21century Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι αρκετά καλος για xp και με μπόλικη μνήμη για τα Βίστα αλλά δεν μπορει να τα κάνει όλα σε πειρβάλλον multikasting με πολλές εφαρμογές ανοικτές...
kostasfalcon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω ανοιξει νεο thread για το θεμα overclocking και msi wind εαν θελετε να τα λεμε απο εκει.....
FarCry Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνε κι ένα multithreaded benchmark όμως. Εκεί πολύ πιθανόν να παίρνει τα πάνω του ο Atom... Λογω του ΗΤ. γενικα ειναι ακυρη η συγκριση παντως γιατι ο ενας ειναι out of order ενω ο αλλος ειναι κατα βαση in order (με μερικα trickakia out of order για να μην κολλησει στην κινηση). σα να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια περα απο αυτα εχω διαβασει οτι ειναι περιπου ισος σε αποδοση με τον pentium-m banias (οχι dothan) ιδιων GHz
dr.zivagko Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω ανοιξει νεο thread για το θεμα overclocking και msi wind εαν θελετε να τα λεμε απο εκει..... κωστα ειναι ευκολο να στειλεις την διευθυνση που εχεις ανοιξει το thread??δεν το βρισκω!!!
Missionary Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Παίδες ήρθε σε μαύρο στα multirama! Τελικά λάθος είχαν κάνει για τα 3gb ram, επεκτάσιμη μέχρι 2gb ram είναι όπως ήταν και το λογικό.. Απλά πάρτε τηλέφωνα στο κατάστημα που είναι κοντά σας καλύτερα γιατί απ' ότι κατάλαβα σε μερικά έχει έρθει και σε μερικά το περιμένουν
ganag23 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ρε παιδια η καμερα πως δουλευει ?γιατι μολις παταω το παραθυρο της καμερας μου λεει : wrong software
kostasfalcon Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 κωστα ειναι ευκολο να στειλεις την διευθυνση που εχεις ανοιξει το thread??δεν το βρισκω!!! Στο φορουμ για τους φορητους ειναι, "Overclocking εως 24% στο MSI WIND και τους κλωνους του" για ψαξε λιγο πιο προσεκτικα
Missionary Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Το τσίπησα και εγώ τελικά δεν άντεξα! Ήθελα να περιμένω λίγο ακόμα για να πέσουν οι τιμές ή να βγουν καλύτερα μοντέλα αλλά τι να το κάνεις! Τεσπα είναι πανέμορφο και πολύ γρήγορο πάντως!! Φυσικά 2gb ram
frou-frou Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Aπο σήμερα είμαι και εγώ 1 ευτυχής κάτοχος του Multirama. Εγώ για το Asus θα πήγαινα το 1000h άλλα τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο που είναι και άβολο με απομάκρυναν. Σπέυσατε για αγορές γιατί έχουν καταφτάσει και γίνεται χαμός με σειρά προτεραιότητας. Σε 1 Μultirama στην Θεσσαλονίκη σήμερα φέρανε 20 και δεν ξέρω αν έμεινε και του ραφιού ακόμα. Εξαφανίζονται γιατί έχουν γίνει κρατήσεις πριν κάν έρθουν στά καταστήματα.
Missionary Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Aπο σήμερα είμαι και εγώ 1 ευτυχής κάτοχος του Multirama. Εγώ για το Asus θα πήγαινα το 1000h άλλα τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο που είναι και άβολο με απομάκρυναν. Σπέυσατε για αγορές γιατί έχουν καταφτάσει και γίνεται χαμός με σειρά προτεραιότητας. Σε 1 Μultirama στην Θεσσαλονίκη σήμερα φέρανε 20 και δεν ξέρω αν έμεινε και του ραφιού ακόμα. Εξαφανίζονται γιατί έχουν γίνει κρατήσεις πριν κάν έρθουν στά καταστήματα. Ναι αυτό είναι αλήθεια, και εγώ στο multirama περιστερίου που είχα ρωτήσει μου είχαν πει ότι θα φέρουν 20 κομμάτια και να μην ανησυχώ και εγώ επέμενα να κρατήσουν το τηλεφώνο μου για να με ενημερώσουν έγκαιρα. Και πράγματι με πήραν τηλέφωνο να έρθω να το πάρω άμα θέλω και είχε αυτό και άλλο ένα άντε 2 κομμάτια με αυτό της έκθεσης! Οπότε όσοι θέλετε σπεύσετε να προλάβετε! Να ρωτήσω κάτι. Η webcam γιατί δεν παίζει στο μσν? Πρέπει να κάνω κάτι γι' αυτό?
S2Katana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Aπο σήμερα είμαι και εγώ 1 ευτυχής κάτοχος του Multirama. Εγώ για το Asus θα πήγαινα το 1000h άλλα τα προβλήματα με το πληκτρολόγιο που είναι και άβολο με απομάκρυναν. Σπέυσατε για αγορές γιατί έχουν καταφτάσει και γίνεται χαμός με σειρά προτεραιότητας. Σε 1 Μultirama στην Θεσσαλονίκη σήμερα φέρανε 20 και δεν ξέρω αν έμεινε και του ραφιού ακόμα. Εξαφανίζονται γιατί έχουν γίνει κρατήσεις πριν κάν έρθουν στά καταστήματα. Καλορίζικο.Είναι θεεικό gadgetάκι...Εκανες κάνα modding?
frou-frou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Thanx S2Katana!!! Όχι ακόμα. Παιδιά δεν έχω wifi! Kανένας driver help!
S2Katana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Λοιπόν, πρώτα πήγαινε στο site της MSI και κατέβασε τους τελευταίους drvs. θα φτιάξει, αλλά μόνο αν κάνεις και bios update θα είναι 100% τέλειο.
frou-frou Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Thanx αλλά έχει πάρα πολλούς drivers βασικά. Ποιούς συγκεκριμένα? Το βρήκα όλα οκ! Επιτέλους το έκανα να δουλέψει το wifi!
S2Katana Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Αν και πάλι δε δουλεύει σταθερά, κάνε bios update. Κάτω από το netbook γράφει ποιον wifi adapter έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.