JimGer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Διαβάζοντας το forum για εξωτερικούς σκληρούς η αλήθεια είναι οτι άρχισα να ξανασκέφτομαι τους εσωτερικούς με θήκη.Προς το παρόν έχω 2 εξωτερικούς(1 seagate 250gb και 1 Lacie 500gb)και 4 εσωτερικούς(2x200gb Samsung 1x500gb Seagate και 1 80 gb Excelstor).Παλαιότερα είχα δύο θήκες Ide->Usb αλλά ήταν υπερβολικά ασταθείς και σπάνια αναγνώριζαν τους σκληρούς.Για αυτο και πάντα θεωρούσα τους εξωτερικούς καλύτερους ειδικά μετά και το πρότυπο esata.Όμως επειδή βλέπω τώρα ότι οι εξωτερικοί μου δουλεύουν σε θερμοκρασίες 55 βαθμών και οι εσωτερικοί 30-35 αρχίζω να αλλάζω γνώμη.Είχα και 2 WD που χάλασαν και τους φοβάμαι... Μπορείτε να μου προτίνετε την καλύτερη από πλευράς σταθερότητας,ποιότητας και ψύξης θήκη? Αν θέλετε και κάποιον σκληρό 1tb Η γνώμη σας για τον Seagate 1tb triple interface? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69980759&product=1157337 Ευχαριστώ!
slaughter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 μακριά από τους freeagent. εχω έναν 320 κ αν κ δεν μου έχει διμιουργήσει πρόβλημα μέχρι στιγμής (τον έχω 2 χρόνια) ανεβάζει θερμοκρασίες ειδικά τώρα το καλοκαίρι κ τον φοβάμαι ... χτυπάει κ 60ρια χαλαρά... η θήκη του αν κ ωραία δεν αερίζετε καλά σε σχέση με έναν myBook που έχω
JimGer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Το κακό είναι ότι δύο που μου έχουν χαλάσει είναι mybook
slaughter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 κ εμένα δώρο μου τον πήρανε τον mybook. Αν αγόραζα εγώ θα τον έπαιρνα εσωτερικό . Θα σου πρότεινα να αντικαταστήσεις τον πιο παλιό σου εσωτερικό με έναν μεγαλύτερο. οι mybook που είχες πως σου χάλασαν? κ μετά από πόσο καιρώ? Κ τι χρήση τους έκανες?
JimGer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μην φοβάσαι δεν χαλάσαν στα καλά του καθουμένου έφαγαν μικρή τούμπα αλλά όχι κατι που δεν μπορεί να γίνει.Seagate είναι πιο στιβαροί...
slaughter Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως ο freeagent an κ εχει 5 χρόνια εγγύηση κ είναι ομορφούλης δεν έχει καλή ψύξη. Το ίδιο κ ενας lacie που έχει ο αδερφός μου. Μετά από αρκετή χρήση φτάνει 50βάλε ο δίσκος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.