d.k. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παίδες κ καλώς σας βρήκα !! Το πρόβλημα μου για όποιον καταλάβει είναι το εξής : Περάσαμε σύνδεση για net tellas κ μας ήρθε το router "speedtouch 585 v6". Ο desktop υπολογιστής (με xp) έχει συνδεθεί άψογα κ μπαίνει κανονικά στο νετ. Εγώ έχω ενα laptop sony vaio με vista κ προσπάθησα να κάνω wifi σύνδεση (άνοιξα το wifi κουμπί κ κάναμε κ στο router κ στον υπολογιστή μου όλες τις ρυθμίσεις). Το πρόβλημα είναι ότι ενώ φαίνονται όλα καλά κ συνδεδεμένα (είμαι συνδεδεμένη στο ασύρματο δίκτυο κανονικά), δεν έχω στο laptop καθόλου net ! Όποιος ξέρει κάτι θα με βοηθήσει...ευχαριστώ παιδιά για τον χρόνο σας !!
tsakonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Στην σελιδα του ρουτερ μπηκες καθολου? Εβαλες κωδικο στο ασυρματο? Edit: Εκανες τις ρυθμισεις στο ρουτερ ειπες...μεσα στη σελιδα του ρουτερ πρεπει καπου να λεει ποιος ειναι συνδεμενος...για δες αν φαινεται εκει το λαπτοπ
d.k. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε tsakonas ναι έχω μπει στην σελίδα του ρουτερ κ φαίνεται κανονικά το λαπτοπ ότι είναι συνδεδεμένο με το όνομα κανονικά !
tsakonas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Χμμμ, στο laptop οι IP ειναι αυτοματες? Μηπως βαλατε καταλαθος/το ειχε απο default, MAC filtering στο ρουτερ?
d.k. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Είναι αυτόματες οι ΙΡ στο laptop απο ότι είδα...
d.k. Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορείς να με βοηθήσεις για το πως θα το τσεκάρω αυτό που λες ?? (χίλια ευχαριστώ πάντως που ασχολείσαι γιατί με έχει τρελάνει το θέμα)...
tsakonas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Στο βγαζει ετσι στο περιπου το λαπτοπ σου στο Wireless device settings? Τι ΙΡ εχει το λαπτοπ?
d.k. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Το πρόβλημα μου δεν έχει λυθεί ακόμα δυστυχώς απο ότι έχω καταλάβει κάτι λάθος παίζει με τις ρυθμίσεις μου γιατί στην καρτέλα του δικτύου φαίνεται ότι έχω συνδεθεί κανονικά στο ασύρματο δίκτυο αλλά δεν έχω συνδεθεί με το net...μου βγάζει ότι δεν έχουν οριστεί κάποιες ρυθμίσεις για το DNS...
mariosCS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπέρα (μέρα). Εμ... το mac filtering δε νομίζω να είναι πρόβλημα, γιατί αν υπήρχε θέμα μ'αυτό, δε θα μπορούσε να ενωθεί καν στο δίκτυο. Εδώ το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει ίντερνετ (απ' ότι κατάλαβα). 1) δες στα properties της ασύρματης σύνδεσης, αν στο πεδίο TCP/IP είναι επιλεγμένο το "obtain an ip address automatically" το ίδιο και για το DNS. 2) Αν πάλι δε βρεις άκρη, και έχεις τη δυνατότητα, φέρε κάποιο άλλο laptop, και δοκίμασε να μπεις από αυτό. Για να δεις το πρόβλημα αν είναι στο router ή στο laptop.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 ή αν απλα ειναι το DNS που λες, πηγαινε στα properties του IP/TCP και στο DNS αν δεν ειναι automatically βαλε μονος σου την IP του router...
arxaggelos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως έχεις κανένα firewall ρυθμισμένο να μπλοκάρει όλη την κίνηση του ιντερνετ?
d.k. Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 καλησπέρα (μέρα). Εμ... το mac filtering δε νομίζω να είναι πρόβλημα, γιατί αν υπήρχε θέμα μ'αυτό, δε θα μπορούσε να ενωθεί καν στο δίκτυο. Εδώ το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει ίντερνετ (απ' ότι κατάλαβα). 1) δες στα properties της ασύρματης σύνδεσης, αν στο πεδίο TCP/IP είναι επιλεγμένο το "obtain an ip address automatically" το ίδιο και για το DNS. 2) Αν πάλι δε βρεις άκρη, και έχεις τη δυνατότητα, φέρε κάποιο άλλο laptop, και δοκίμασε να μπεις από αυτό. Για να δεις το πρόβλημα αν είναι στο router ή στο laptop. Φίλε μου χίλια ευχαριστώ !!!! Εκεί κολλούσε το θέμα μου απ' ότι έδειξε (στο νούμερο 1) που λες) !!!! Να 'σαι καλά !!! :-D:-D:-D:-D Υ.Γ. Μακριά απο vista παιδιά...σας ευχαριστώ όλους !!!!
mariosCS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε μου χίλια ευχαριστώ !!!! Εκεί κολλούσε το θέμα μου απ' ότι έδειξε (στο νούμερο 1) που λες) !!!! Να 'σαι καλά !!! :-D:-D:-D:-D Υ.Γ. Μακριά απο vista παιδιά...σας ευχαριστώ όλους !!!! Να' σαι καλά χάρηκα που βοήθησα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.