ellilili Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Sims 2 σίγουρα. Επίσης Bigfish Games. Εγώ ακόμα αυτά παίζω.... edit: Α, και mame κλασσική αξία ειδικά το bubble bobble το λατρεύω
Galis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια τι diablo και sim2 λετε βαλε κανα DOOM3. Εγω επαιξα για πρωτη φορα το DOOM1 oταν ημουν 7 χρονων και δεν τρομαξα καθολου. περσι δηλαδη?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 space invaders pacman tetris και bubble bobble παντα πιστευα οτι τα παιδια πρεπει να μαθουν ιστορια... Σωστός!
Sadman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Sims 2 και απο μενα. Παντως εγω στην ηλικια της επαιζα CS,διαφορα fps,κανα warcraft,βσκ games που ακομα παιζω
sarakinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Γενικά ψάξε παιχνίδια στυλ adventure , αυτά που βασίζονται σε κινούμενα σχέδια.Έπειτα το Sims είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε ηλικία...Α ακόμη και τα διάφορα Tycoon (ετσι νομίζω γράφεται) που έχεις ζωολογικούς κήπους , αεροδρόμια , πάρκα κτλ...
antonl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Καλές οι προτάσεις για τα adventures αλλά παίζει να την κολλήσουν τα αγγλικά. Ειδικά το Monkey Island παίζει να κολλάει κι εμένα ώρες-ώρες
driger Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 μπορεις επισης να τις βαλεις και κανενα πολεμικό <βαρυ> αμα βαρεθεί και το tob rider aniversary ειναι καλο
liberostelios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν είναι τόσο "παιδικό", αλλά μια καλή λύση ίσως είναι το Kung Fu Panda... Βάλτης και Crysis
11demian111 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 half life deathmatch μηπως?το παιζω με τις ωρες και ειναι εντελως πορωση...barbie και βλακειες.βαλ' της και κανα san andreas...ποτε δεν ξερεις....);)
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 half life deathmatch μηπως?το παιζω με τις ωρες και ειναι εντελως πορωση...barbie και βλακειες.βαλ' της και κανα san andreas...ποτε δεν ξερεις....);) Ειχα δει σε Ιντερνετ καφε ενα κοριτσακι που το κεφαλι του με το ζορι παιρνουσε το υψος του τραπεζιου οχι πανω απο 10 χρονων δηλαδη να παιζει San Andreas και να σκοτωνει ανελεητα κοσμο ανελεητα ομως...
alfas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 MAME 32 δεν νομίζω να μη βρει παιχνίδια και αυτή και οι γονείς της που να μη παίζουν!!! Σίγουρη λύση
Sadman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 α ναι,τωρα που θυμηθηκα. Της ξαδερφης μου(11 χρονων επεισης)τις αρεσει πολυ,το resident evil,και γενικα παιχνιδια με zombie κλπ,δοκιμασε και κατι τετοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.