kavalinas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια ειμαι νεος σχετικα και ειπα να ανεβασω λιγο το συστημα μου. τα κομματια μου ειναι αυτα της υπογραφης μου. και εκανα τα εχεις E 8500 4.0Ghz Ram : 1070 Mhz Απο επιδοσεις και θερμοκρασιες κτλ πως το βλεπετε? (να πω οτι η θερμοκρασια δωματιου ηταν 30-31) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosmos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αν οντως φτανουν 70+ βαθμους οι πυρηνες ειναι αρκετα υψηλη θερμοκρασια και μαλλον χρειαζεται να κατεβασεις λιγο. Καταρχας 1,336V ειναι αρκετα, δεν νομιζω οτι χρειαζεται τοσα ο 8500 για να πιασει 4 γιγα, δοκιμασες με χαμηλοτερη ταση και κρεμασε ή απλα εδωσες παραπανω για να εισαι σιγουρος οτι θα ειναι σταθερος? Κανε δοκιμες με χαμηλοτερη ταση, πιστευω οτι γυρω στα 1,25V αρκουν αν εχεις ενα καλουτσικο κομματι. Κατεβασε τελευταιες εκδοσεις orthos και realtemp για να βεβαιωθεις οτι ειναι σταθερος και για να βλεπεις θερμοκρασια στους πυρηνες αντιστοιχα. Ασε το ορθος να τρεχει τουλαχιστον 1 ωρα. Τελος ψιλο off αλλα τι τροφοδοτικο εχεις? Βλεπω κραταει γερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalinas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 οχι το πηγα εκει για να ειμαι σιγουρος θα δοκιμασω να ριξω την ταση. ενα thermaltake 750w εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalinas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 καλα ειναι εδω? αρχικη ταση μου δινει 1,225. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosa5 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 με τη ψυχτρα εισαι εκει? με μαμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalinas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 μεχρι εδω παει 1,288 οχι μια zalman 9700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosmos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Με αυτη την μειωση στην ταση λογικα θα εχεις καλυτερες θερμοκρασιες, ετρεξες orthos για να βεβαιωθεις οτι ειναι σταθερο? Εξακολουθει να πιανει 70αρια σε load με βαση το realtemp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalinas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια ειναι καλυτερα τωρα μετρησα σε load: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosmos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 51 και 46 στους πυρηνες? Ειτε ειναι αρκετα στραβο το καπακι του επεξεργαστη σου ειτε δεν εχεις βαλει καλα την θερμοαγωγιμη ή δεν παταει καλα η ψυκτρα. Εμενα παρολο που δεν ειναι τελειο το καπακι δεν εχω δει πανω απο 2C διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ίσως έτρεχε single-threaded benchmark στον Core0 μόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellasVagabond Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Για την Zalman 9700 που δεν ειναι καμια εκπληκτικη ψυκτρα μια χαρουλα παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosmos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Υποψιν οτι τα 51-46 μαλλον ειναι σε ελαφρυ φορτιο, το realtemp λεει μεγιστα 65-63. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unsouled Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Υποψιν οτι τα 51-46 μαλλον ειναι σε ελαφρυ φορτιο, το realtemp λεει μεγιστα 65-63. Για μια Zalman όχι και τόσο κακκό όμως και λόγο ζέστης οι θερμοκρασίες είναι λογικές,οπότε μην αγχώνεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosmos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα οχι οτι ειναι ανησυχητικες οι θερμοκρασιες αν μιλαμε για καμια ωρα orthos μεσα στο καλοκαιρι, απλα δεν ειναι και ιδανικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalinas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 θα βγαλω καποια στιγμη τη ψυκτρα και θα την βαλω ξανα να δω να σας πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.