buggie Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια παρακολουθω το site καιρο και ειπα να κανω εγγραφη να ρωτησω και εγω καποια πραγματα!Η απορια που με προβληματιζει ειναι η εξης, αξιζει καποιος να προβει σε αγορα pc σημερα η να περιμενει καποιους μηνες καθως θα βγουν νεοι επεξεργαστες και θα ειναι ασυμβατοι οπως ειπε ενας φιλος μου με τις σημερινες μητρικες?Να προβω τωρα σε αγορα pc η να περιμενω ως τα χριστουγεννα που θα ειναι πιο ευνοικη η κατασταση? Αξιζει να περιμενω τους νεους επεξεργαστες και αν ναι για ποιος λογους?Τι διαφορες θα εχουν με τους υπαρχοντες(καποιες infos ισως)?Αν μπορειτε ενημερωστε με σας παρακαλω γιατι ειμαι λιγο noob:p Ευχαριστω!
kosmasgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτή η περίοδος είναι καλή να χτυπήσεις κομμάτια όπως για παράδειγμα Intel E8500 και όχι Ε8600 επειδή βγήκε τώρα. Και τα πιο καινούρια να πάρεις σε λίγο καιρό θα πέσουν αρκετά γιατί θα βγεί κάτι καινούριο. Πάρε κάτι να κάνεις τι δουλειά σου και να σου μείνουν και λεφτά. Οσο για τους Nehalem δεν θα είναι σωστή αγορά με το που βγούν να πάρεις. Δεν είναι απλά μια αλλαγή όπως στην κάρτα γραφικών. Είναι νέοι επεξεργαστές , νέες μητρικές οπότε καλύτερα να περιμένεις αν σκέφτεσαι για αυτά
grmako Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα! Η τεχνολογία εξελίσετε τόσο ραγδαία που ότι και να πάρεις, όποτε και να το πάρεις, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει κάτι καλύτερο που θα αρχίζει να βγένει την περίοδο που θα το πάρεις! Άρα με την λογική να περιμένω κάτι καλύτερο δν πρόκειτε να πάρουμε ποτέ τπτ! Εγώ πάντως ότι και να έχω πάρει για pc,laptop μετά απο ελάχιστο χρόνο βγήκε κάτι καλύτερο! Για τους επεξεργαστές θα συνιστούσα προσωπικά να περιμένεις μέχρι να βρείς ένα τετραπύρηνο σε καλή τιμή! Απο εκεί και πέρα...και τα χριστούγεννα να πάρεις αυτα που θές...θα δεις ότι μετά απο λίγο καιρό βγήκε κατι καλύτερο! Τωρα άμα αφορά θέμα συμβατότητας όπως λες...καλό ειναι να περιμένεις γιά να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα!
disqualified Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 να παρεις το pc τωρα αν το χρειαζεσαι για καποιο λογο τωρα, παντα σε καποιους μηνες θα βγαινει κατι καινουριο...δεν αξιζει να περιμενεις τιποτα δηλαδη...και αφου εισαι και noob οπως λες τοτε δεν εχεις να περιμενεις απολυτως τιποτα
Unsouled Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια παρακολουθω το site καιρο και ειπα να κανω εγγραφη να ρωτησω και εγω καποια πραγματα!Η απορια που με προβληματιζει ειναι η εξης, αξιζει καποιος να προβει σε αγορα pc σημερα η να περιμενει καποιους μηνες καθως θα βγουν νεοι επεξεργαστες και θα ειναι ασυμβατοι οπως ειπε ενας φιλος μου με τις σημερινες μητρικες?Να προβω τωρα σε αγορα pc η να περιμενω ως τα χριστουγεννα που θα ειναι πιο ευνοικη η κατασταση? Αξιζει να περιμενω τους νεους επεξεργαστες και αν ναι για ποιος λογους?Τι διαφορες θα εχουν με τους υπαρχοντες(καποιες infos ισως)?Αν μπορειτε ενημερωστε με σας παρακαλω γιατι ειμαι λιγο noob:p Ευχαριστω! Όχι όπως σου είπαν ακι οι άλλοι μην περιμένεις τπτ γιατί όσο εξελίζεται η τεχνολογια θα βγαίνει όλο και κάτι καλύτερο και πάει λέγοντας....Τώρα Λοιπόν
Barbattilas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μην περιμένεις πολύ. (δηλαδή ως το χρόνου! ) Κάνε έρευνα αγορας , ΣΚΕΨΟΥ πρώτα τι χρειάζεσαι, κι ύστερα ΨΑΞΕ να δεις πόσο θα σου στοιχίσει. Νομίζω μία "προ-αγοραστική" περίοδος ενός μήνα είναι καλή. Μάλιστα τώρα η αγορα ειναι σούπερ για νέο PC αφού πρόσφατα πριν λίγες μέρες , έριξε η AMD τους καλύτερους της τετραπύρηνους από 150 και κάτω. Οπως και να έχει σε κανα μήνα-δίμηνο το πολύ θα απαντήσει και η Intel. H ATI έχει βγαλει καρτάρα σχετικά πρόσφατα στα 150 ευρώ την 4850 κι όλες σταδιακα πέφτουν. Και αναμένονται καινούρια σόκετ επεξεργαστών από χρόνου, άρα και μητρικών οπότε πάλι εκπτώσεις γιατί κάποιοι θα θέλουν να ξεστοκάρουν πριν τους μείνουν. Υστερα πέφτουν οι DDR3 και έτσι παίρνεις τις καλύτερες DDR2 κοψοχρονιά , με μικρή διαφορα επιδόσεων από τις πανακριβες DDR3. Φίλε είναι η καλύτερη περίοδος ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ! Αν δεν βιάζεσαι, ψάξε την αγορα και ψώνισε από μέσα Οκτώβρη και μετα. Αν ξόδευες 1000+ ?, θα κερδίσεις κανα 100? ή θα πάρεις κατι σαφώς καλύτερο στα ίδια λεφτα!!!
