Προς το περιεχόμενο

κοριτσάκι 11 χρονών

tony_pap3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θελω να ειμαι ο ξενερωτος, αλλα μην την εχεις απο τα 11 μπροστα σε pc... Ανηψια ειναι, το καταλαβαινω, αλλα κριμα ειναι

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ειχα δει σε Ιντερνετ καφε ενα κοριτσακι που το κεφαλι του με το ζορι παιρνουσε το υψος του τραπεζιου οχι πανω απο 10 χρονων δηλαδη να παιζει San Andreas και να σκοτωνει ανελεητα κοσμο ανελεητα ομως...

Οριστε, αυτο να θελεις να αποφυγεις.... ;) :-(

Δημοσ.

το sims2 ειναι σταθερη αξια. επισης σου προτηνω παιχνιδια βασισμενα σε τενιες της pixar και αλλα σχετικα. αν το pc ειναι αρκετα δυνατο δοκιμασε το flight simulator X, αμα δεν ειναι τοτε υπαρχει και το Flight Simulator 2004. τα παιχνιδια με πτηση κεντρισουν εντονα το ενδιαφερον των παιδιων. trust me i know.

Δημοσ.

Αν το αντέχει το pc της και η τσέπη σου, δοκίμασε το Spore (σε 3-4 μέρες). Αν δεν της αρέσει το κρατάς για την πάρτη σου :P

Δημοσ.

Ωραία θα είναι για την ηλικία της (και οικονομικά) τα παλιά platforms όπως Lion King, Aladdin, Earthworm Jim κτλ. Και τα mame είναι καλή λύση αλλά θα πρέπει να τα προετοιμάσεις για να είναι πράκτικο να διαλέγει παιχνίδι και χωρίς να αντικρύσει το χάος των απειρων roms.

Δημοσ.

Το Sims δεν είναι μονόδρομος...

Εγώ προτείνω Viva Pinata και τα μυαλά στα κάγκελα...

Αν και πιστεύω ότι θα βρεί κανέναν γκόμενο απο το σχολείο (είναι σε κατάλληλη ηλικία άλλωστε) και θα το παρατήσει το PC.... (ως συνήθως)

Δημοσ.
Το sims νομίζω έιναι μονόδρομος. Μην υποτιμάτε τους πιτσιρικάδεις. Σε αυτήν την ηλικία έπαιζα Elite και είχα φτάσει στον 3 γαλαξία κάνοντας παράνομο εμπόριο ανάμεσα στα αστρα :P

Ρε φίλε με τρέλανες! Εγώ με το Frontier, με το ζόρι το απογείωνα! Αλλά αρρωστημένα όμορφο παιχνιδάκι...

Δημοσ.
Ειχα δει σε Ιντερνετ καφε ενα κοριτσακι που το κεφαλι του με το ζορι παιρνουσε το υψος του τραπεζιου οχι πανω απο 10 χρονων δηλαδη να παιζει San Andreas και να σκοτωνει ανελεητα κοσμο ανελεητα ομως...

μηπως την ειδες να βαζει και κωδικους για μπαζουκες???:mrgreen::mrgreen:

edit:τιποτε σε wall-e;;;

Δημοσ.

παρε τηλ στο 288130, θα σου πουν τα παιδια,

ειναι εξυπηρετικοι.

παραγγηλε τι θελεις, και περνα σε λιγο απο την Αγγελακη, και παρ'το.

easy :)

lol τι sims ρε σεις, εγω θυμαμαι επαιζα αταρι, και μετα το super high tech για την εποχη του, ness και super nintendo =P

Δημοσ.

Πρώτα απο όλα θα πρέπει να την βάλει στη πρίζα διότι

για μένα έχει αργήσει να μπει στον κόσμο των pc.

Οι καιροί προχωράνε και πλέον είναι αναγκαία η εξικοίωση.

Ωστόσο θα τη βοηθήσει και στα Αγγλικά.

Στο θέμα μας τώρα με τα παιχνίδια, θα λεγα

να της βάλεις mame , flash games απτο http://www.flirv.com , κανα bob sponge, και ταινίες

απτο dvd club της γειτονιάς. Τα υπόλοιπα θα τα

βρει μόνη της .

Στις μέρες μας είναι ξευτέρια, συμβουλή μου

προσωπική , ένα πράγμα να της μάθεις, να το

ελέγχει και να μη την ελέγχει και να βάζει τις

προτεραιότητες σωστά.

P.S απέφυγε τα mmrpg και το sims , δε θες να την

κάψεις... είναι εθιστικά .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...