loco Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά σας, Ψάχνω να βρω μουσικά χαλιά από Ελληνικές ταινίες, αλλά μάταια. Δεν έχω βρει τίποτα Το μόνο που έχω βρεί είναι διάφορα τραγούδια, αλλά το θέμα είναι πως θέλω τις μουσικές που παίζουν στο μπακράουντ (χωρίς λόγια συνήθως). Ξέρει κανείς που μπορώ να απευθυνθώ ή που να ψάξω; θενξ ιν αντβάνς
loco Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ταινίες όπως: Ο Ξυπόλητος πρίγκηψ Οι κυρίες της αυλής Κάτι να καίει Ραντεβού στον αέρα κτλ... Επίσης (άσχετο) αλλά ΑΝ λέω ΑΝ κάποιος γνωρίζει, τους τίτλους από τα μουσικά χαλιά των ΑΜΑΝ, θα χαιρόμουν πολύ να μου έλεγε τους τίτλους ή από που μπορώ να τα προμηθευτώ. Κάνω μοντάζ και τα ψιλοχρειάζομαι, γι αυτό τα ψάχνω Ευχαριστώ και πάλι
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 κι εγω το εχω σκεφτει να ψαξω αλλα δεν ξερω που κυριως ξενα τραγουδια που ακουγονται και χορευαν γνωστοι ηθοποιοι Κωστανταρας Βουτσας .... οπως και σεικ μποσανοβα και αλλοι ρυθμοι της εποιχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.