ekkli Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 προβληματιζομουνα μεταξυ avg και avast. κατεληξα στο avast μετα απο γνωμες που διαβασα δω μεσα. αλλά κατι ειχα ξεχασει : κανω μεγαλη χρηση mozzilla thunderbird με 13 λογαριασμους μεηλ κ λαμβανω δεκαδες σπαμ καθημερινα. παλιοτερα που ειχα zone alarm ημουν πολυ ικανοποιημενος, τωρα, μεταξυ αυτων των δυο antivirus, εχουνε κ τα 2 λειτουργια αντισπαμ ? να ελεγχει ολη την εισερχομενη αλληλογραφια κ να μου σβηνει ολα τα σπαμ κατευθειαν ?
parsifal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Τα δωρεάν αντιβιοτικά κάνουν μόνο έλεγχο για ιούς. Πολλά μάλιστα δεν ελέγχουν καν εισερχόμενη e-mail κίνηση για ιούς και χτυπάνε καμπανάκι μόνο τη στιγμή που πας να διαβάσεις e-mail με μολυσμένα attachments από τον e-mail client σου. Αυτό που ζητάς θα το βρεις μόνο σε ολοκληρωμένες εμπορικές σουίτες προστασίας, που συνεργάζονται με τους διάφορους e-mail clients και παρεμβάλλονται κατά τη λήψη e-mails. Πάντως, μου κάνει εντύπωση που δε σε έχει αφήσει ικανοποιημένο το ενσωματωμένο spam control του Thunderbird. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με spam, τα στέλνει όλα κατευθείαν σε Junk inboxes. Αν ξεφύγει και κανένα που και που, το μαρκάρεις χειροκίνητα ως Junk και ο Thunderbird «μαθαίνει» να αναγνωρίζει τα επόμενα spam που ακολουθούν όμοιο pattern...
Unsouled Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Τα δωρεάν αντιβιοτικά κάνουν μόνο έλεγχο για ιούς. Πολλά μάλιστα δεν ελέγχουν καν εισερχόμενη e-mail κίνηση για ιούς και χτυπάνε καμπανάκι μόνο τη στιγμή που πας να διαβάσεις e-mail με μολυσμένα attachments από τον e-mail client σου. Αυτό που ζητάς θα το βρεις μόνο σε ολοκληρωμένες εμπορικές σουίτες προστασίας, που συνεργάζονται με τους διάφορους e-mail clients και παρεμβάλλονται κατά τη λήψη e-mails. Πάντως, μου κάνει εντύπωση που δε σε έχει αφήσει ικανοποιημένο το ενσωματωμένο spam control του Thunderbird. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με spam, τα στέλνει όλα κατευθείαν σε Junk inboxes. Αν ξεφύγει και κανένα που και που, το μαρκάρεις χειροκίνητα ως Junk και ο Thunderbird «μαθαίνει» να αναγνωρίζει τα επόμενα spam που ακολουθούν όμοιο pattern... Συμφωνό με τον Parsifal και επίσης να πω πως το καλύτερο free antivirus που σε προστατεύει από τα πάντα για μένα είναι το avira antivir!
patsi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Eγω είμαι πολυ ικανοποιημένος και απο το McAfee που έχω
flik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Βγαίνει και σε δωρεάν το McAfee, δεν είμαι σίγουρος. Για xp ειδικά, προτείνω το avira. Τώρα για spam, καλύτερα με χρήση thunderbird.
ekkli Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ειχα προσεξει την ενσωματωμενη λειτουργια αλλά πως δουλευει το αντισπαμ του thunderbird ? του δηλωνω τα ανεπιθυμητα, σιγα σιγα μαθαινει. μετα τι κανει ? δημιουργει φακελο σπαμ ? πρεπει να δημιουργησω κανονα ? τα σβηνει κατευθειαν ?
flik Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Σε εμένα έχει φάκελο ανεπιθύμητα. Απλά. Ίσως να δημιουργείται όταν έρθει ή ορίσεις εσύ το πρώτο ανεπιθύμητο mail.
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ekkli, δες το [[Thunderbird 2 HOWTO]]...
ekkli Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 μ'αρεσει που με θεωρω κ εμπειρο χρηστη του ινσομνια κ πριν ρωτησω κατι το γκουγκλαρω τουλαχιστον .. το φορουμ ομως εχει φτασει σε τετοια επιπεδα πλεον που πρεπει να το ξαναμαθω. θενξ παρσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.