Προς το περιεχόμενο

ποιο δωρεαν αντιβιωτικο εχει καλυτερο διαχειριστη σπαμ ;

ekkli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προβληματιζομουνα μεταξυ

avg και avast.

κατεληξα στο avast μετα απο γνωμες που διαβασα δω μεσα.

αλλά κατι ειχα ξεχασει :

κανω μεγαλη χρηση mozzilla thunderbird

με 13 λογαριασμους μεηλ

κ λαμβανω δεκαδες σπαμ καθημερινα.

παλιοτερα που ειχα zone alarm ημουν πολυ ικανοποιημενος,

τωρα, μεταξυ αυτων των δυο antivirus,

εχουνε κ τα 2 λειτουργια αντισπαμ ?

να ελεγχει ολη την εισερχομενη αλληλογραφια κ να μου σβηνει ολα τα σπαμ κατευθειαν ?

Δημοσ.

Τα δωρεάν αντιβιοτικά κάνουν μόνο έλεγχο για ιούς. Πολλά μάλιστα δεν ελέγχουν καν εισερχόμενη e-mail κίνηση για ιούς και χτυπάνε καμπανάκι μόνο τη στιγμή που πας να διαβάσεις e-mail με μολυσμένα attachments από τον e-mail client σου. Αυτό που ζητάς θα το βρεις μόνο σε ολοκληρωμένες εμπορικές σουίτες προστασίας, που συνεργάζονται με τους διάφορους e-mail clients και παρεμβάλλονται κατά τη λήψη e-mails.

Πάντως, μου κάνει εντύπωση που δε σε έχει αφήσει ικανοποιημένο το ενσωματωμένο spam control του Thunderbird. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με spam, τα στέλνει όλα κατευθείαν σε Junk inboxes. Αν ξεφύγει και κανένα που και που, το μαρκάρεις χειροκίνητα ως Junk και ο Thunderbird «μαθαίνει» να αναγνωρίζει τα επόμενα spam που ακολουθούν όμοιο pattern...

Δημοσ.
Τα δωρεάν αντιβιοτικά κάνουν μόνο έλεγχο για ιούς. Πολλά μάλιστα δεν ελέγχουν καν εισερχόμενη e-mail κίνηση για ιούς και χτυπάνε καμπανάκι μόνο τη στιγμή που πας να διαβάσεις e-mail με μολυσμένα attachments από τον e-mail client σου. Αυτό που ζητάς θα το βρεις μόνο σε ολοκληρωμένες εμπορικές σουίτες προστασίας, που συνεργάζονται με τους διάφορους e-mail clients και παρεμβάλλονται κατά τη λήψη e-mails.

Πάντως, μου κάνει εντύπωση που δε σε έχει αφήσει ικανοποιημένο το ενσωματωμένο spam control του Thunderbird. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με spam, τα στέλνει όλα κατευθείαν σε Junk inboxes. Αν ξεφύγει και κανένα που και που, το μαρκάρεις χειροκίνητα ως Junk και ο Thunderbird «μαθαίνει» να αναγνωρίζει τα επόμενα spam που ακολουθούν όμοιο pattern...

Συμφωνό με τον Parsifal και επίσης να πω πως το καλύτερο free antivirus που σε προστατεύει από τα πάντα για μένα είναι το avira antivir!

Δημοσ.

Βγαίνει και σε δωρεάν το McAfee, δεν είμαι σίγουρος. Για xp ειδικά, προτείνω το avira. Τώρα για spam, καλύτερα με χρήση thunderbird.

Δημοσ.

δεν ειχα προσεξει την ενσωματωμενη λειτουργια

αλλά

πως δουλευει το αντισπαμ του thunderbird ?

του δηλωνω τα ανεπιθυμητα,

σιγα σιγα μαθαινει.

μετα τι κανει ?

δημιουργει φακελο σπαμ ?

πρεπει να δημιουργησω κανονα ?

τα σβηνει κατευθειαν ?

Δημοσ.

Σε εμένα έχει φάκελο ανεπιθύμητα. Απλά. Ίσως να δημιουργείται όταν έρθει ή ορίσεις εσύ το πρώτο ανεπιθύμητο mail.

Δημοσ.

μ'αρεσει που με θεωρω κ εμπειρο χρηστη του ινσομνια κ πριν ρωτησω κατι το γκουγκλαρω τουλαχιστον ..

το φορουμ ομως εχει φτασει σε τετοια επιπεδα πλεον που πρεπει να το ξαναμαθω.

θενξ παρσι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...