sweetemily Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια και καλο μηνα Εχω μια τοσο δα ερωτησουλα θελω να βαλω πανω απο το pc στον τοιχο την tv και αναρωτιεμαι αν μπορω την tv να την χρησιμοποιω για browsing, msn κλπ και την οθονη του υπολογιστη για games "ταυτοχρονα". Δηλαδη οποτε θελω να κανω swap στην αλλη οθονη. Εκει μαλλον θα "παιξει" δευτερο desktop σωστα? Για να κανω κατι τετοιο πρεπει να εχω δυο καρτες γραφικων? Με κανενα προγραμμα μπορω να το κανω? Ευχαριστω Sorry αν το εγραψα σε λαθος μερος
tasosmos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι, δεν χρειαζεσαι sli για να εχεις 2 οθονες ταυτοχρονα. Μπορεις να το κανεις μεσω των drivers της καρτας γραφικων δεν χρειαζεται εξτρα προγραμμα απαραιτητα. Παντως μαλλον καλυτερα να χρησιμοποιεις την τηλεοραση για τα παιχνιδια/ταινιες και την κανονικη οθονη για browsing κτλ. Οι τηλεορασεις συνηθως ειναι κουραστικες για τετοια χρηση ενω παρολο την χαμηλοτερη αναλυση ειναι ωραια να παιζεις παιχνιδια σε μεγαλυτερη οθονη.
Heatspreader Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μερικα παιχνιδια για να παιξουν, θα πρεπει να σβησεις η μια απο τις δυο οθονες. Μπορουν να παιξουν σαν CLONE (Δηλαδη να δειχνουν και οι δυο οθονες το ιδιο), αλλα δεν γινεται πολλες φορες να παιζουν σε DUAL VIEW, δηλαδη η καθε οθονη να διχνει το δικο της.
sweetemily Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας Δε θελω παντως cloning. Απλα μιας και οπως και να εχει λογω του χωρου του δωματιου, την tv θα την τοποθετησω πανω ακριβως απο το pc, ειπα να το εκμεταλευτω αυτο και να χρησιμοποιω και την tv στο pc. Πιο πολυ την θελω για browsing, κανενα youtube, ταινιες κλπ. Μπορω αυτο να το κανω με το nView σωστα? Με τα Hz τι γινεται? Θα εχω καποιο προβλημα εκει? Παντως η tv ειναι καλης αναλυσης οποτε και για κανενα παιχνιδακι καλο θα ειναι (PES κανεις? )... Αλλα και το pvp στο wow μια χαρα θα ειναι Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις παιδες
caution Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν θα έχεις πρόβλημα με τα Hz. Μπορείς να τα ρυθμίσεις ξεχωριστά για κάθε οθόνη... Το μόνο που πρέπει να θυμηθείς είναι να ρυθμίσεις την TV σου στην φυσική της ανάλυση για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
Unsouled Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα παιδια και καλο μηνα Εχω μια τοσο δα ερωτησουλα θελω να βαλω πανω απο το pc στον τοιχο την tv και αναρωτιεμαι αν μπορω την tv να την χρησιμοποιω για browsing, msn κλπ και την οθονη του υπολογιστη για games "ταυτοχρονα". Δηλαδη οποτε θελω να κανω swap στην αλλη οθονη. Εκει μαλλον θα "παιξει" δευτερο desktop σωστα? Για να κανω κατι τετοιο πρεπει να εχω δυο καρτες γραφικων? Με κανενα προγραμμα μπορω να το κανω? Ευχαριστω Sorry αν το εγραψα σε λαθος μερος Όχι όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά αυτή η σύνδεση νομίζω που λες γίνεται με ενα καλωδιάκι.
alt10 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 me s-video κατα προτιμηση βγαζει καλη αναλυση...
tempes Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Aν είναι οθόνη η tv tft 'η lcd, με vga ή dvi καλώδιο για να μπορείς να τα ρυθμίζεις όπως θέλεις.
kirmis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, κομπλέ, με s-video δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Το ίδιο κάνω κι εγώ!
sweetemily Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Τελεια!!! Θα το προσπαθησω σε λιγες μερες που θα μετακομισω και θα σας πω αν.. ετυχε ή πετυχε Η tv ειναι lcd 32 inches με αναλυση 1366 x 768. Thanks και παλι
antonl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Να κάνω ένα hijack στο thread μιας και μάλλον καλύφθηκε ο topic starter. Συνδέω μέσω s-video pc με 8800GT -> 32" HD ready τηλεόραση. Για ταινίες (HD/SD) είναι όλα οκ αλλά όπου χρειάζεται ευκρίνεια απλά στραβώνεσαι. Είτε στο desktop είτε μέσα σε κάποια εφαρμογή. Φαίνονται όλα λες και υπάρχει κάτι σαν blur φίλτρο, κάπως φλου. Και με σύνδεση μέσω των τριών καλωδίων YPbPr (κάπως έτσι - με μια Ati που χα παλιότερα) που υποτίθεται πως είναι καλύτερο, πάλι τα ίδια κάνει. Κατά τ άλλα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (πχ με αναλύσεις). Υπάρχει καμιά εξήγηση; Διαψεύστε μου ότι φταίει το ότι η τηλεόραση είναι CRT
liopyr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 @sweetemily Aφού είναι HD η τηλεόρασή σου, λογικά θα έχει HDMI υποδοχή. Χρησιμοποίησε HDMI καλώδιο που να μετατρέπεται σε DVI για την κάρτα γραφικών σου. (τι κάρτα έχεις αλήθεια)?
tempes Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 οχι s-video σε lcd τηλεοράσεις, vga,dvi και hdmi αφού τις έχουν τις εισόδους, καλύτερη ποιότητα και περισσότερες ρυθμίσεις
sweetemily Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα και παλι Το συστημα μου ειναι : CPU: Intel Quad Q6600 GPU: Gigabyte 8600GT 512mb RAM: 4gb OS : Windows Vista Home Premium Να σημειωσω οτι εχω και ηχεια 7.1 απο τα οποια θελω να "βγαινει" ο ηχος αν ειναι δυνατον. Μαλλον θα παρω hdmi Καλωδια με το ανταπτορακι DVI-HDMI. Με το συστημα μου ελπιζω να μην εχω πτωση σε επιδωσεις ετσι? Να πω παλι οτι την tv θα την χρησιμοποιω για browsing και ταινιες. Οταν καμμια φορα θελησω να την χρησιμοποιησω για games, θα εχω προβλημα? Με την θολουρα που ανεφερε ο φιλος τι γινεται? To nview λειτουργει σε vista? :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.