banned_acc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 περλε δεν θα ξαναδωσει το μουλτιραμα ? εχει βρει κανεις την θηκη του στην ελλαδα ?
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Το λευκό τέρμα στο Multirama. Είπε δεν θα ξαναφέρει. Μαύρο από εδώ και πέρα (και αυτό περλέ είναι)...
banned_acc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 ναι μαυρο περλε κανονικα επρεπε να ειχαν ολα τα χρωματα ακομη και ρο ροζ για δωρο ειναι οτι πρεπει -----Προστέθηκε 3/10/2008 στις 12 : 26 : 42----- τελικα το εχει και σε ασπρο http://www.multirama.gr/products/product?pid=0355252&catid=010200 αλλα κανει 449 εχει μεσα τα MS Office Academic 2007
JIMBOAthens Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Μην κοιτάς τι δείχνει η φωτό γιατί είναι από την προηγούμενη παρτίδα. ΔΕΝ υπάρχει διαθεσιμότητα του λευκού HT. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις καλώντας την Γραμμή Επικοινωνίας των Multirama...
antreas88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Κι εγω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να το παρω..βασικα σκεφτομαι να το κάνω triple boot με leopard xp και vista..κανενα tutorial δεν εχω βρει για εγκατασταση από usb γιατι έχω ήδη ένα 8gb usb..μην αγοραζω και dvd rw εξωτερικο...Γενικα έχω εναν τεχνικό μέσα μου και έχω κάνει πολλές αναβαθμίσεις στον υπολογιστή μου αλλα δεν ξέρω αν θα πρέπει να το επειχειρήσω γιατί το Multirama "απειλεί" με λύση της 3ετους εγγυησης αν βάλει κανείς αλλος χέρι έκτος των τεχνικών τους...αυτά είναι που με φρενάρουν λίγο...θέλω να αλλάξω wifi καρτα όπωσδηποτε για να μου δουλέψει με τα leopard...ακουω απόψεις..τι να κάνω??
banned_acc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 τι χερι να του βαλεις ? αν τον ανοιξεις σπαει η εγγυηση.. βαλε οτι λειτουργικο θελεις κατι ασχετο που θα βρω vga to s-video καλωδιο ?
ganag23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 ρε παιδια το εικονιδιο που εχει για την webcam λεει software error .Πως την δουλευεται την καμερα?
chrismas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει τελικά αυτός ο υπολογιστής.Όποτε παίρνω τηλέφωνο μου λένε έχει εξαντληθεί και να ξανακαλέσω σε μία εβδομάδα. Το laptop διαθέτει web camera και bluetooth ;
chrismas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Ψάξε για το κανονικό MSI, ή το Advent... Καλά κάτι τέτοιο θα έκανα βέβαια .Αλλά επειδή δεν υπάρχει το msi 100 αλλά το 90 σκέφτομαι να αγοράσω το asus 1000Η.
FarCry Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2008 ναι παει το multirama. δε θα ξαναβγει. γιαυτο και εφεραν παλι το wind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.