον καλο μαθητη" που απλα ειναι ο μεγαλυτερος γλυφτης του πλανητη, η απλα ξερει τα weller κολλητιρια και οχι τα noname (που ειναι ομως 15w με την μυτη 0.9mm για χαλαρες δουλειες σε smt...) Ο τυπακος βεβαια στα 3-4 εξαμηνα τα κλασε αφου ειδε πως δεν τον επερνε και πολυ... Αλλα εκει οι καθηγητες ειχαν αλλα προβληματα...

1) Ο Δυκτιας ηταν μεν αριστος, απλα ειχε την ταση επαναλαμβανει 10-20 πραγματα ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Το μαθημα ηταν μεν Δικτυα, αλλα ειχαμ εναλυσει τα roller των lasejet, τις καμμενες ασφαλειες των crt, το πως κολλαει αν μπει αναποδα μια ετικετα στο τυμπανο ενως laser κλπ κλπ... Στην τελικη ο καθητης δικτυων του 4ου εξαμηνου ειχε φρικαρει οταν ακομα δεν ειχαμε κανει τον υπολογισμο των IP.

2) Ο τυπακος που μας εκανε Hardware απλα πηρε τα IBM που ηταν για χρηση και στησιμο δικτυων και οχι τα πειραατοζωα (κατι HP με 500αριδες celeron) και εβαλε τον καθε αχρηστο να βγαζει βαζει CPU/καρτες γραφικων/HDD για να τους δειξει. Βεβαια χωρις να αλλαζει η παστα, χωρις να περνει απαραιτητες προφυλαξεις τυπου αντιστατικα βραχιολακια (νταξ, ουτε εγω το κανω but for the love of god μαθημα κανεις φροντησε να κανεις τυπικα τα παντα) και ετσι ως αποτελεσμα στο τελος της χρονιας λειπαν 3 cpu 2 καμμενα mobo 2 σκληροι με σπασμενα τα μισα pins απο 2x256mb ram ολα τα pc ειχαν μια 256αρα και στα υπολοιπα να ισιωνουμε τα pins των cpu με κατσαβιδια γιατι ουτε καν σκεφτηκαν πως κουμπονουν. Απλα τα βαζαν πανω στο socket και στα @@ τους αν τα μισα πιν κρεμονταν εξω. Επισης οτι ειχαμε να γραψουμε στις εξετασεις στο τελος ηταν ενα copy paste απο κειμενα στο wikipedia.

3) Αυτος που εκανε λειτουργικα συστηματα απλα ΔΕΝ εκανε μαθημα. Ειχε βρει ενα pdf απο μια εργασια καποιου παιδιου σε ΑΕΙ, την πηρε την εκοψε σε κομματια και απλα την διαβαζε. Στο 4ο Εξαμηνο ειχαμε στησει counterstrike και λιωναμε.

4) Αυτος που μας εκανε τηλεπικοινωνιες απλα δεν διαβασε το τι πρεπει να κανει. Ενω η υλη μας ελεγε fax, τηλεφωνικα κεντρα, τηλεφωνικες συσκευες, ο τυπος απλα μας ελεγε επι 1 ολοκληρο εξαμηνο το πως κολλαμε τις οπτικες ινες και πως μεταδιδεται το σημα...

Οσο για την επαγγελματικη αποκατασταση, σκαει ο διευθυντης μια-2 μερες πριν και μας ανακοινωνει πως θα γινει ημερα καριερας οπου θα ερθουν επιχειρησεις να μας παρουν για πρακτικες. Χαρηκαμε οι λαλακες. Ηρθαν οι εταιριες, και στην τελικη ολοι 8ωρα ζητουσαν και πρωι. ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΤΕ? Στην τελικη κανενας δεν μπορεσε να παει.

Ουσιαστικα νιωθω πως δεν εμαθα τιποτα εκει μεσα. Απλα για να εχω το χαρτι πηγα οπως και στην κινητη τηλεφωνια.

Καποιες φορες μετανιωνω που δεν ξαναδωσα πανελληνιες, αλλα τετοιο ζωο που ειμαι και γω σε αυτο το θεμα ξερω πως ο μαγνητης (pc) θα με κανει παλι να παρατησω το διαβασμα...

Τωρα σε ποιο ΙΕΚ Θα πας να σπουδασεις, ειτε ΚΩλελκο ειτε ΛεΣΒΙΕ ειτε ΟικοΔΟΜΗ ειτε ΠαρΑΚΜΗ ειτε Ξυνη ειτε Δελτα λεγεται, αν δεν εχεις το μικροβιο μεσα σου σε οτι πας να κανεις, ναι μεν θα εχεις πτυχιο μετα αλλα τον χριστο σου δεν θα ξερεις. ΚΑΝΕΝΑΣ καθηγητης δεν προσπαθησε να μαθει το βασικοτερο πραγμα στους μαθητες : ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ. Στον ενα και μοναδικο G3 που ειχαμε πηρα την προτοβουλια να τον αναψω μια μερα, διοτι το "ΘΑ το κανουμε" ειναι κατι που ακουγεται πολυ στο ΙΕΚ. Γραφω στα @@ μου τον Δασκαλο και παω. Συνδεω το mac ολα καλα, παταω το μαγικο κουμπακι να παρει και απλα αναβοσβηνει το power led. Καμμενο τον βγαλανε, κατι εκανα λαθος κλπ κλπ. Ηραμα απλα τον ανοιγω και ξαναπατωνω τις ram. Απλα σκεφτηκα με την λογικη των bios beeps. Ως διαμαγειας το pc αναψε. Θεο με βγαλανε λακαμαδες μεινανε... ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΟ GOOGLE TO ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ? Αλλα τι λεω εδω τους εδειχναν το ΑΜΙ των IBM και στο phoenix ουτε να πανε σε διαφορετικη επιλογη δεν ξερανε...

Μην περιμενεις το ΙΕΚ να σε μαθει... Μαθαινε μονος σου και απλα πηγαινε για να μην τρως απουσιες. Τουλαχιστον στα ΑΕΙ μαθαινουν και μια assembly. Στο δικο μας καθονταν και εβλεπαν τσοντες μαζι με τον δασκαλο... Και ο μαμακας να προσπαθει να τα βγαλει ολα μονος του (εγω)

Η φαση που ενιωθα παντως οτι τζαμπα εδεινα τα λεφτα μου ηταν οταν εγραφα δικτυα τελικες 3ου Εξαμηνου. 5 σελιδες κατεβατος (αναφορας ε?) αναλυτικα οτι ζητησε με σχεδια λεπτομερειες κλπ... 17 μου εβαλε και με δικαιολογια "Μην γραφεις τοσα πολλα, γιατι θα χαντακωσεις τους υπολοιπους στην πιστοποιηση". Βγαλτε τωρα συμπερασματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...