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Πες μας το budget και τα τσακαλια θα σου βρούνε ότι θες.Και μη περιμένεις τίποτα.Το Hardware πλέον είναι πιο μπροστά από τις ανάγκες του software.Χιλιόμετρα μακριά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 πράγματι πρέπει να ξέρουμε πόσα σκοπεύεις να δώσεις, μιας και ένα σύστημα με Nehalem δεν πρόκειται να είναι φτηνό... 250 euro ο φτηνότερος επεξεργαστής, χαλαρά 250 euro μητρική και αναγκαστηκά DDR3 ram...
buggie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Διατιθομαι να δωσω 1200 για οθονη και κουτι(+100 ? για περιφερειακα)..το θεμα ειναι το εξης..να κανω υπομονη με το υπαρχον συστημα athlon 64 3000+,9800XΤ(ΑΤΙ) 1GB Ram DDR1 και μητρικη asus Κ8V se? Ή να προβω σε μια αγορα ενος pc με budget 700-800? και να κρατησω στην ακρη τα 500 που θα εδινα ωστε να κανω αναβαθμιση στον υπολογιστη μετα απο κανενα χρονο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 τα τωρινά motherboards δεν πρόκειται να δέχονται τους επεξεργαστές της νέας γενιάς της Intel, διαφορετικό socket και chipset άρα ξεχνάς την "αναβάθμιση"
Tzimmys Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι, να μην κάνεις υπομονή με το τωρινό. Ούτε καν νακρατήσεις λεφτά για μελοντική αναβάθμιση. Με 900 περίπου ετρώ θα φτειάξεις συστηματάρα που δε θα έχει καμία εντελώς σχέση με αυτό που μέχρι τώρα έχεις. Αν χρειαστούν και παραπάνω, να τα δώσεις.
buggie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 τα τωρινά motherboards δεν πρόκειται να δέχονται τους επεξεργαστές της νέας γενιάς της Intel, διαφορετικό socket και chipsetάρα ξεχνάς την "αναβάθμιση" για αυτο λεω να κρατησω 500-600? στην ακρη για αναβαθμιση σε motherboard επεξεργατη και ram σε κανενα χρονο απο τωρα αν αγορασω τωρα το pc..
disqualified Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 για αυτο λεω να κρατησω 500-600? στην ακρη για αναβαθμιση σε motherboard επεξεργατη και ram σε κανενα χρονο απο τωρα αν αγορασω τωρα το pc.. δε θα χρειαζεσαι καμια αναβαθμιση σε ενα χρονο στα συγκεκριμενα parts, η μονη αναβαθμιση που θα χρειαστεις θα ειναι αν εισαι μανιωδης gamer στην καρτα γραφικων. Μην επηρεαζεσαι απο αυτα που ακους, ουτε απο την αγορα. Το pc θα σε ικανοποιει απροβληματιστα τουλαχιστον για δυο χρονακια(και λιγα βαζω)
Dante80 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 δε θα χρειαζεσαι καμια αναβαθμιση σε ενα χρονο στα συγκεκριμενα parts, η μονη αναβαθμιση που θα χρειαστεις θα ειναι αν εισαι μανιωδης gamer στην καρτα γραφικων.Μην επηρεαζεσαι απο αυτα που ακους, ουτε απο την αγορα. Το pc θα σε ικανοποιει απροβληματιστα τουλαχιστον για δυο χρονακια(και λιγα βαζω) +1, what he said. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις κάτι αν καλύπτει τις ανάγκες σου. Ειδικά αν παίζεις παιχνίδια, δεν πρόκειται να βρεθείς σε CPU ή RAM bottleneck για τα επόμενα 2-3 χρόνια τουλάχιστον.
buggie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ακουσα καλα τι ειπατε και μαλλον θα παω τωρα για αγορα..οι αποριες μου ομως ειναι δυο!Να παρω εναν διπυρηνο επεξεργαστη πχ 8400 ή 8500 μια και ακομα να εκμεταλλευτουμε τους πολλους πυρινες ή να παω στον quad 9550 που ειναι 100 ? και κατι ακριβοτερος?παντως απο οσα ακουω δεν αξιζει ακομα η αγορα ενος τετραπυρινου για τα επομενα 2 χρονια ειδικα αν εισαι ενας απλος χρηστης-gamer,σωστα? Αξιζει να αγορασω αυτη την περιοδο 22'' στα 270-300??Διαβασα εδω στο φορουμ πτωση τιμων μεχρι 30% στους επομενους 2 μηνες ...Επισης αξιζει να δωσω 270-300? για TNT panel σημερα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.