charoui Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 τις τελευταίες μέρες το site σέρνεται... είναι γενικό θέμα η είναι δικό μου πρόβλημα?
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα μια χαρά πάει... Εκτός κι αν έχεις Altec
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 ακόμα και με 3 torrents να seedάρουν μου φαίνεται ok
Unsouled Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 τις τελευταίες μέρες το site σέρνεται... είναι γενικό θέμα η είναι δικό μου πρόβλημα? Κοίτα κι εγώ είχα κάτι τέτοια προβλήματα το site και ενημέρωσα αμέσως τον mod και λύθηκαν τώρα δεν ξέρω....
Hal9000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 τις τελευταίες μέρες το site σέρνεται... είναι γενικό θέμα η είναι δικό μου πρόβλημα? Δεν υπάρχει πρόβλημα. Αργά το βράδυ σέρνεται μερικές φορές το μήνα λόγω backup της βάσης και για λίγα λεπτά
nik1992 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 το λινκ για το spore λειτουργει σε εσας? γτ εμενα μ αφηνει σε μια ασπρη σελιδα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 και μένα...
SpyrosR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Σε μένα σερνόταν λόγω των Flash διαφημίσεων πριν καιρό (ως γνωστόν, Flash + Linux δε συμπαθιούνται). Κατά τα άλλα πάντα πάει σφαίρα. Μόλις τις "έκοψα" έστρωσε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.