Προς το περιεχόμενο

χαμός!! στο online pro 08

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι γίνετε ρε παιδιά με τα lagakismena που lagaroun στο online, πήγα εχθές να παίξω 10 game και στα 7 lagarane αισχρά! έχει καταντήσει αηδία το πράγμα ! δεν μπορείς να ευχαριστηθείς ένα παιχνίδι, το θεωρούν κατόρθωμα να νικούν με αυτούς τους τρόπους και σε ειρωνεύονται κιόλα , με μνήματα τύπου "goal" it went well" κτλ...

έχω φτιάξει μια λίστα με αυτούς που παίζουν σωστά και μόλις τους πετυχαίνω μπαίνω στο room τους να παιξω.Και μια λίστα με αυτούς που κάνουν τις ma@@kies = lag,με αυτήν την λίστα σκέφτομαι να φτιάξω εδώ ένα θέμα post με τίτλο "λίστα πονηρών lagger" και να βάζουν όλοι όσους πιάνουν να κάνουν τέτοιες π@@@στιες. έμαθα ψάχνοντας στο google ότι ανοίγουν μερικοί emyle dc++,ακόμη βάζουν net limiter κτλ... Τώρα αυτά επειδή είμαι λίγο άσχετος δεν ξερώ τι κάνουν και τι είναι... αν ξέρει κανείς ας μου πει...

Θα ήθελα μια γνώμη για το θέμα που λέω να ανοίξω για την λίστα με τους lag maniac, ti lete?

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα πει κάτι όταν βγήκε το 08 και το τήρησα. Απλά φέτος δεν έπαιξα pro (ή έπαιξα το 6).

Αν το επόμενο έχει τα ίδια χάλια...

Δημοσ.

Ρε παιδες και στο 7 γινοταν χαμος online και καραγουσταραμε γιατι πολυ σπανια ειχε Lag!!! μονο αν επαιζες με κανεναν αυστραλο....λογικα πραματα δλδ... ενω το 8, κ ελπιζω οχι κ το 9 απλα ηταν ενας κακογραμμενος κωδικας τουλαχιστον για το online που μιλαμε τωρα...

Δημοσ.

Εγω παντως εχω ηδη προπαραγγειλει το FIFA09 και ο τσακατσουκας μπορει να παρει τα @@ μου. Αρκετα με την κοροιδια!

ΟΤΑΝ και ΑΝ καταφερουν να φτιαξουν το PRO με σοβαρο οnline και χωρις σουπερ-ηρωες ποδοσφαιριστες, θα το ξαναγορασω.

Δημοσ.

To 6 είχε και αυτό τις "lagies" του αλλά όχι και τέτοιο χάλι.Ντροπή να είναι τόσο unplayable και να μην έχουν κάτι τίποτα για να το διορθώσουν τόσο καιρό.

Δημοσ.
To 6 είχε και αυτό τις "lagies" του αλλά όχι και τέτοιο χάλι.Ντροπή να είναι τόσο unplayable και να μην έχουν κάτι τίποτα για να το διορθώσουν τόσο καιρό.

κοιτα φιλε, ψαχνοντας στο google για αιτιες που προξενουν lag βρηκα μεσα στο wehellas ενα topic απο το μαρτιο του 2007 με μερικα post που αναφεροταν σε αυτο το θεμα, για τυπους maniak lag... :mad:

εγραφαν οτι κυκλοφορουν και pach για lag, οτι μερικοι χρησιμοποιουν netlimiter (το οποιο δεν ξερω τι ειναι ξερει κανεις?) για να lagaroyn, και τα αλλα που γραφω στο πρωτο ποστ μου σε αυτο το τοπικ δυλαδη pc++ to oποιο δεν ξερω και αυτο τι ειναι :-D.

