Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός thermal paste.

fountoux

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τι υλικό είναι σοφότερο να καθαρίσω τη παλιά θερμοαγώγιμη πάστα μεταξύ επεξεργαστή και ψύκτρας,για να βάλω καινούρια Arctic Silver, ώστε να μην κάνω καμιά ζημιά στο PC (έχει να καθαριστεί .... 5 χρόνια :-D ).

• Super Moderators
Δημοσ.

χαρτί κουζίνας και οινόπνευμα κάνουν μια χαρά δουλειά...δεν χρειάζεται κάτι άλλο

Δημοσ.

Πουλάνε και έτοιμα υγρά καθαρισμού αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα πληρώσεις τζάμπα. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου πιο φτηνά. Πάνε σε ένα φαρμακείο και ζήτα ένα μπουκαλάκι ισοπροπυλική αλκοόλη. Είναι η ίδια ουσία που περιέχουν και τα έτοιμα υγρά. Κάνει πολύ καλή δουλειά!

Δημοσ.

ΟΚ. Η Arctic Silver που πουλάνε στην αγορά είναι για μία χρήση, ή την παλεύει και για περισσότερες?

Δημοσ.

Έχει πολλές εκδόσεις. Εγώ έχω μία που είναι σαν μικρή σύριγγα. Η ποσότητα της φτάνει για 20 μπορεί και πολύ παραπάνω χρήσεις.

Δημοσ.
Έχει πολλές εκδόσεις. Εγώ έχω μία που είναι σαν μικρή σύριγγα. Η ποσότητα της φτάνει για 20 μπορεί και πολύ παραπάνω χρήσεις.

Ναι και εγώ αυτή έχω και είναι πολύ καλή.

Δημοσ.

με χαρτι κουζινας ή χαρτοπετσετες, επισης φροντισε να απλωσεις καλα την παστα με το δαχτυλο ή ακομα καλυτερα με μια τηλεκαρτα

Δημοσ.

Το πιο πρακτικό που έχω δοκιμάσει (και το λιγότερο τσαπατσούλικο:Ρ) είναι πρώτα με μια μπατονέτα με οινόπνευμα και μετά περνάς την επιφάνεια του επεξεργαστή με ένα φύλλο χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει ότι έμεινε..

Δημοσ.

Ναι το έχω υπ' όψιν μου. Και μια τελευταία ερώτηση, κάθε πότε συνιστάται να αλλάζεις τη θερμοαγώγιμη πάστα σε ένα PC?

Δημοσ.

Δοκίμασε Ζηπέλαιο (το καύσιμο για αναπτήρες). Αλλάζει τα φώτα σε κάθε πάστα όσο παλιά κι αν είναι και καθαρίζει και τα thermo pads που έχουν πολλές ψύκτρες.

Δημοσ.
Με τι υλικό είναι σοφότερο να καθαρίσω τη παλιά θερμοαγώγιμη πάστα μεταξύ επεξεργαστή και ψύκτρας,για να βάλω καινούρια Arctic Silver, ώστε να μην κάνω καμιά ζημιά στο PC (έχει να καθαριστεί .... 5 χρόνια :-D ).

Μην Φοβάσαι όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά με λίγο χαρτί και οινόπνευμα θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου;)

Δημοσ.
με χαρτι κουζινας ή χαρτοπετσετες, επισης φροντισε να απλωσεις καλα την παστα με το δαχτυλο ή ακομα καλυτερα με μια τηλεκαρτα

Πάντως η Arctic Cooling προτείνει μια λεπτή κάθετη γραμμή πάστας, στη μέση του cpu.;)

Δημοσ.

Σωστός. Για την ακρίβεια, όχι ακριβώς στη μέση, αλλά στα 2.5/3 από τα αριστερά.. Έτσι έχω βάλει τη Ceramique και δεν έχω ανέβει ποτέ πάνω από 48 (μόνο με το Orthos 8 ώρες πήγα 55)..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...