banned_acc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Από 1.1.2008, μηνύματα γραμμένα σε greeklish θα διαγράφονται. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σας. Edited By ChrisAce ναι κ εμενα απο το ανεμιστιριακι ακουγεται.. και δεν ξερω αν αξιζει να τον παω στα μουλτιραμα και να τον ανοιγουν!!!
kostasfalcon Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Και σε μενα αλλο manual εχει μεσα, ειχα υποθεσει πως δεν ειχαν βγαλει "ειδικο" για το ht xpress book. Θα παω να το ζητησω. Κανενα νεο για πιο δυνατη μπαταρια υπαρχει?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 το πηρα σημερα!!! οκτω ωρες φορτιση αρχικα μου ειπαν ... αρκουν τί λετε? για μπαταρια μεγαλυτερης διαρκειας τα μουλτι- ροδου περιμενουν τελος νοεμβρη. πιστευω οτι θα τα λεμε συχνοτερα απο δω και μπρος και παλι ευχαριστω σε οσους με βοηθησαν
S2Katana Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δεν ισχύουν αυτά για την αρχική φόρτιση. Μόλις σου δείξει ότι φορτίστηκε, απλά φορτίστηκε και τέλος.
Missionary Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι. Οι drivers στο site της msi (http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=135&prod_no=1474) , είναι πιο καινούργιοι από αυτούς που έχει μέσα από την "μάνα" του το laptop μας?
banned_acc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 εκανε κανεις update το bios ? τελικα υπαρχει προβλημα με την εγγυηση των μουλτιραμα ?
xouzel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δεν νομίζω ότι βρήκαν εσάς μόνο και σας κοροϊδεύουν. Έτυχε σε μια συγκεκριμένη παρτίδα να μπουν λάθος manuals, συμβαίνει. Θα σας τα αλλάξουν και θα λήξει το θέμα. Προς τι ο πανικός; Κι ομως φιλε wizzy, εκανες ΛΑΘΟΣ. Τελικα, ΔΕΝ υπαρχει manual για το HT Express. Μου απαντησαν επιτελους απο το Multirama Χανιων (αφου επρεπε να παω εκει, σιγα μη με επαιρναν τηλεφωνο), οτι manual δεν βγαινει, οτι σε ΟΛΑ τα Multirama notebooks βαζουν ενα και μοναδικο αντιτυπο (!!!!!!!!!!!). ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ (!!!!!!!!!). Και οτι θα μπορουσα να παω στο σερβις τους και ο τεχνικος να μου το κατεβασει απο το internet. Πηγα,ετσι για το γαμωτο, αλλα φυσικα, οπως περιμενα, ΚΑΝΕΝΑ manual δεν υπαρχει ουτε εκει, αρα, " ελατε με το μηχανακι να σας κανουμε μια επιδειξη !!!!! ΤΡΟΜΕΡΟ after sales service. Δυστυχως θα εχω να το λεω.
21century Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 θα το λές πνατού, αν και το msi wind είχε manual μαζί με δισκάκια για όλους τους 'οδηγούς'.
xouzel Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 θα το λές πνατού, αν και το msi wind είχε manual μαζί με δισκάκια για όλους τους 'οδηγούς'. Το ξερω. Το εχω δει. Τους to προτεινα κι αυτο. Να μου δωσουν δηλαδη manual απο MSI Wind, αλλα εις ματην!!!!!
heyou Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Κι ομως φιλε wizzy, εκανες ΛΑΘΟΣ. Τελικα, ΔΕΝ υπαρχει manual για το HT Express. Μου απαντησαν επιτελους απο το Multirama Χανιων (αφου επρεπε να παω εκει, σιγα μη με επαιρναν τηλεφωνο), οτι manual δεν βγαινει, οτι σε ΟΛΑ τα Multirama notebooks βαζουν ενα και μοναδικο αντιτυπο (!!!!!!!!!!!). ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ (!!!!!!!!!). Και οτι θα μπορουσα να παω στο σερβις τους και ο τεχνικος να μου το κατεβασει απο το internet. Πηγα,ετσι για το γαμωτο, αλλα φυσικα, οπως περιμενα, ΚΑΝΕΝΑ manual δεν υπαρχει ουτε εκει, αρα, " ελατε με το μηχανακι να σας κανουμε μια επιδειξη !!!!! ΤΡΟΜΕΡΟ after sales service. Δυστυχως θα εχω να το λεω. http://global.msi.eu/index.php?func=downloadfile&dno=6845&type=manual
chrismas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Πάντως δεν μου φαίνεται πολύ γερό αυτό που ενώνει την οθόνη με το υπόλοιπο laptop.
banned_acc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 το πηγα σημερα στα μουλτιραμα λογω του θορυβου που εκανε το ανεμιστιρακι.. μου ειπαν σε 48ωρες θα το εχω πισω ..δεν ξερω αν ισχυει και σε τη κατασταση θα μου το φερουν... τα φοβαμαι τα μουλτιραμα -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 08 : 50 : 27----- σχετικα με την εγγυηση 1χρονο ανταλλακτικα κ εργασια +2 χρονια μονο ανταλλακτικα... τον δευτερο και τριτο χρονο για εργασια θα πληρωνουμε: Το κόστος για τον τεχνικό έλεγχο του Η/Υ είναι 15 € με ΦΠΑ. Το ελάχιστο κόστος εργασίας1 για την επισκευή του Η/Υ είναι 45 ευρώ με ΦΠΑ. 60ε πχ για να μας αλλαξουν μια χαλασμενη καρτα δικτυου... τελικα μηπως ηταν μεγαλη παγιδα ?!?!?! επισης για την οθονη ισχυει εγγυηση μονο για εναν χρονο !!!!
kostasfalcon Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Βρηκα χρονο και προσθεσα 1 gb ddr2 ακομη, και αγορασα και ενα mousaki optical microsoft στο χρωμα του ht xpress book. Τιμη 29 € ολα μαζι Edit: Αυτος ο πωλητης των multirama της γειτονιας μου ειναι λες και παει για κρεμαλα, απιστευτη βαρεμαρα ο τυπος..... Και εγω πωλητης σε καταστημα ειμαι, αν ειμουν σαν και αυτον την επομενη μερα (για να μην πω λεπτο) θα με ειχαν διωξει (στην Wind εργαζομαι)
altea6 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Το ειδα παλι σημερα αλλα με νεα τιμη 429ευρω και ειχε καμμια 10αρια κομματια .http://www.multirama.gr/products/product?pid=0350599&catid=010200 .Οταν το MSI εχει 399ευρω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904118 νομιζω πως δεν ειναι πια οτι καλυτερο για τα λεφτα του.
kostasfalcon Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Εχω το μικρο των multirama απο αρχες Σεπτεμβριου - δεν εχω μετσνοιωσει ουτε μια στιγμη που κατεληξα σε αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.