zousgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Απλά πάει Σφαίρα!!! Από πρώτη εντύπωση άψογος.. Αν βγει stable έκδοση μάλλον ο opera θα πάρει πόδι χεχε
Bomber-21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 μπορώ να βάλω τη search bar πάνω δεξιά όπως είχα στο firefox?
clairvoyant Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 μπορώ να βάλω τη search bar πάνω δεξιά όπως είχα στο firefox? Τι την θες; Μπορείς να κάνεις αναζήτηση απλώς γράφοντας στη γραμμή διεύθυνσης πρώτα ένα αγγλικό ερωτηματικό, π.χ. ?Insomnia Εναλλακτικά, στον firefox για να πας με το πληκτρολόγιο στη search bar αρκούσε να πατήσεις Ctrl+K. Ε, η ίδια συντόμευση εδώ σε βάζει στη γραμμή διεύθυνσης με το ? έτοιμο I love it!
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Και με Ctrl+E Το σημαντικότερο που μου λείπει αυτή τη στιγμή απ τον firefox είναι ένα ad-blocker. Είχα μήνες να δω διαφημίσεις και μου κακοφαίνεται
alexzzz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορώ να πω ότι και για μένα οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες. edit: φάγαμε και το πρώτο μας άκυρο... hotmail γιοκ
phadomas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Γρηγοροτατος browser...μενει να δουμε την τελικη εκδοση...για μενα αν αλλαζα τον firefox μονο με τον google chrome θα τον αλλαζα.
soturin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 είμαι σε linux και δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω αλλά χμμμμ πρώτες δύο σελίδες "τι ναι αυτό, δεν το βάζω αυτό το πράμα, ναι καλά, εε αντιγράφουνε" κτλ μετά βγαίνει η beta και όλα τα σχόλια δείχνουν έναν αισθητά γρηγορότερο browser και πως "νιώθεις" αυτά που έλεγε το comic (δεν λέω ότι κάποιοι τα γυρίσαν τούμπα, αλλά ότι όπως δεν βιάζεσαι να βγάλεις θετικά συμπεράσματα, δεν πρέπει να βιάζεσαι να κριτικάρεις αρνητικά κάτι)
Αδμιν Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 + Πολύ γρήγορος (Webkit), λογική κατανάλωση πόρων, το omnibox απλά τέλειο! - Άθλιο GUI , ελάχιστες ρυθμίσεις, ελάχιστες δυνατότητες. Αν ένα tab/plugin κρασάρει χρειάζεται αρκετός χρόνος να συνέλθει ο browser ώστε να κλείσω το process του tab/plugin και να συνεχίσω με τις υπόλοιπες καρτέλες. Προβλήματα με JS, απαίσιο scrolling. Δεν έχει RSS Reader. Περιμένω την πρώτη stable για Linux για να αποφασίσω αν αξίζει . Είναι νωρίς ακόμα.
afentiko7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 3 addons περιμένω 1. Noscript (δε γουστάρω flash ) 2. Κανά μετατροπέα ανενεργών link σε ενεργά 3. Κανά theme για customize. Γενικά browser χωρίς addon δε στέκει για μένα πια.
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Σίγουρα είναι πολύ νωρίς. Δεν έχει ούτε μια ώρα ζωής ακόμα Στην έλλειψη ad-blocker προστίθεται και η έλλειψη "undo close tab" για μένα. Ένα ακόμα στοιχείο να μου λείψει και με βλέπω να γυρνάω σε FF μέχρι να βγει νεότερη έκδοση. Στα (+) ο μεγαλύτερος ορατός χώρος και ο built-in ελληνικός ορθογράφος.
gfilippas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Χμμμ... Όσο δοκιμάζω τόσο βλέπω ότι ήρθε η ώρα να ξεκολλήσω από τον firefox. Δεν θυμάμαι άλλον browser να μ' άρεσε τόσο πολύ από την πρώτη γνωριμία μαζί του. Πάντα για beta μιλάω. Σίγουρα ο ταχύτερος με διαφορά και μάλλον και ο ελαφρύτερος.
parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ουπς, θα πρέπει να φάω το καπέλο μου τώρα! Δεν περίμενα public release (έστω και alpha/beta) πριν το νέο έτος! Ας τον δοκιμάσουμε κι από δω, να δούμε τί λέει...
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει εν μέρει λογικό μου φαίνεται πάντως να ναι πολύ ελαφρύς/γρήγορος. Αφού δεν έχει κανένα plug-in/widget/κάτι.
Hal9000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ντοπαρισμένο είναι το πρόγραμμα, μεγάλη διαφορά στη ταχύτητα με τους υπόλοιπους browsers.
Erwdios Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Σφαιράτος είναι και ειδικά στο scrolling, αλλά διατηρεί κι αυτός τα κουσούρια του firefox. Στα video όπως στο skai.gr ή στο youtube, φορτώνει 2 -3 δεύτερα χωρίς ήχο και μετά κολλάει. Ας ελπίσουμε ότι θα το διορθώσουν αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα