antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 chat το χω καταντήσει αλλά το quick reply ήταν πάντα resizeable στο insomnia; (τραβώντας το βελάκι κάτω δεξιά) Εννοώ μήπως είναι κάποιο από τα features της μηχανής (ή της VM) του chrome...
alexzzz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Την αναζήτηση την βρήκε κανεις; edit: δεν την βρήκα αλλά είδα αυτό που είπε ο φίλος πιο πίσω με το ctl+k ή το ?
ferongr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Σφαιράτος είναι και ειδικά στο scrolling, αλλά διατηρεί κι αυτός τα κουσούρια του firefox. Στα video όπως στο skai.gr ή στο youtube, φορτώνει 2 -3 δεύτερα χωρίς ήχο και μετά κολλάει. Ας ελπίσουμε ότι θα το διορθώσουν αυτο. Τα παραπονα σου στην Adobe.
antonl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Την αναζήτηση την βρήκε κανεις; Είπαμε ωρέ Ctrl+K ή Ctrl+E. Ξεχωριστό textbox δε νομίζω να υπάρχει...
alexzzz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Είπαμε ωρέ Ctrl+K ή Ctrl+E. Ξεχωριστό textbox δε νομίζω να υπάρχει... σε πρόλαβα στο edit
Erwdios Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Τα παραπονα σου στην Adobe. O ΙΕ 7 δεν έχει πρόβλημα με τα flv. Μόνο ο firefox και τώρα ο chrome. Οπότε τα παράπονα μου στους προγραμματιστές αυτών των browsers. PS Έχει και αυτόματη διόρθωση. Μαμεί η google, ένα βήμα μπροστά εξ' αρχής και χωρίς add ons.
alexzzz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μου αρέσει όλο το σύστημα με τους σελιδοδείκτες. Εμφανίζονται μόνο σε κενές σελίδες εκτός και να πληκτρολογήσεις.
ferongr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 O ΙΕ 7 δεν έχει πρόβλημα με τα flv. Μόνο ο firefox και τώρα ο chrome. Οπότε τα παράπονα μου στους προγραμματιστές αυτών των browsers. PS Έχει και αυτόματη διόρθωση. Μαμεί η google, ένα βήμα μπροστά εξ' αρχής και χωρίς add ons. Τα plugins ειναι customised για τον καθε browser. Ο Flash installer κανει detect τους διαφορους browser στο συστημα και εγκαθιστα το καταλληλο Plugin για τον καθενα. Ο καθε browser, αναλογα με τη μηχανη rendering που εχει, χρειαζεται διαφορετικο τροπο αναπτυξης στα plugins του ωστε να τρεχουν ιδανικα. Ο γενικος κωδικας του plugin παραμενει ο ιδιος, αλλα η τελικη υλοποιηση διαφερει.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δείχνει αρκετά καλοφτιαγμένος και γρήγορος (σφαιράτος συγκριτικά ακόμα και με Opera). Η παρουσίαση με το κόμικ είναι σχεδόν too good to be true! Πολύ καλό πλασάρισμα και μια beta που αν μη τι άλλο με εντυπωσίασε ευχάριστα. Μου λείπουν κάπως τα mouse gestures, και ένας adblocker, και το θέλω λιιίγο πιο βαρύ το interface (γιατί αυτό τώρα μου θυμίζει τον IE7...). Έφαγα και μια ολόμαυρη οθόνη σε ένα tab, αν και δεν είμαι σίγουρος τι έκανα λάθος (την επόμενη φορά με το ίδιο url άνοιξε κανονικά η σελίδα). Κάθε tab φαίνεται ως ξεχωριστό process στην διαχείριση εργασιών των Windows. Και νομίζω ότι τρώει αρκετή μνήμη -με κάπου 5 tabs ανοιχτά και αθροίζοντας την μνήμη κάθε διεργασίας βγαίνει κάπου 70MB. Σίγουρα πάντως θα τον κρατήσω παράλληλα με τον Opera.
antonl Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Χαζή ερώτηση. Πού είναι το "add to favorites/bookmarks";
alexzzz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Χαζή ερώτηση. Πού είναι το "add to favorites/bookmarks"; Πάτα το αστέρι δίπλα στην διεύθυνση.
thief7710 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Χαζή ερώτηση. Πού είναι το "add to favorites/bookmarks"; Ακριβως δεξια απο το κουμπακι που κανει refresh και αριστερα απο το http:// εχει ενα αστερακι...πατα το να δεις τι κανει Ps:Mods κατι περιεργο εκανε το chrome...παρακαλω σββηστε το προηγουμενο ποστ...
Nauseas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Όσο αναφορά το search, σωστά αυτά που λετέ με τα Ctrl+K ή Ctrl+E αλλά και μια λέξη/φράση αν βάλεις στο address bar την κάνει by default search Πιο συγκεκριμένα -Αν γράψεις URL κάνει browsing -An γράψεις οτιδήπτε άλλο το κάνει google search
Αδμιν Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κατάφερε κάποιος να κάνει build τα sources σε linux? Το >./depot_tools/gclient sync μου πετάει σφάλμα (δεν το σημείωσα).
ferongr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κατάφερε κάποιος να κάνει build τα sources σε linux? Το >./depot_tools/gclient sync μου πετάει σφάλμα (δεν το σημείωσα). Οχι. And nothing of value was lost.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα