Προς το περιεχόμενο

κοριτσάκι 11 χρονών

tony_pap3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε παιδια τι diablo και sim2 λετε βαλε κανα DOOM3. Εγω επαιξα για πρωτη φορα το DOOM1 oταν ημουν 7 χρονων και δεν τρομαξα καθολου.

περσι δηλαδη? :P

Δημοσ.

Γενικά ψάξε παιχνίδια στυλ adventure , αυτά που βασίζονται σε κινούμενα σχέδια.Έπειτα το Sims είναι μια πολύ καλή επιλογή για κάθε ηλικία...Α ακόμη και τα διάφορα Tycoon (ετσι νομίζω γράφεται) που έχεις ζωολογικούς κήπους , αεροδρόμια , πάρκα κτλ...

Δημοσ.

Καλές οι προτάσεις για τα adventures αλλά παίζει να την κολλήσουν τα αγγλικά. Ειδικά το Monkey Island παίζει να κολλάει κι εμένα ώρες-ώρες :P

Δημοσ.
half life deathmatch μηπως?το παιζω με τις ωρες και ειναι εντελως πορωση...barbie και βλακειες.βαλ' της και κανα san andreas...ποτε δεν ξερεις....););)

Ειχα δει σε Ιντερνετ καφε ενα κοριτσακι που το κεφαλι του με το ζορι παιρνουσε το υψος του τραπεζιου οχι πανω απο 10 χρονων δηλαδη να παιζει San Andreas και να σκοτωνει ανελεητα κοσμο ανελεητα ομως...

Δημοσ.

α ναι,τωρα που θυμηθηκα.

Της ξαδερφης μου(11 χρονων επεισης)τις αρεσει πολυ,το resident evil,και γενικα παιχνιδια με zombie κλπ,δοκιμασε και κατι τετοιο ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...