Προς το περιεχόμενο

συνδεση 2 σκληρων σε pc

falos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα ενα σκληρο στο pc Μου και τωρα αγορασα και αλλον ενα και τον εβαλα. εχω τη μητρικη p5kc pou exei 4 sata εισοδους. 2 για τους σκληρους μου και εναν για το dvd. συνεδεσα με sata τον σκληρο και τον τροφοδοτησα με το ιδιο καλωδιο του τροφοδοτικου που εχει και ο αλλος σκληρος. ομως οταν ανοιγω το pc δουλευει ο ανεμιστηρας πολυ για καποιο λογο. δεν εχω καταλαβει εαν ειναι του τροφοδοτικου ή του κουτιου. τι μπορει να φταιει?

επισης, ο σκληρος δε φαινεται στο my computer αλλα στο bios φαινεται

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Πρέπει να τον φορμάρεις από τη Διαχείριση Συσκευών.

εχοντας το ίδιο πρόβλημα ,δεν μου δίνει επιλογή για φορμάρισμα.

επίσης μου λέει θέση Ο

Δημοσ.
ειχα ενα σκληρο στο pc Μου και τωρα αγορασα και αλλον ενα και τον εβαλα. εχω τη μητρικη p5kc pou exei 4 sata εισοδους. 2 για τους σκληρους μου και εναν για το dvd. συνεδεσα με sata τον σκληρο και τον τροφοδοτησα με το ιδιο καλωδιο του τροφοδοτικου που εχει και ο αλλος σκληρος. ομως οταν ανοιγω το pc δουλευει ο ανεμιστηρας πολυ για καποιο λογο. δεν εχω καταλαβει εαν ειναι του τροφοδοτικου ή του κουτιου. τι μπορει να φταιει?

επισης, ο σκληρος δε φαινεται στο my computer αλλα στο bios φαινεται

Ο σκληρός ο καινούργιος ζητάει από το τροφοδοτικό σου επιπλέον watts. Προσωπικά θα αποσύνδεα κάποια συσκευή που τραβάει από το τροφοδοτικό watts, για να δω αν δουλεύει ο νέος σκληρός. Αυτό θα έκανα προσωπικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...