tony_pap3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδιά μια βοήθεια η ανηψούλα μου μόλις απέκτησε το δικό της pc και θέλω να της βάλω παιχνιδάκια να παίζει, αλλά δεν ξέρω τι (του στυλ μικρό πονυ, barbie και τέτοια χαζά) και ούτε πού να τα βρω. πάντα μιλάμε για παιχνίδια που εγκαθίστανται στο pc και όχι on-line μια βοήθεια ρε παιδιά (άντε να δω ποιος άλλος έχει ανηψούλα)
farfalinos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 γράψου σε κανένα site τύπου greek fun και διάβασε για τα games p θες
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Oχι ρε Αρειαναρα για 11 χρονων παιδι μιλαμε τι μπαρμπι? Sims 2, diablo και τετοια...
chek2fire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Το sims νομίζω έιναι μονόδρομος. Μην υποτιμάτε τους πιτσιρικάδεις. Σε αυτήν την ηλικία έπαιζα Elite και είχα φτάσει στον 3 γαλαξία κάνοντας παράνομο εμπόριο ανάμεσα στα αστρα
kSiS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 sims2, συλλογη Big Fish games, mystery case files και αλλα τετοια και θα δεις το κοριτσακι να εξικιωνετε με το υπολογιστη και με τα αγγλικα. μιλαμε θα παθεις πλακα.
cassidy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Τσέκαρε κι αυτό, απλό κι εθιστικό (πρέέέέέζα) Wik and the Fable of Souls
biscoto Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 το ιδιο σκεφτομουνα και γω για την αδερφη μου που ειναι 11... αλλα και το lineage στο λαπτοπ μου πριν 2 χρονια μια χαρα το επαιζε... 9 χρονων φαντασου
tony_pap3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Oχι ρε Αρειαναρα για 11 χρονων παιδι μιλαμε τι μπαρμπι? Sims 2, diablo και τετοια... θα με αποκληρώσει η αδερφή μου αν δει diablo χαχα
OROKUSAKI Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια τι diablo και sim2 λετε βαλε κανα DOOM3 καλυτερα λεω εγω!! Η το tomb raider legened! Εγω επαιξα για πρωτη φορα το DOOM1 oταν ημουν 7 χρονων και δεν τρομαξα καθολου. Ενα ενα καλο παιχνιδι ειναι και το totaly spies...
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Kαι mame και Flashακια οι κοπελες γενικα γουσταρουν τετοια πορωτικα παιχνιδακια.
OROKUSAKI Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Επισης ξεχασα να πω οτι την εποχη που ξεκινησα να ασχολουμαι με pc δηλαδη οταν ημουν 7 χρονων ειχα μια φιλη η οποια ηταν 2 χρονια μεγαλυτερη μου και ειχε τερματισει τα DOOM 1&2!!! Απο αυτην εμαθα για το DOOM! Στη συνεχεια οταν το επαιξα πορωθηκα παρα πολυ! Chrisxxx : Οπως βλεπεις υπαρχουν κοπελες που γουσταρουν και αλλους ειδους games εκτος mame και τετοιες βλακειες!! Το mame ειναι 2 ετων παιδια οχι 11!:-)
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω παιζω ακομα οπως και μια φιλη που ειναι πλεον δικηγορος και το μονο που εχει στον ΗΥ στη ειναι mame και κανενα adventure που της δινω εγω και αυτο μετα απο πολυ προλογο για την υποθεση.
disqualified Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 space invaders pacman tetris και bubble bobble παντα πιστευα οτι τα παιδια πρεπει να μαθουν ιστορια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.