Προς το περιεχόμενο

Multirama-HT Xpress Netbook

falconakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι μαυρο περλε :eek:

κανονικα επρεπε να ειχαν ολα τα χρωματα ακομη και ρο ροζ για δωρο ειναι οτι πρεπει

-----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 12 : 26 : 42-----

τελικα το εχει και σε ασπρο

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0355252&catid=010200

αλλα κανει 449 εχει μεσα τα MS Office Academic 2007

Δημοσ.

Μην κοιτάς τι δείχνει η φωτό γιατί είναι από την προηγούμενη παρτίδα. ΔΕΝ υπάρχει διαθεσιμότητα του λευκού HT. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις καλώντας την Γραμμή Επικοινωνίας των Multirama...

Δημοσ.

Κι εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω..βασικα σκεφτομαι να το κάνω triple boot με leopard xp και vista..κανενα tutorial δεν εχω βρει για εγκατασταση από usb γιατι έχω ήδη ένα 8gb usb..μην αγοραζω και dvd rw εξωτερικο...Γενικα έχω εναν τεχνικό μέσα μου και έχω κάνει πολλές αναβαθμίσεις στον υπολογιστή μου αλλα δεν ξέρω αν θα πρέπει να το επειχειρήσω γιατί το Multirama "απειλεί" με λύση της 3ετους εγγυησης αν βάλει κανείς αλλος χέρι έκτος των τεχνικών τους...αυτά είναι που με φρενάρουν λίγο...θέλω να αλλάξω wifi καρτα όπωσδηποτε για να μου δουλέψει με τα leopard...ακουω απόψεις..τι να κάνω??

Δημοσ.

τι χερι να του βαλεις ? αν τον ανοιξεις σπαει η εγγυηση.. βαλε οτι λειτουργικο θελεις

κατι ασχετο που θα βρω vga to s-video καλωδιο ?

Δημοσ.

Υπάρχει τελικά αυτός ο υπολογιστής.Όποτε παίρνω τηλέφωνο μου λένε έχει εξαντληθεί και να ξανακαλέσω σε μία εβδομάδα. Το laptop διαθέτει web camera και bluetooth ;

Δημοσ.
Ψάξε για το κανονικό MSI, ή το Advent...

Καλά κάτι τέτοιο θα έκανα βέβαια .Αλλά επειδή δεν υπάρχει το msi 100 αλλά το 90 σκέφτομαι να αγοράσω το asus 1000Η.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...