Praetorianos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς έγχρωμους φακούς επαφής να πει δυο λογάκια? Πόσο κοστίζουν, αν αξίζουν αν δεν έχεις μυωπία, αν "φαίνεται" το ψεύτικο μάτι κτλ? Είχα δει κάποιους με φωτιές/κρανία και διάφορα άλλα κουφά αλλά εμένα με νοιάζουν οι απλοί.
e_lena Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Φορουσα για μηνες,αλλα να σου πω την αληθεια δεν αξιζει.Φαινεται οτι ειναι ψευτικο να σου πω την αληθεια. Το κοστος τους αναλογα την μαρκα κειμενεται απο 35 με 45 ευρω για τους μηνιαιους.
leftermann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 η γυναίκα μου φοράει που και που έγχρωμους. Έχει μυωπία βέβαια. Τώρα να μην έχεις μυωπία και να φοράς φακούς μόνο για το χρώμα, μου φαίνεται λίγο κουλό. Είναι ψιλομπελάς οι φακοί. Από τιμή νομίζω είναι στα ίδια με τους απλούς. Εμένα πάντως δεν μου αρέσουν. Ακόμα και οι πράσινοι, που είναι οι πιό "διακριτικοί, μου φαίνονται πολύ ψεύτικοι. Δεν μιλάμε καν για κάτι μωβ, μπλε, κόκκινους κλπ, εξωγήινοι...
TNT1982 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 φαινονται και ειναι και αντιαισθητικοι...σαν να εχει κατσει κατι πανω στο ματι του αλλου...ασε που αμα μετατοπιστουν τα βλεπεις ολα πρασινα...
Praetorianos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μου κάνει εντύπωση που μου λέτε ότι φαίνονται. Δεν είναι κανονικοί φακοί απλώς με χρώμα πάνω, τόσο μεγάλη διαφορά έχουν από τους κανονικούς? Τους θέλω για μια δυο φορές άντε χρήση να δω αν μου πάνε τα πράσινα
leftermann Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 απλά μην φανταστείς ότι με πράσινους φακούς θα μοιάζεις με πρασινομάτη...
e_lena Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι σαν τους απλους ειναι σε υφη αλλα φαντασου οτι το χρωμα ειναι σαν σταμπα πανω σε απλο φακο. Κανει μπαμ η διαφορα
De@th L0rd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά συνήθως φαίνονται από το περίγραμμα και από την απόχρωση. Πρώτα σου κάνει εντύπωση η απόχρωση...Λες δεν είναι δυνατόν!Τι ματάρες είναι αυτές.Πας πιο κοντά πιάνεις την κουβέντα και αν έχει κανονικό φωτίσμό βλέπεις και το περίγραμμα της κανονικής ίριδας που συνήθως ξεφεύγει του φακού.Γενικά φακοί είναι μεγάλος μπελάς.Έχω μυωπία και τους χρησιμοποιούσα συνήθως (κανονικούς έτσι κι αλλιώς γκριζοπράσινα μάτια έχω) για την οδήγηση και για να ρίχνω καμια γκόμενα χωρίς τις γυαλαμπούκες.Μετά ξαναγύρισα στα γυαλία....Κάθες τρείς και λίγο καθάρισμα,τρίψιμο,αποθήκευση.Δως του το πρωί ταλαιπωρία αν είναι λίγο κοιμισμένα τα μάτια ή τα δάκτυλα.Συμβουλή μου?Αν έχεις λεφτά για πέταμα 45 ευρώ φακοί +9~10 ευρώ υγρό κ θήκη δοκίμασέ τους να δεις την γλύκα
Praetorianos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή τόσο μάπα το καρπούζι? Κρίμα ρε γμτ κι έλεγα να τα βάλω κανα δυο φορές οπότε η ταλαιπωρία θα ήταν τίποτα, τόσοι και τόσοι φοράνε φακούς. Αλλά άμα είναι τόσο χάλια και το αποτέλεσμα δεν λέει. Έχει κανείς foto από έγχρωμους φακούς να δω πως φαίνονται στο μάτι? Γιατί τα καταστήματα έχουν μόνο photoshopαρισμένες
De@th L0rd Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί τα καταστήματα έχουν μόνο photoshopαρισμένες Ε αφού την έχεις καταλάβει την δουλειά τι την ψάχνεις παραπάνω...Και μπορώ να πώ οτι αυτές οι photoshop φαίνονται πολύ πιο normal από ότι στην πραγματικότητα.Ο έγχρωμος φακός σε κάνει Photoshop in real καραfake δηλαδή.Μου αρέσουν οι φακοί αυτοί σε κοπέλες που είναι μελαψές ή μαυρισμένες τις κάνουν εξωτικές.Απο μακριά όμως.
Berolinezos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Σιγά τώρα μήν κάνουμε και τους φακούς επαφής της μόδας το να τους φοράς χωρίς να έχεις μυωπία εκτός του οτι δείχνει οτι κάτι ψεύτικο γυαλίζει είναι και αναγνωριστικό στραβομάρας.
ellilili Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Συνήθως φαίνονται. Ειδικά αν έχεις πολύ σκούρα ματια πχ μαύρα και πας και πάρεισ γαλάζιους ή ανοιχτούς πρασινους φακούς κανει μπάμ!
Snolly Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε την παλέυετε; Γιατί να θέλει κάποιος (και δη αρσενικός) να αλλάξει τα αυθεντικά κουραδομαύρα Ελληνικά μάτια του; Γιατί τι έχει το μπλε και το πράσινο; Συν το ότι αν δεν είναι τα δικά σου είναι γυφτιά και κιτσίλα σα να έχεις Hyundai και να του έχεις κοτσάρει το αλογάκι της Ferrari.
Filos19 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί να θέλει κάποιος (και δη αρσενικός) να αλλάξει τα αυθεντικά κουραδομαύρα Ελληνικά μάτια του; Γιατί τι έχει το μπλε και το πράσινο; Συν το ότι αν δεν είναι τα δικά σου είναι γυφτιά και κιτσίλα σα να έχεις Hyundai και να του έχεις κοτσάρει το αλογάκι της Ferrari. Δηλαδή Μαύρα μάτια = Hyundai Γαλαζοπράσινα μάτια = Ferrari ?
duende Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 μωβ φακος και μπλε μαλλι ειναι καλη φαση ομως . . . . . . ..οκ βλεπω πολλα anime..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.