akalyptos3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα, Αγόρασα σήμερα ένα Transcend Multi-Card-Reader M3. Θέλω αν κάποιος το έχει χρησιμοποιήσει να μου πει πόσα Removable Disks του δημιουργεί μετά την εγκατάσταση. Η απορία μου προκύπτει από το γεγονός ότι ενώ έχει 5 υποδοχές για κάρτες μου εμφανίζει 4 removable disks. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά σε MS Windows XP sp2, χωρίς κανένα πρόβλημα και το balloon επιβεβαίωσης των windows πάνω από το taskbar έλεγε όπως συνήθως ότι "the device is properly installed and ready to be used". Οπότε θέλω απλά να τσεκάρω αν το card reader είναι ok και ότι όλες οι υποδοχές λειτουργούν σωστά. PS: Δεν έχω κάρτες για όλες τις υποδοχές ώστε να το δοκιμάσω με αυτό τον τρόπο αν τις διαβάζει όλες. Ευχαριστώ
akalyptos3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ευτυχώς μου απάντησαν από την Transcend...και μάλιστα σε λιγότερο από μέρα. Η απάντηση τους: Dear Mr. , thank you for contacting Transcend TechSupport. Windows will show 4 removable disk slots, when you connect the card reader. If you have still further questions or suggestions, you can contact us at any time again. Αν κάποιος άλλος έχει απορία τώρα υπάρχει απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.