JimTDS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερίζω όλα τα παλικάρια του Forum και πραγματικά το Forum τα σπάει σχετικά με τα υπόλυπα και ελπίζω να συνεχίσει έτσι... Λοιπόν με την εγγραφή μου στο Forum θα σας αναφέρω ένα θέμα το οποίο πιστέβω οτι έχει μίνει κάπως πίσω και ίσως είναι λίγο παρεξηγιμένο. Έβλεπα σε διάφορα Archieved απο Forums Topic να λένε ότι τα Ιδιοτικά ΙΕΚ (γενικότερα ιδιοτικές σχολές) είναι με λίγα λόγια GTP όμως κάνουν τραγικό λάθος. Όσο πίγενα σε δημόσιο ΤΕΕ τα πράγματα ήταν απο το κακό στο χειρότερο. Δέν μπορώ να πω ότι ήμουν μαθητής του 20 ούτε του 18-19 όμως 9 χρόνια σε δημόσιο κάτι έμαθα παραπάνω μιάς και έψαχνα πληροφορίες εδώ και πόσο καιρο. Λοιπον... να μήν τα πολυ-λογώ όσοι δέν ενδιαφέρονται μήν διαβάσουν παρακάτω μιάς και αναφέρομαι κιρίως για απόφυτους λυκείου ++ όμως η γνώση είναι δύναμη και το να ακούμε διαφορετικές απόψεις πάντα καλό ^^ ... Πρίν περίπου 1 μήνα (δέν θυμάμαι ακριβώς) μετά απο πολλές αντιθέσεις με φίλους,γνωστούς κλπ πήγα σε 2 διαφορετικά ΙΕΚ για να μάθω περισσότερες πληροφορίες μιάς και τα 2 συγκεκριμένα ήταν στην κορυφή ενώ τα υπόλοιπα πολυ χαμηλα στα Polls. Απο τα 2 λοιπόν, δέν μου άρεσε κανένα που κανωνικά απο όσα μου λέγανε οι φιλοι μου και οι γνωστοί θα έπρεπε να έβγενα απο εκεί μέσα με τις καλυτερες εντιπώσεις όμως δέν βγήκα. Έτσι μετα απο 2 εβδομάδες πήγα στο Ιδιοτικό ΙΕΚ Ξυνή της Αθήνας με ειδικότητα Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής και το μόνο που έχω να πώ είναι έλεος... Σε όλα τα Forums (σχεδών) το ΙΕΚ Ξυνή το αντιπαθούσανε και λέγανε τα χειρότερα λόγια (για αυτο και δέν πήγα να δώ τι παίζει στο ΙΕΚ Ξυνή και πήγα στα άλλα 2). Εάν κάποιος θέλει κάτι σοβαρό προτείνω να κάνει εγγραφή στα ΙΕΚ Ξυνή γιατι πραγματικά... τα σπάει. Πολλές πληροφορίες σχετικά με το σιγκεκριμένο ΙΕΚ δέν ξέρω ακόμα λόγο του ότι είναι ακόμη νωρίς, όμως παιδιά... πραγματικά ... τα σπάει. Έχω έρθει αρκετές φορές για διάφορες ερωτήσεις και ΠΑΝΤΑ θα έβρισκα κάποιον να μου απαντήσει... Ύστερα απ'ότι άκουσα κάνουν και κάποιες εκδηλώσεις οργανωμένες απο τους μαθητές που αξίζουν να πάει κανείς. Πέρσι απ'όσο άκουσα πήγανε και Μύκονο και περάσανε πολυ τζάμι. Τώρα τι ακριβώς παίζει δέν μπορώ να ξέρω για λόγο που ανάφερα πρίν. Α! Και κάτι που θυμήθηκα μόλις τώρα, την πρώτη μέρα που έκανα την εγγραφή, ξεκίνησα πρακτική εξάσκηση και πολυ πιθανών να πάρω πτυχίο πρακτικής εξάσκησης. Θα δίξει. Ελπίζω να βοίθησα όσους ήταν ακόμη μπερδεμένοι με το που θα πάνε και τί ακριβώς θέλουν να κάνουν. Πρωτείνω να ρίξετε μια ματιά στο site και να μου πείτε εντυπώσεις. http://www.iekxini.edu.gr Συγνώμη που άργησα να κάνω την εγγραφή μου νωρίτερα και δέν μπόρεσα να σας ενημερώσω νωρίτερα. Καλως είρθα στο Forum και ελπίζω να περάσουμε καλά =) Keep up the good work !!!
iNorganic Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 no comments ... Κατσε παρε πρωτα το χαρτι κ μετα δες αμα οι γνωσεις σου φτανουν για την αγορα εργασιας κ να μην κρινεις απο τα τωρα το ποσο ''τζαμι'' κ ''γαματα'' ειναι. Ελπιζω να μην εισαι κανας κραχτης της σχολης κ λες ενα καρο μαλ*κιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.