dirtyice Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ΚΑλημέρα !!!! εδω και 2-3 ημέρες αντιμετωπίζω το εξής προβληματάκι και θα ήθελα την συμβουλή όποιου γνωρίζει όταν κάνω κάποια προσπάθεια να "κατεβάσω" κάποια εφαρμογή (π.χ. προσπαθώ να κατεβάσω το itunes) μου πετάει το εξής μήνυμα: έγινε φραγή της λήψης απο την πολιτική ζώνης ασφαλείας-edgesuite.net χρησιμοποιώ τον firefox 3 έχει κανείς καμιά ιδέα τι τρέχει????
darksoho33 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στον προηγουμενο firefox στο εκανε? το αντιμετωπιζεις μονο στο κατεβασμα του itunes ή σε οποιοδηποτε προγραμμα?
dirtyice Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στον προηγουμενο δε το έκανε...σε όλες τις εφαρμογές τα ίδια...
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δώσε το link στον Internet Explorer να δεις αν από εκεί στο κατεβάζει. Αν το κάνει τότε φταίει ο Firefox. Αν δεν στο κατεβάζει και πάλι απενεργοποίησε το antivirus και ξαναδοκίμασε. Δες και στις ρυθμίσεις ασφαλείας του firefox. Αν δώσεις απευθείας το link για το itunes στο κατεβάζει; >http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iTunes7/Win/061-5126.20080730.vft5r/iTunesSetup.exe
dirtyice Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ούτε με τον Internet explorer κατεβάζει...απενεργοποίησα το antivirus αλλα τίποτε... ειναι πρόβλημα του Firefox 3.το απεγκατέστησα, επαναεγκατέστησα την εκδοση 2, και το κατέβασε... αλλα προτιμώ την 3η έκδοση. αλλωστε δε γίνεται κάθε φορά που θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή να χρησιμοποιώ την 2η έκδοση... για να μην γίνομαι κουραστική, μήπως είναι λύση να χρησιμοποιώ την 2η έκδοση???
mint Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 τα ίδια ακριβώς προβλήματα αντιμετώπισα κι εγώ με το που εγκατέστησα το Firefox 3. Μου έβγαζε τα ίδια ακριβώς μηνύματα όταν προσπαθούσα να κατεβάσω κάτι από οποιαδήποτε σελίδα και μου δημιούργησε δυσλειτουργίες γενικότερα. Για παράδειγμα ,έχω εγκατεστημένο το Picassa και κατεβάζω κάποια πράγματα από το Picassa web albums. Με το που έβαλα το Firefox 3 ήταν αδύνατο να κατεβάσω τίποτε από το Picassa web albums γιατι μου εμφάνιζε ότι δεν είχα εγκατεστημένο το πρόγραμμα Picassa, παρ΄όλο που αυτό δε συνέβαινε. Εγκατέστησα και πάλι το Firefox 2 και το πρόβλημα λύθηκε. Δεν ξέρω αν είναι όντως έτσι, αλλά γενικός κανόνας όταν εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα στους υπολογιστές, αφού έχεις κάνει κάποια αλλαγή, είναι να πας ένα βήμα πίσω και να αναιρέσεις την αλλαγή που έκανες, και να ξαναδοκιμάσεις. Εγώ το έκανα και δούλεψε. Άρα μπορώ να πω με μεγάλη σιγουριά ότι έφταιγε ο Firefox 3.
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα της 3ης έκδοσης. Έχω την ίδια έκδοση (3.0.1) από τότε που βγήκε και δεν έχω προβλήματα. Ίσως κάτι στις επιλογές ασφαλείας σου να δημιουργεί πρόβλημα. dirtyice δες στο μενού Εργαλεία->Επιλογές και μετά στην καρτέλα Απόρρητο αν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για αποδοχή cookies. Αν δεν είναι τσεκάρισέ την. Αν έχεις εγκατεστημένο κανένα addon για download manager (Εργαλεία->Πρόσθετα) κάν' το απενεργοποίηση ή απεγκατάσταση.
Gamabunta Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 εχω κατεβασει και εγω την τριτη εκδοση του Firefox και δεν ειχα προβλημα αρχισε να μου λεει για την φραγη οταν κατεβασα την τελευταια ενημερωση του Firefox 3 και απο τοτε μου μπλοκαρε ολα τα downloads εφαρμογων ακομα και οταν προσπαθω με τον Internet Explorer λογικα φταιει η ενημερωση του Firefox αμα βρω link για την πρωτη εκδοση του Firefox 3 θα 3αναποσταρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.