Προς το περιεχόμενο

Απαιτησεις σε τροφοδοτικο για καρτα γραφικων

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους.Θελω να εγκαταστησω στο pc μου την

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514252.

Το τροφοδοτικο μου ειναι 480 watts.Θα την σηκωσει?

Επισης μπορουμε να επιβεβαιωσουμε οτι ειναι σιγουρα PCI express x16 και οχι PCI express 2.0?Γιατι εδω http://www.nvnews.net/reviews/msi_geforce_9600_gt/index.shtml διαβαζω οτι ειναι PCI express 2.0 και δεν διαθετω τετοια θυρα.

Δημοσ.

Τι τροφοδοτικο εχεις ακριβως και τι cpu?

Αν εχεις πχ ενα διπυρηνο με καποιο αξιολογο psu τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα, ενας c2d με 8800gts καιει λιγοτερα απο 300W.

Αν εχεις καναν quad με o/c και πολλες συσκευες τοτε προσωπικα θα προτιμουσα ενα καλο 600αρι για να υπαρχει μια ανεση.

Δημοσ.
Τι τροφοδοτικο εχεις ακριβως και τι cpu?

Αν εχεις πχ ενα διπυρηνο με καποιο αξιολογο psu τοτε δεν θα εχεις κανενα προβλημα, ενας c2d με 8800gts καιει λιγοτερα απο 300W.

Αν εχεις καναν quad με o/c και πολλες συσκευες τοτε προσωπικα θα προτιμουσα ενα καλο 600αρι για να υπαρχει μια ανεση.

Ειναι λιγο παλιο το μηχανημα.Pentium 4 στα 3.6 gz,τροφοδοτικο Tagan TG480-U01 480 watts

Δημοσ.
Μια χαρά είναι το τροφοδοτικό. Δίνει 28A στα +12V. Και η pci-e είπαμε μια χαρά είναι :)

Οποτε προχωραω κανονικα?

(πω πω ταχυτατοι ειστε ρε παιδι μου!!!)

Δημοσ.
Οποτε προχωραω κανονικα?[...]

Όχι βέβαια. Τι νόμιζες έτσι γρήγορα θα ξεμπέρδευες; :P

Πάρε καλύτερα την 9800GT. Είναι φθηνότερη (στο Πλαίσιο τουλάχιστον) και ταχύτερη.

edit: Βλέπω πως η συγκεκριμένη 9600GT είναι ελαφρώς o/ced. Αλλά το ίδιο μπορείς να κάνεις και μόνος σου για την 9800GT.

Δημοσ.
Όχι βέβαια. Τι νόμιζες έτσι γρήγορα θα ξεμπέρδευες; :P

Πάρε καλύτερα την 9800GT. Είναι φθηνότερη (στο Πλαίσιο τουλάχιστον) και ταχύτερη.

edit: Βλέπω πως η συγκεκριμένη 9600GT είναι ελαφρώς o/ced. Αλλά το ίδιο μπορείς να κάνεις και μόνος σου για την 9800GT.

Μπαα..ουτως η αλλως για να βολευτω την θελω γιατι η 6800 ultra που ειχα ψοφησε.

Αργοτερα που θα παρω καινουργιο pc θα βαλω κατι καλυτερο!!Σας ευχαριστω ολους!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...