a123zoz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 i ανάγκη proffisional hacker που θα με βοηθήσει να υπάρχει ένα αρχείο που θέλω να αμυχή στο iphone το οποίο συνδέεται με το πώς κάποια webcore αρχείο και ορισμένα αρχεία dynamiclibrary να cheack το iphone αύξοντα αριθμό κάθε φορά που το iphone επανεκκίνηση reson για το hacking είναι ότι τα άτομα που κρατούνται όλες τις γλωσσικές υπάρχει υποστήριξη για ιδιωτική που ακόμα δεν παραδέχονται ότι έχουν κλαπεί τα εβραϊκά αρχεία για να δημιουργήσει αυτό το ναι μία πήρε τις γνώσεις για να ασχοληθεί με αυτό το είδος του αρχείου παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο a123zoz at hotmail Είμαι έτοιμος να κόλπο τι ποτέ και με ρωτάτε για Θέλω απλώς δωρεάν υποστήριξη προς τη γλώσσα μου στις :cry:
johnny21a Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε φιλε αφου δεν ξερεις ελληνικα τουλαχιστον μη χρησιμοποιεις αυτοματο tsanslation...
status Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι μου λέει οτι θα γίνει legendary Status was here!! (Κάλιο γαιδουρόδενε παρά iphoneογύρευε :Ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.