peterako Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 εδω και αρκετο καιρο αγοραζω games αποτ ο e-shop. κανενα προβλημα εδω. το προβλημα ειναι σε αυτους που βαζουν τα games σε κατοιγοριες. Και αρχιζω- μα καλα τοσο μα τοσο ασχετοι ειναι. καταρχας υπαρχουν ενα σορο κατοιγοριες οι οπειες ουσιαστικα ειναι το ειδιο πραμα. στα racing ας πουμε, εχει τις εξεις. city racing offroad speed racing:whistle: street racing και wrc. εγω ως λογικος ανθρωπος θα τα ειχα ως εξεις simulator arcade semi-realistic(βλεπε RD:GRID) και υπαρχουν και χοιροτερα τα πραγματα ας πουμε στα FPS και τα adventures ειναι τραγικα συν το οτι εχουν βαλει πολλα παιχνιδια σε λαθος κατοιγοριες(τη δουλια εχει το uberSoldier στα tactical FPS?). επεισης στην περιγραφη ενος game που ειναι πατατα, πολυ απλα γραφουν με τετιο τροπο ωστε να σου φανει ωραιο. go figure my friends θα παραθεσω e-να post με την δικια μου εκδοση τον κατοιγοριον των games του e-shop.
nzeppos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ πάλι θα τα είχα ως εξής: 1. Live For Speed 2. rFactor + mods 3. GTR 1/2/etc (γενικά simbin) 4. ... το Χάος... 5. ... κι άλλο Χάος... 6. Υπόλοιπα Ευτυχώς που τα 2 πρώτα μπορείς να τα κατεβάσεις από το internet, αγοράζοντας το license, χωρίς να μπλέκεις με physical stores.
Unsouled Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Όπως τα είπες είναι άσχετοι οι άνθρωποι,πλέον καλό θα είναι να αγοράζουμε μόνο τα αναλώσιμα από αυτους που τα έχουν φθηνά...τίποτα άλλο.
peterako Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 FPS: WW2 horror tactical multyplayer common adventures: point and click puzzle first person perspective Strategy: rts tbs 4x card games board games Sports: football basketball Management: football basketball city building bussiness Simulator: flight life god space Action: platform stealth air combat space combat third person Racing: simulator arcade semi-realistic RPG: crpg action rpg jrpg top down MMO: rpg space others τα collections ειναι μια χαρα. καλητερα ετσι, δεν νομιζετε
parsifal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Από http://www.e-shop.gr/contact.phtml : Επικοινωνήστε μαζί μας στις παρακάτω διευθύνσεις: * Για το τμήμα πωλήσεων, για καταχώρηση ή αλλαγή κάποιας παραγγελίας: [email protected] * Για το τμήμα service, σε περίπτωση κάποιου ελαττωματικού προϊόντος : [email protected] * Για θέματα σχετικά με την εξυπηρέτηση κάποιας παραγγελίας σας: [email protected] * Για θέματα σχεδιασμού και λειτουργικότητας του web site: [email protected] * Για νέα προϊόντα που θα θέλατε να βρίσκετε στο e-shop.gr: [email protected] * Γενικά σχόλια για το κατάστημά μας: [email protected] * Για το τμήμα δημοσίων σχέσεων: [email protected] * Για το τμήμα επιστροφών προιόντων: [email protected] Στείλε με ένα επώνυμο e-mail την πρότασή σου, με σαφές και ορθογραφικά σωστό κείμενο. Όση συζήτηση και να γίνει εδώ σχετικά με το θέμα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι...
Land_Of_Banania Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 εδω και αρκετο καιρο αγοραζω games αποτ ο e-shop. κανενα προβλημα εδω. το προβλημα ειναι σε αυτους που βαζουν τα games σε κατοιγοριες.Και αρχιζω- μα καλα τοσο μα τοσο ασχετοι ειναι. καταρχας υπαρχουν ενα σορο κατοιγοριες οι οπειες ουσιαστικα ειναι το ειδιο πραμα. στα racing ας πουμε, εχει τις εξεις. city racing offroad speed racing:whistle: street racing και wrc. εγω ως λογικος ανθρωπος θα τα ειχα ως εξεις simulator arcade semi-realistic(βλεπε RD:GRID) και υπαρχουν και χοιροτερα τα πραγματα ας πουμε στα FPS και τα adventures ειναι τραγικα συν το οτι εχουν βαλει πολλα παιχνιδια σε λαθος κατοιγοριες(τη δουλια εχει το uberSoldier στα tactical FPS?). επεισης στην περιγραφη ενος game που ειναι πατατα, πολυ απλα γραφουν με τετιο τροπο ωστε να σου φανει ωραιο. go figure my friends θα παραθεσω e-να post με την δικια μου εκδοση τον κατοιγοριον των games του e-shop. Περιμένεις με αυτό το κείμενο να σε πάρει οποιοσδήποτε στα σοβαρά? Και θες να κρίνεις και άλλους? Έλεος απλά...
opts Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ας υπάρχουν τα παιχνίδια σε λογικές τιμές και έγκαιρα και ας βάλουν το pacman στα rpg
acomaedo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Πλέον υπάρχουν ωραιότατα plug-in που κάνουν ορθογραφικό έλεγχο...
peterako Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Περιμένεις με αυτό το κείμενο να σε πάρει οποιοσδήποτε στα σοβαρά? Και θες να κρίνεις και άλλους? Έλεος απλά... ενα θα σου πω, απορω πως καταφερα να φτασω μεχρι την 1η λυκειου οχι οτι ειμαι και τελείος αγραμμαDOS:lol: τελος παντων, ειμαι καλος σε αλλα πραματα.
Unsouled Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ας υπάρχουν τα παιχνίδια σε λογικές τιμές και έγκαιρα και ας βάλουν το pacman στα rpg Από τα πιο λογικά ποστ του thread,συμφωνώ απόλυτα.
Blondeamon Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 To μόνο τραγικό που διακρίνω είναι η oρθογραφία σου φίλε thread-starter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.