Προς το περιεχόμενο

το πρώτο της computer

neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από καιρό, που λέτε η φίλη μου με έχει φάει, να της βρώ να αγοράσει (να της διαλέξω δηλαδή) ένα laptop, με κύριο σκοπό να γράφει κάποια κείμενα, να διαβάζει e-mail, να κάνει chat κλπ...

της εξήγησα (είναι και η δουλειά μου παρεμφερης, όμως ...γυναίκες) πως πρέπει να ζυγίσει τις ανάγκες της και έτσι να διαλέξει, εντάξει το χρειάζεται γι αυτά που σας γράφω παραπάνω, αλλά βλέπω πως τίθεται και θέμα ...ομορφιάς (θα ανησυχούσα στην αντίθετη περίπτωση), την πήρα λοιπόν, την πήγα σε ένα πλαίσιο, είδε το καινούριο 15.4'' toshiba που χτες έβγαλε λίγο κάτω από 500ευρώα προσφορά το μαγαζί της άρεσε , BUT είναι και αυτή η κ...εποχή με τα μικράκια (8-9-10'') οπότε σήμερα το απόγευμα μου εξήγησε πως της αρέσει πολύ το aspire one της acer, που επίσης είδε χτες (οπόταν και δεν της άρεσε!).

grand parenthesis: [και να σκεφτείτε πως είναι βολικότατος άνθρωπος, χωρίς κόνξες κλπ άλλες αηδίες που βλέπω (και έβλεπα) γύρω μου σε πολλές και τρελλαίνομαι αλλά είπαμε ... γυναίκες].

το budget είναι μέχρι 500 ευρώα. και τα μισά να χαλάσει δεν θα την/με χαλάσει (κοίτα τίτλο).

επειδή εκεί που μένει ΔΕΝ μπορεί να έχει ΑDSL, πράγμα που σημαίνει πως για να μιλά με κάποιες φίλες στο εξωτερικό , πρέπει να το φέρνει σε μένα, (έχω άπλα, bandwidth δεν ξέρω με τόσα torrέντια...) ικάζω πως πρέπει να πάει σε λύση μικρότερη της τυπικής 15.4'' από 10 θεωρώ (wind κλπ.=400euros) έως 13.3'' (όχι βέβαια macbook..!)

τι λέτε γι'αυτό το μικρό αριστουργηματάκι (από άποψη specs τουλάχιστον)

Amilo Si 2636-L2 ?

θα ήθελα να είναι toshiba επειδή τα δουλεύω και τα ξέρω, όπως και τα ibm lenovo και τα apple, όμως πάμε ψηλά.

αυτό το μονΔελάκι της φου-ζίμενς που σας δίνω είναι αξιόπιστο? (δεν τα έχω δουλέψει, δεν τα ξέρω) με προβληματίζει η εγγύηση, με πόσα λαλά την αυξάνουμε στα 2 έτη?

άλλες προτάσεις ? (πιστεύω σας έβαλα στο νόημα)..

θένκ γιου όλλ.

XT

ps δεν φταίνε πάντως μόνο οι γυναίκες, έχει ρουπώσει η αγορά από κινητά, και πλέον στα gadget φαβορί (και με τέτοιες τιμές) φαντάζουν τα netμπούκια...

ps ρε μπας και λέει να βρω κανα καλό μεταχειρι εδώ μέσα, με την τρέλα που έχει πέσει για τράμπες ?

Δημοσ.

Τα netbooks (eee pc, msi wind, aspire one κτλ) είναι λόγο μεγέθους κουρααστικά για βασικό υπολογιστή. Το MSI έχει σαφές προβάδισμα αλλά δεν παύει να είναι και αυτό πολύ μικρό.

Το Acer δεν θα το πρότινα για βασικό σύστημα.

Από εκεί και έπειτα το Fujitsu που γράφεις είναι πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση και νομίζω οτι είναι και η χρυσή τομή μεταξύ φορητότητας και χρηστηκότητας σε πολύ καλή τιμή (πριν από 8 μήνες είχε 1000+ ευρώ). Μόνο μειονέκτημα η μέτρια ποιότητα κατασκευής, κατα τα άλλα είναι αξιόλογο.

Μετά πας στις 15,4 μιας και πιο μικρό σε αυτά τα ποσά δεν παίζει παρά μόνο κάποια μοντέλα Innovator...οπότε έχουμε τα τρια κατά τη γνώμη μου καλύτερα:

1. LG E500-AP13HS

2. IBM Lenovo ThinkPad R61 (δυστυχως δεν είναι διαθέσιμό αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για πληρ.)

3. Toshiba L300-11M και L300-129 (μικρές διαφορές, προτιμότερο το 11Μ).

Προσωπικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει το ΙΒΜ θα πήγαινα για το FS που γράφεις.

Επλπίζω να βόηθησα. Καλές αγορές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...