Eki_13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μου παρουσιαστηκε μια ευκαιρια και βρηκα ενα macbook pro προτελευταιο μοντελο σε απιστευτα χαμηλη τιμη.το μονο που δεν εχει ειναι τα cd του.το pc δουλευει κανονικα αλλα θελω να κανω ενα φορματ για το στησω απο την αρχη..ειναι το πρωτο mac κ δεν ξερω πολλα..Αν βρω τo λειτουργικο απο το ιντερνετ και το περασω θα εχω προβλημα??θελει κ αυτο serial number? το μηχανημα ειναι ενεργοποιημενο με αυθεντικα leopard..για βοηθειστε..
haHa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεις να αγορασεις το leopard και να εισαι κυριος!! Διαφορετικα αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα βρεις οτι ζητας . Μαλιστα δεν ζηταει στην εγκατασταση serial number.
Eki_13 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 μα το θεμα ειναι να μην το αγορασω..αφου ειναι ειναι ηδη αυθεντικο..το ξερω οτι μπορω να βρω στο ιντερνετ..απλα δεν ξερω αν μετα θα τα αναγνωριζει σαν αυθεντικα..το serial number δεν μπορω να το βρω πουθενα..?στο registration τι ζηταει??
haHa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μα αυτο σου λεω οτι δεν ζηταει τιποτα , ουτε serial number.. Σαν αυθεντικο θα ειναι...
Eki_13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 a ok.δεν θελω να κρατησω τπτ απο το λαπτοπ..το φορματ πως γινεται?βαζω το cd και μετα παταω το c οταν ανοιγει?? και κατι αλλο. θελω να βαλω και τα βιστα.αλλα διαβασα οτι μετα χρειαζεται ενα cd που εχει τους drivers..αλλα ουτε αυτο το εχω..καμια λύση??
charoui Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε σου προτείνω να πας σε ένα κοντινό apple store να τσιμπήσεις ένα leopard dvd (εδώ είναι και τα drivers του vista). ναι με το C bootarei από το drive
Snolly Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κάνε format βάλε Mac OS X και κατεβασμένο να είναι το ίδιο πράγμα είναι και άσε τα Vista για κανένα μήνα. Έλα μετά τον μήνα και πες μου πάλι αν θες να βάλεις vista.
Eki_13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 καλα δεν εχω προβλημα με το λειτουργικο..απλα ειναι καποια προγραμματα π θελω να χρησιμοποιω.. τελικα τα βρηκα τα cd..εκανα εγκατασταση απο την αρχη αλλα μετα διαπιστωσα οτι ειναι το 10,4 tiger.. γινεται μεσω software update....η να κατεβασω το leopard και να το βαλω απο την αρχη?
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν γινεται μεσω software update.. Πρεπει να κατεβασεις το leopard και να το βαλεις απο την αρχη. Οσο για τα προγραμματα, αν εξαιρεσεις τα παιχνιδια, το πιο πιθανο ειναι να βρεις και σε mac os x κατι αντιστοιχο. Κανε αυτο που λεει ο Snollygoster: "άσε τα Vista για κανένα μήνα. Έλα μετά τον μήνα και πες μου πάλι αν θες να βάλεις vista." Για τους περισσοτερους χρηστες, τα προγραμματα που υπαρχουν σε mac os x ειναι επαρκη.
Eki_13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ok..αλλο προβλημα..η εκδοση ειναι 6,8gb.αρα θελει DL..καπου διαβασα οτι γινεται και με εξωτερικο σκληρο..ισχυει?αν ναι πως?
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Nα αγορασεις ενα dl ποιοτικο των 3 ευρω ωστε να σου μεινει χρονια το leopard dvd.
haHa Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Θα μπεις σε μπερδεμα και κοπο,δεν αξιζει.. Πηγαινε αυριο και παρε ενα dl .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.