harrys23 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Χαίρεται φίλοι μου το πρόβλημα μου είναι οτι έχω αυτό το πολυμηχανημα από το οποίο μπορείς να στήλης και fax αντί να δώσεις εκτύπωση απλή πατάς εκτύπωση στο fax και σου στέλνει την σελίδα που θέλεις. το θέμα είναι οτι πρέπει να στελνω μια μια σελίδα δεν υποστηρίζει πολλές μαζί δηλαδή ?? εάν υποθέσουμε ότι έχουμε 5 αρχεία word θα πρέπει να στείλω ένα ένα τοποθετώντας κάθε φορά παραλήπτη τηλέφωνο κ.λ.παν τα βαλω το ενα κατω απο το αλλο θα στηλη μονο την μια σελιδα έχει βρει κάνεις καμιά λύση είχε ποτέ κατι παρόμοιο πρόβλημα να με βοηθήσει?? για περισσότερα στο φάκελο των xp εκτυπωτές και φαξ δημιουργήθηκε με την εγκατάσταση ένας εικονικός εκτυπωτής βάση αυτού γίνεται η προώθηση στο μηχάνημα τω σελιδων. Ευχαριστώ
parsifal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 αν τα βαλω το ενα κατω απο το αλλοθα στηλη μονο την μια σελιδα Όταν επιλέγεις «εκτύπωση», στο διάλογο με τις ρυθμίσεις έχει μία κατηγορία με ονομασία Page Range: Εκεί έχεις επιλέξει All... ;
harrys23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να βοηθήσει κανείς λοιπόν φιλτατε parsifal Page Range δηλαδή περιοχή σελίδων ειναι τσεκαρισμένο το ''όλες'' οπως βλέπεις το αμέσως επόμενο βήμα είναι η παρακάτω σελίδα η οποία έχω φάει ολο το σύστημα ακόμα δεν καταλάβω ποιανού βοηθητικό πρόγραμμα είναι και ανακαλείται ώστε να στειλης το φαξ
parsifal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δε νομίζω να είναι έξτρα βοηθητικό πρόγραμμα, άσχετο με αυτά της Canon. Dialog box του driver μάλλον. Γιατί έχει τόση σημασία;
harrys23 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά θέλω να στελνω 3-4 σελίδες word και 3-4 σελίδες excel όλα σε μια κλίση προς ον αριθμό fax διαφορετικά πρέπει να αποστελω μια μια σελίδα δηλαδή να κάνω 7 τηλεφωνικές κλήσεις σύνολο ε όσο να ναι είναι λίγο σπαστικό στον άλλον να του χτυπάει το fax 7 φόρες , όλα αυτά εαν κάνω την αποστολή μέσω pc εάν σκαναρω τις σελίδες μου και στείλω με την κανονική χρίση του fax εκει υποστηρίζει την πολλαπλή αποστολή σελίδων έως και 20 σελίδες σε μια κλίση. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου πάντως.
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, το κατάλαβα αυτό που θέλεις να κάνεις. Μου φαίνεται πολύ περίεργο όμως που δε σου υποστηρίζει πολλαπλές σελίδες όταν κάνεις «εκτύπωση» ενός κειμένου στον εικονικό εκτυπωτή-FAX. Δηλαδή, όταν έχεις ένα κείμενο στο Word π.χ. 2 σελίδων και το στείλεις για «εκτύπωση» στο FAX, τί ακριβώς συμβαίνει; 1. Τίποτα; 2. Μήνυμα λάθους; 3. Στέλνει μόνο την πρώτη σελίδα και τίποτα άλλο; 4. Στέλνει την πρώτη σελίδα, κλείνει τη γραμμή και ξανακαλεί για να στείλει και τη 2η; 5. Κανένα από τα παραπάνω;
harrys23 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, το κατάλαβα αυτό που θέλεις να κάνεις. Μου φαίνεται πολύ περίεργο όμως που δε σου υποστηρίζει πολλαπλές σελίδες όταν κάνεις «εκτύπωση» ενός κειμένου στον εικονικό εκτυπωτή-FAX. Δηλαδή, όταν έχεις ένα κείμενο στο Word π.χ. 2 σελίδων και το στείλεις για «εκτύπωση» στο FAX, τί ακριβώς συμβαίνει; 1. Τίποτα; 2. Μήνυμα λάθους; 3. Στέλνει μόνο την πρώτη σελίδα και τίποτα άλλο; 4. Στέλνει την πρώτη σελίδα, κλείνει τη γραμμή και ξανακαλεί για να στείλει και τη 2η; 5. Κανένα από τα παραπάνω; Το 2 φίλε μου αλλά όλα τα αρχεία που δουλεύω δεν μπορώ και δεν πρέπει να είναι πάνω από 2 σελίδες όταν είναι πάνω από 2 σελίδες βγάζει error report όταν έχουμε μια σελίδα φεύγει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.