falos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ειχα ενα σκληρο στο pc Μου και τωρα αγορασα και αλλον ενα και τον εβαλα. εχω τη μητρικη p5kc pou exei 4 sata εισοδους. 2 για τους σκληρους μου και εναν για το dvd. συνεδεσα με sata τον σκληρο και τον τροφοδοτησα με το ιδιο καλωδιο του τροφοδοτικου που εχει και ο αλλος σκληρος. ομως οταν ανοιγω το pc δουλευει ο ανεμιστηρας πολυ για καποιο λογο. δεν εχω καταλαβει εαν ειναι του τροφοδοτικου ή του κουτιου. τι μπορει να φταιει? επισης, ο σκληρος δε φαινεται στο my computer αλλα στο bios φαινεται
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Πρέπει να τον φορμάρεις από τη Διαχείριση Συσκευών.
falos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως επειδη εβαλα το ιδιο καλωδιο ζεσταινετε το τροφοδοτικο ή μπα?
slaughter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 >>Μηπως επειδη εβαλα το ιδιο καλωδιο ζεσταινετε το τροφοδοτικο ή μπα? δεν νομίζω να επηρεάζει αυτό
yassan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Πρέπει να τον φορμάρεις από τη Διαχείριση Συσκευών. εχοντας το ίδιο πρόβλημα ,δεν μου δίνει επιλογή για φορμάρισμα. επίσης μου λέει θέση Ο
alex89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ειχα ενα σκληρο στο pc Μου και τωρα αγορασα και αλλον ενα και τον εβαλα. εχω τη μητρικη p5kc pou exei 4 sata εισοδους. 2 για τους σκληρους μου και εναν για το dvd. συνεδεσα με sata τον σκληρο και τον τροφοδοτησα με το ιδιο καλωδιο του τροφοδοτικου που εχει και ο αλλος σκληρος. ομως οταν ανοιγω το pc δουλευει ο ανεμιστηρας πολυ για καποιο λογο. δεν εχω καταλαβει εαν ειναι του τροφοδοτικου ή του κουτιου. τι μπορει να φταιει?επισης, ο σκληρος δε φαινεται στο my computer αλλα στο bios φαινεται Ο σκληρός ο καινούργιος ζητάει από το τροφοδοτικό σου επιπλέον watts. Προσωπικά θα αποσύνδεα κάποια συσκευή που τραβάει από το τροφοδοτικό watts, για να δω αν δουλεύει ο νέος σκληρός. Αυτό θα έκανα προσωπικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.