για μενα πρεπει να βρει τροπο η κοναμι εντοπιζει οσους κανουν τετοια κολπα και να τους πεταει εξω,να φτιαξει συστημα online αξιοπρεπες gia to pro 2009 και οχι αυτο το μπαχαλο που υπαρχη τωρα στο προ 08.Ακομη υπαρχη η αποψη οτι ενα μερος απο lag γινονται με υπαιτιοτητα του server της κοναμι,εγω πιστευω οτι αυτο το ποσοστο ειναι παρα πολυ μικρο και κατα 90% φτιαχνονται τα lag apo παιχτες του ονλινε,γιατι τις περισσοτερες φορες που εχω συναντησει lag ειναι οταν προηγουμε στο σκορ,πατουν pause με την πρωτη ευκαιρια και περιμενεις ενα λεπτο περιπου μεχρι να ενεργοποιησουν τις μα@@@κις τους και μετα οταν επανερχονται αρχιζει το πανυγηρι του λανκ στο παιχνιδι και χανεις.το καταλαβενεις βαιβαια οτι κανουν αλχημιες και απο το οτι ολο αυτο το λεπτο που περιμενεις δεν κανουν καμια αλαγη παιχτη η συστηματος αρα δεν θελει και πολυ μυαλο να καταλαβεις την που@@@τια

να και μερικα ονοματα απο πονηρους μαγκες του ονλινε προ 08

jossee,nost67,dip1,maxor313,dexin,usibuffy,mooska,rex10,-fred-,eukz,superlopez,babilonbandit,x13live,notav,richard95,igspro,tonnys10,julio_,ma

quina,jossee,

alissof,vafc1,emma57,scarff92,carlitostyle aisxros lager,nogutimoleke,critiano,spike100,darkwow,santra,p.e.s,cap1000,gregory76,schn

eckerl,stanzadave72,sikijackson,r3msy,nanamarc,lark1,msi124,joseluiscrak,aguia,f

anfare....

οι περισσοτεροι αισχροι lagmaniak, oi italoi oi ellines kai oi ispanoi επιδιδονται σε αυτο τρο σπορ,κατα κυριο λογο ιταλοι μετα ισπανοι και σε τριτη μοιρα ελληνες, καθαρα παιδακια ειναι οι γερμανοι και καπως οι γαλοι αυτο απο συμπερασματα με βαση την γλοσσα που αναγραφη το ονλινε οταν κανεις ranking.

συγνωμη αλλα ξαναποσταρα το ιδιο ποστ μετα απο επεξεργασια γιατι το ειδα ελειπει οταν το διαβασα,sory

Δημοσ.

netlimiter είναι ένα προγραμματάκι που μπορείς να ρυθμίσεις σε κάθε εφαρμογή (όπως πχ το Pro) πόσο μέρος από την internet σύνδεσή σου (bandwidth) επιθυμείς αυτό χρησιμοποιεί, καθώς και ξεχωριστά το upload και το download.

Χοντρικά, αν έχεις πχ 24άρα γραμμή, μπορείς να πεις στο Netlimiter να αφήνει το Pro να χρησιμοποιεί ας πούμε το 1 Μbit (από τα 24) ή και λιγότερο. Να πώς laggάρουν μετά.

Δημοσ.
netlimiter είναι ένα προγραμματάκι που μπορείς να ρυθμίσεις σε κάθε εφαρμογή (όπως πχ το Pro) πόσο μέρος από την internet σύνδεσή σου (bandwidth) επιθυμείς αυτό χρησιμοποιεί, καθώς και ξεχωριστά το upload και το download.

Χοντρικά, αν έχεις πχ 24άρα γραμμή, μπορείς να πεις στο Netlimiter να αφήνει το Pro να χρησιμοποιεί ας πούμε το 1 Μbit (από τα 24) ή και λιγότερο. Να πώς laggάρουν μετά.

:-) ευχαριστω για την πληροφορια, δεν ξερω αν πεζεις pro αλλα αν δεις τι γινετε θα καταλαβεις.

Πεζωντας εγω με καποιον που lagare κυλησα και εγω στο τρυπακι να εκδικηθω με τον ιδιο τροπο εκνευρισμενος οπως ημουν δοκιμασα να πεξω demo video ταινιων online οι οποιες ετρεχαν με 1,5mbbs,δυλαδη μου ειχε μεινει 0,5mbbs για το παιχνιδι,αλλα τελικα δεν καταφερα τιποτα ισα ισα εφαγα και αλλα goal :lol: .

τεσ πα αυτο το δοκιμασα μια φορα που νευριασα πολυ δεν προκειτε να ξανασχοληθω με τροπους εκδικησεις τετοιους, ειναι ο αλλος κατινα και κανει τετοια κολπα μεγια του με χαρα του την νικη παντος δεν την περνει στα ισα οποτε 0 το αποτελεσμα.αντι να μαθουν να πεζουν pro ασχολουνται με μη πω παλι τι.

ξαναλεω πρεπει να κανει κατι η κοναμι για αυτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...