kom Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 οτι λεει ο τιτλος αν υπαρχει το προγραμμα που εχουν οι σχολες οδηγων για το διπλωμα ανεξαρτητων κυβικων μηχανης που ειναι για την μηχανολογια - αν δεν κανω λαθος το βιβλιαρακι εχει 165 ερωτησεις ευχαριστω
sarakinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εδώ μπορείς να βρείς το πρόγραμμα των σχολών οδηγών http://www.yme.gr/index.php?tid=699 ... Προσωπικά δεν χρειάστηκα βιβλίο..Έκανα προπονήσεις στα τεστ και το πέρασα...τα τεστ είναι 10 ερρωτήσεων εάν έχεις πάρει το δίπλωμα του αυτοκινήτου , οπότε αποφεύγεις τις 30 για το αμάξι..
giannisv6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ανασταίνω το θεμα τουτο διοτι εχω μια δυο ερωτησουλες. Έχω δίπλωμα αυτοκίνητου αρα θα εξεταστώ μόνο μηχανολογία,τώρα ισχύει οτι τα 10 μαθήματα είναι υποχρεωτικά ? Επισης ποσο κοστιζει πανω κατω το διπλομα για μηχανή με συμπλεκτη 1ης κατηγορίας ? Γιατί μου είπαν σε μια σχολή 250 περίπου και μου φανηκε ύποπτα φθηνό... (1ης κατηγορίας διότι είμαι 20 και περιορίζομαι στα 45 περίπου kw)
trelomhxmhx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ανασταίνω το θεμα τουτο διοτι εχω μια δυο ερωτησουλες. Έχω δίπλωμα αυτοκίνητου αρα θα εξεταστώ μόνο μηχανολογία,τώρα ισχύει οτι τα 10 μαθήματα είναι υποχρεωτικά ? Επισης ποσο κοστιζει πανω κατω το διπλομα για μηχανή με συμπλεκτη 1ης κατηγορίας ? Γιατί μου είπαν σε μια σχολή 250 περίπου και μου φανηκε ύποπτα φθηνό... (1ης κατηγορίας διότι είμαι 20 και περιορίζομαι στα 45 περίπου kw) ένα-ένα 1.στα 20 άρα κάτω από 21 περιορίζεσαι στα 25kw (δηλαδή 34 ίππους) ή από λόγο ισχύος/βάρους μηχανής 0,16kw/kg 2.πόσους μήνες/βδομάδες/μέρες χρειάζεσαι για να γίνεις 21, αν είναι κάτω από 6μηνο θα σου λεγα ξεκίνα σε κάνα 3μηνο και πήγαινε δώσε ακριβώς στα 21 για απεριόριστο 3.και θα εξεταστείς από θεωρία μόνο το μικρο βιβλιαράκι της μοτοσυκλέτας που είναι πανεύκολο και δεν χρειάζεται και μαθήματα (νομίζω θέλει 11 ώρες υποχρεωτικές στα χαρτιά, αν μπορείς προσπέρασέ τα) απλώς το διαβάζεις 30 ερωτήσεις είναι αλλά θα εξεταστείς και από οδήγηση και μάλιστα κάνεις και τα 10 πρακτικά μαθήματα (κατά την γνώμη μου είναι λίγα γι αυτό κάνε περισσότερα) στην τιμή που ανέφερες πρέπει να αναφέρεις αν περιλαμβάνει την παράσταση των εξεταστών 150€ και τα παράβολα που δεν είναι πάρα πολλά (κανένα 60άρι) καθώς έχεις ήδη δίπλωμα αν βγάλεις το μικρό μετά από ακριβώς 2 χρόνια έχεις δικαίωμα να το κάνεις απεριόριστο χωρίς εξετάσεις (με κάποια παράβολα υποθέτω)
giannisv6 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Τα 21 τα κλείνω μόλις τον επόμενο μήνα,αλλά το δίπλωμα το θέλω για να αγοράσω ενα scooter 200cc κάτω από 34 ίππους για τις διακοπές,οπότε δεν με νοιάζει να περιμένω για να μπορώ να δώσω απεριορίστων κυβικών. Χωρίς σχολή να εξεταστώ δεν γίνεται από οτι καταλαβαίνω... Τα παράβολα είναι 10 και 30,το ένα απο την εφορία και το άλλο από εθνική τράπεζα. Στα πρακτικά δεν ανησυχώ,οδηγώ απο πολύ μικρός και με 3χλμ μπορώ να προχωρώ χωρίς να πέσω(αρκεί να μην ζητήσουν 'λάδι ' με το έτσι θέλω ακόμα και αν δεν εχω κάνει λάθος όπως έγινε και με το αμάξι...) Θα τσεκάρω αν εντός της τιμής περιλαμβάνει κ'την παράσταση των εξεταστών 150€,δεν το ξερα αυτό,ευχαριστώ
trelomhxmhx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Τα 21 τα κλείνω μόλις τον επόμενο μήνα,αλλά το δίπλωμα το θέλω για να αγοράσω ενα scooter 200cc κάτω από 34 ίππους για τις διακοπές,οπότε δεν με νοιάζει να περιμένω για να μπορώ να δώσω απεριορίστων κυβικών. Χωρίς σχολή να εξεταστώ δεν γίνεται από οτι καταλαβαίνω... Τα παράβολα είναι 10 και 30,το ένα απο την εφορία και το άλλο από εθνική τράπεζα. Στα πρακτικά δεν ανησυχώ,οδηγώ απο πολύ μικρός και με 3χλμ μπορώ να προχωρώ χωρίς να πέσω(αρκεί να μην ζητήσουν 'λάδι ' με το έτσι θέλω ακόμα και αν δεν εχω κάνει λάθος όπως έγινε και με το αμάξι...) Θα τσεκάρω αν εντός της τιμής περιλαμβάνει κ'την παράσταση των εξεταστών 150€,δεν το ξερα αυτό,ευχαριστώ α ξέχασα να αναφέρω μην λαδώσεις δεν αξίζει έλα μωρέ τώρα δώσε απεριόριστο δεν υπάρχει λόγος να πληρώνεις παραπανίσια παράβολα για επέκταση αφού ξέρεις λογικά θα κάνεις τα τεστ στην πίστα θα σε δει και ο δάσκαλος και στον δρόμο θα τον ρωτήσεις και καμιά απορία περί θεωρητικών μηχανής και μάλλον τα υπόλοιπα θα τα παραλείψεις και θα σου βγει πιο φθηνά
ilpap Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά και εγώ ρώτησα προχτές και μου είπαν 250ευρώ. Λέω αυτό είναι όλο το πόσο και μου λέει ναι. Δεν ήξερα για παράβολα και παράσταση οπότε δεν ρώτησα συγκεκριμένα αλλά μου είπε ότι μόνο 250 πληρώνω.... θα ξαναρωτήσω βέβαια. η παράσταση είναι το λάδωμα που λένε;;;
ilpap Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 update: Ρώτησα και 250ευρώ είναι όλα όσα πληρώνεις. ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω. Τι παίζει αλλού δεν ξέρω αλλά τόσα θα δώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.