pctechgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Η μεγάλη διαφορά στον ηχο ανάμεσα σε wind-asus είναι ότι στο wind ακούς έναν ξερό ήχο, ενώ στο asus απολαμβάνεις μουσική. Το asus έχει και καλύτερο software στην έκδοση xp για bluetooth-camera-ανάλυση οθόνης. Το asus έχει και 2 χρόνια παραλαβή-επιστροφή στην εγγύηση και έχει και καλύτερη θήκη
GnG Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Στα πόσα καμένα pixel έχουν εγγύηση τέτοιου μεγέθους μηχανάκια?
ganag23 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδια ειμαι και εγω κατοχος του multirama express (γραφει msi στο κατω μερος). Καμμια θηκη neoprene 10'' που θα βρουμε ? ξερει κανεις? Βαρεθηκα να το κουβαλαω σαν βιβλιο
wizzy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 S4Lv4Ti0N το πρόβλημα με την wi-fi card το έλυσες;
21century Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ομως δεν έχει δυστυχώς ΒΤ αλλά κα επιδόσεις ώστε τουλάχιστον να μπουτάρει τόσο άμεσα όσο το wind ωστόσο συμφωνώ απόλυτα για την μπαταρία του...
--b}{d-- Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 21century βλέπω το επαναλαμβάνεις συνεχώς ότι δεν έχει BT. Όπου έχω κοιτάξει γράφει ότι έχει, εσύ που το είδες χωρίς; /special edit για τους από κάτω/ Η αναφορά γίνεται σχετικά με το Asus 1000Η. Το οποίο παρεπιπτώντως έχει 10" οθόνη & BlueTooth.
CptBill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Απο ποτε το msi wind και οι κλώνοι του δεν εχουν buetooth?
argyk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα σε ολους το μικρουλι multirama xpress 10''' εχει BLUETOOTH με αυτο γραφω τωρα με bt πληκτρολογιο ποντικι και το msi εχει το εχει ενας φιλος ..\\ αν εχεται προβλημα με το wi fi , κανει disconect και χαζα απλα κατεβαστε τους drivers για το wifi απο το site msi απο εδω ... http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=&prod_no=1474 argyk bb
kostasfalcon Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπερα σε ολους το μικρουλι multirama xpress 10''' εχει BLUETOOTH με αυτο γραφω τωρα με bt πληκτρολογιο ποντικι και το msi εχει το εχει ενας φιλος ..\\ αν εχεται προβλημα με το wi fi , κανει disconect και χαζα απλα κατεβαστε τους drivers για το wifi απο το site msi απο εδω ... http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=&prod_no=1474 argyk bb Το εχω αναφερει για τους drivers του wifi πολλα μυνηματα πριν....
frou-frou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Thanx argyk. Ότι πρέπει το wi-fi για να το έχω στο κρεβάτι μου ξαπλωμένος και να σερφάρω. Πολύ πολύ βολικό ειδικά και με την 10άρα οθόνη σε σχέση με το Άsus. Aλήθεια ζεστένεται καθόλου?
argyk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στην κυριολεξια δεν καταλαβαινει τιποτα απο ζεστη ουτε θερμοτητα ουτε τιποτα και μετα απο πολλες ωρες λειτουργειας τιποτα σχεδον μηδαμινη ....το εχω ερωτευτει το μικρουλι λεμε..
frou-frou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Καλύτερα που δεν είναι glossy. Mου την σπάνε οι καθρεφτί οθόνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.