geovard Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά χαρά. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Όταν κάνω pause στον windows media player που παίζει κάποιο mp3, πατώντας το ξανά να συνεχίσει δεν το κάνει.Αυτό γίνεται μόνο όταν ταυτόχρονα τον κάνω minimize.Δηλαδή το pause δουλεύει κανονικά όταν τον έχω στην επιφάνεια εργασίας ή όταν τον έχω στη μπάρα εργασιών καί δεν δουλεύει αν τον έχω κάνει pause καί τον έχω μεταφέρει είτε από την μπάρα στην επιφάνεια είτε αντίστροφα.Σημειωτέον ότι είναι σε περιβάλλον vista καί αυτό το νέκρωμα είναι σπαστικό.Έχω βάλει το δισκάκι των wiνdows καί έχω ελέγχξει την ακεραιότητα των αρχείων με την εντολή sfc /scannow όμως δεν διορθώθηκε. Ας συζητήσουμε τι εκδοχές υπάρχουν εκεί.
darksoho33 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 εγκατεστησε παλι τον media player απο αλλες πηγες ειδαλλως φορματ κατι που δεν συνηστω. προσπαθησε να παιζεις μουσικη με αλλο player προς το παρον γιατι ακουγεται πολυ σπαστικο αυτο που λες. αν πατησεις pause και μετα play παιζει?
geovard Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ναί παίζει. Αλλά αν πατήσω pause καί μετά αμέσως επειδή ξέρω γω το περάθυρο με ενοχλεί κσί το ελαχιστοποιήσω καί μετά πατήσω play δεν παίζει με τίποτα άσε πού φαίνεται να χάνει καί όλη τη λίστα πού έπαιζε.Δεν παίζει δηλαδή κανένα πλέον τραγούδι.Καί πρέπει μετά όχι απλά να κάνω επανεκκίνηση τού wmp αλλά ολόκληρη αποσύνδεση καί ξανά σύνδεση γιά να τον ακούσω να ξαναπαίζει.Πάντως κάτι "παίζει" άλλά τι? Κανένα conflict ίσως. Το πρόβλημα έχει να κάνει τελικά με την ελαχιστοποίηση τού παραθύρου τού wmp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.