Προς το περιεχόμενο

Ηχεία για PC 2.1

Vash

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια εγω εχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501607 αυτα και η ποιοτητα δεν περιγραφεται..αρκετα δυνατα κ καθαρα.κ τα μπασα ειναι μαγευτικα για τοσο μικρο σετ...τα εχω 6 μηνες και καθε μερα που τα ακουω κυριολεκτικα λεω οτι αξιζουν και 100 Ε.

Α..!Αλλοι 2 φιλοι μου τα ακουσαν κ την επομενη τα τσιμπησαν κ αυτοι..φυσικα e-shop..

Δημοσ.
Παιδια εγω εχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501607 αυτα και η ποιοτητα δεν περιγραφεται..αρκετα δυνατα κ καθαρα.κ τα μπασα ειναι μαγευτικα για τοσο μικρο σετ...τα εχω 6 μηνες και καθε μερα που τα ακουω κυριολεκτικα λεω οτι αξιζουν και 100 Ε.

Α..!Αλλοι 2 φιλοι μου τα ακουσαν κ την επομενη τα τσιμπησαν κ αυτοι..φυσικα e-shop..

Για να λες κατι οτι ειναι τοσο καλο πρεπει να εχεις ενα μετρο συγκρισης, εσενα ποιο ειναι αυτο ;

• Moderators
Δημοσ.

Οσο αφορα τη διαυγεια ηχου, σιγουρα μη περιμενεις τρομερες διαφορες σε ηχεια των 40-50-60 ευρω.

Ακομα και τα Ζ2300 (140?) παρολο που εχουν την ιδια ονομαστικη αποδοση με κατι χειροποιητα ελληνικα Roister στο σαλονι του σπιτιου (500?)... ε ειπαμε. Απλα ουδεμια σχεση!

Με τα μεν βρονταει ο τοπος, τριζουν ολα χαρη στο μπασο, με τα δε, αναζητεις τροπο να κατσεις στη μεση του σαλονιου για να ακουσεις ακομα πιο καθαρα το στερεοφωνικο ηχο και τη διαυγεια τους.

Εγω ακομα και τα Trust 2.1 με 15? που πηρα μονο και μονο για χρηση στο pc (δεν ακουω μουσικη απο εκει), ειμαι υπερ-υπερ ευχαριστημενος!

Δημοσ.
Οσο αφορα τη διαυγεια ηχου, σιγουρα μη περιμενεις τρομερες διαφορες σε ηχεια των 40-50-60 ευρω.

Ακομα και τα Ζ2300 (140?) παρολο που εχουν την ιδια ονομαστικη αποδοση με κατι χειροποιητα ελληνικα Roister στο σαλονι του σπιτιου (500?)... ε ειπαμε. Απλα ουδεμια σχεση!

Με τα μεν βρονταει ο τοπος, τριζουν ολα χαρη στο μπασο, με τα δε, αναζητεις τροπο να κατσεις στη μεση του σαλονιου για να ακουσεις ακομα πιο καθαρα το στερεοφωνικο ηχο και τη διαυγεια τους.

Εγω ακομα και τα Trust 2.1 με 15? που πηρα μονο και μονο για χρηση στο pc (δεν ακουω μουσικη απο εκει), ειμαι υπερ-υπερ ευχαριστημενος!

Δεν διαφωνώ ότι υπάρχει τεράστια διαφορά, αλλά δεν έχω 500 Ευρά (ούτε 250 που πρότεινε ένας άλλος πιο πάνω) να διαθέσω για τα ηχεία μου. Γιαυτό προσπαθώ να βρω μια σχετικά οικονομική λύση στα ~160.

Δημοσ.

Στα 159 ευρώ τα καλύτερα που μπορείς να πάρεις είναι τα Altec Lansing MX5021 αν τα βρείς όμως γιατί είναι δυσεύρετα.

Πολύ καλύτερος ήχος από τα z2300 κρυστάλλινος. Και εγώ αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στα z2300 και στα 5021. Και τελικά επέλεξα τα altec lansing γιατί βγάζουν πολύ ποιοτικότερο ήχο.

Στα 159 δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Απο προσωπική εμπειρία θα έλεγα οτι τα Z-2300 δίνουν πιο πολύ βάση στην δύναμη,παρά στην καθαρή απόδοση του ήχου.Όχι ότι είναι άσχημα ηχεία,κάθε άλλο.Απλά είναι κάτι σαν muscle car ένα πράγμα.

Επίσης 200watt είναι overkill για μικρό χώρο.Στο δωμάτιό μου πχ.,που είναι γύρω στα 12μ2 έβαλα την ένταση στο 50% και τρομοκράτησα την γιαγιά μου που πέρναγε έξω απο την πόρτα...

Έχουν βγεί και τα LOGITECH Z-CINEMA,άλλα δέν ξέρω τι λένε.

ΥΓ.Η γιαγιά μου είναι -σχεδόν- κουφή.

Δημοσ.

Οραία τα Roister iQ αλλά έχω 2 απορίες. 1) Διάβασα σε διάφορα μέρη ότι είναι monitor ηχεία. Δηλαδή? 2) Ο διακόπτης για τη ρύθμιση του ήχου που είναι οεο? Γιατί εγώ στις φωτογραφίες δεν βλέπω κάτι και στο κείμενο σαν να υπονοεί οτι δεν έχει. Πράγμα το οποίο με προβληματίζει ιδιαίτερα, όπως έχω πει σε προηγούμενο ποστ.

Δημοσ.

Όντως τα Z-2300 έχουν πολύ μεγάλη ένταση.Αλλά από αυτά που λέτε μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι δεν έχουν καλή ποιότητα ήχου,και δεν νομίζω να είναι έτσι.Ο ήχος που βγάζουν μου φαίνεται πολύ καθαρός και με πολύ καλή ποιότητα.

Vash,αν θες ψάξε και στο Google πληροφορίες και απόψεις από άλλα άτομα για τα Z-2300 ή για όποια άλλα σε ενδιαφέρουν για να μάθεις περισσότερα.

Δημοσ.

Δεν έχουν τόσο καλούς δορυφόρους τα z 2300. Έχουν όμως φοβερό μπάσο!

Τα Αltec Lansing που σου πρότεινα έχουν φανταστικούς δορυφόρους και πολύ καλό μπάσο!

Δημοσ.

Άποψη μου είναι, να πας σε κάποιο μεγάλο κατάστημα που πουλάει ηχεία για υπολογιστές (όπως mediamarkt ή πλαίσιο) ώστε να μπορέσεις να τα ακούσεις από κοντά, να κρίνεις και μετά να αποφασίσεις από μόνος σου τι κάθεται καλύτερα στο αυτί σου... Εγώ για παράδειγμα απογοητεύτηκα όταν ακούσα από κοντά τα z2300, παρότι είχα διαβάσει τα καλύτερα για τα εν λόγω ηχεία και πήγα στο κατάστημα αποφασισμένος να τα αγοράσω...

Δημοσ.

Παιδιά όντως τα Altec Lancing είναι πολύ καλά ,τα έχει ένας φίλος μου και αποδίδουν πολύ καλά και έχουν πολύ δυνατό ήχο, σίγουρα τα αξίζουν τα λεφτά τους.Τώρα όσο για τα logitech X-230 τα βρήκα στο πλαίσιο 30 ευρώ σε προσφορά.... άκυρο είναι τα 210 δυστυχώς....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...