Silvershot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Πως κανω Paypal Confirm credit card? μου ζηταει εναν 4ψηφιο κωδικο αλλα δεν καταλαβαίνω τι πραμα ειναι. πλζ βοηθεια!
kosmasgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Εφοσον έκανες confirm την κάρτα σου , θα επικοινωνήσεις με την τράπεζα σου σε 3 μέρες ώστε να δουν στον λογαριασμό σου την συνναλαγή που έκανες με το Paypal. Δίπλα στην συνναλαγή υπάρχει ένας 4ψήφιος κωδικός. Θα στον πεί η υπάλληλος. Αν έχεις ebanking στην κάρτα σου μπορείς να το δείς και εσύ
androu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 θα σου στείλουν ενα κωδικό, μπορείς να πάς απο την τράπεζα που είναι η κάρτα σου να τον πάρεις. Θα τον βάλεις στην συνέχεις εκεί που τον ζητάει το paypal!
Silvershot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 θα σου στείλουν ενα κωδικό, μπορείς να πάς απο την τράπεζα που είναι η κάρτα σου να τον πάρεις. Θα τον βάλεις στην συνέχεις εκεί που τον ζητάει το paypal! θα μου το στειλουν σε email. εθχαριστω παντως. τελικα το βρηκα ¨)
teodgeor Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Προσπαθησα να κανω confirm την καρτα για το ebay και κατα λαθος πατησα και με χρεωσαν δυο φορες το 1,50 ευρω για να μου στειλουν κωδικο μεσω τραπεζης. Πηρα τηλ. την τραπεζα οντως χρεωθηκα δυο φορες αλλα και οι δυο κωδικοι που μου δινουν απο την τραπεζα μου βγαζει αυτο στο paypal : You have entered an old PayPal code. Please enter the new 4-digit PayPal code from your card statement Τι μπορω να κανω δεν μπορω να συνενοηθω μαζι τους λογω αγγλικων .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.