Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις περισσότερες φορές δεν με νοιάζει ο χρόνος εκκίνησης αλλά είναι μερικές... δεν περνάνε τα δευτερόλεπτα.

Δημοσ.

Εξαρτάται πάντα απο το πόσο φορτωμένο είναι ένα σύστημα, για παράδειγμα σε φορητό με τα απαραίτητα προγράμματα LG με vista sp1 και ενεργοποιημένο το avast μόνο ως αντιικό πρόγραμμα μπουτάρει συνολικά σε 10 -12 δεύτερα!. Αν το φορτώσω με άσχετα πράγματα θα βαρύνει. Το μικρό ms wind πάντως μπουτάρει με τα xp σε λιγότερο απο 10 δεύτερα. Αυτό πολύ το χάρηκα...

Δημοσ.

δε ξερω ρε παιδια τι λετε για τα vista παντως σε μενα ειναι κορυφαια! δε κολανε ποτε! κ το boot ο κανει μεσα σε 30" το πολυ! η διαφορα απο τα xp ειναι οτι μολις σε βγαλει στο desktop μπορεις να δουλεψεις...ενω στα xp περιμενες να bootarei η καρτα λαν, μετα καποια προγραμματα που ειχες κλπ κλπ κλπ :P

Δημοσ.

Εμένα πάλι κάνουν καναδυο λεπτά μέχρι να φορτώσουν (κι ας έχω κλείσει όλες τις αχρειάστες εφαρμογές) αλλά και πάλι είναι κορυφή. Vista εγγύηση. Καλύτερα σχεδόν σε κάθε τομέα σε σχέση με τα XP και πολύ πιο σταθερά. Μακάρι τα νέα Windows να κρατήσουν όλα τα καλά στοιχεία των Vista.

Δημοσ.
Εμένα πάλι κάνουν καναδυο λεπτά μέχρι να φορτώσουν (κι ας έχω κλείσει όλες τις αχρειάστες εφαρμογές) αλλά και πάλι είναι κορυφή. Vista εγγύηση. Καλύτερα σχεδόν σε κάθε τομέα σε σχέση με τα XP και πολύ πιο σταθερά. Μακάρι τα νέα Windows να κρατήσουν όλα τα καλά στοιχεία των Vista.

συμφωνο, βασικα υα θεωρω εξισου ποιοτητα τα xp, και οτι τα βιστα χρειαζονται καποιες βελτιωσεις στην δικτυωση. καταταλα τα βιστα ειναι τα πιο σταθερα, λειτουργικα και ασφαλεστερα λειτουργικα στην αγορα, τελος.

Δημοσ.
καταταλα τα βιστα ειναι τα πιο σταθερα, λειτουργικα και ασφαλεστερα λειτουργικα στην αγορα, τελος.

Είπαμε αλλά όχι κι έτσι :P

Αυτό με το χρόνο εκκίνησης είναι λίγο άκυρο γιατί μιλάνε για χρόνο που κάνουν τα Windows μετά απο καθαρή εγκατάσταση και μόνο με τα προγράμματα που έρχονται με το λειτουργικό.

Τι να το κάνω αν τα 7 ξεκινούν σε 2 δευτερόλεπτα, αν με το που θα βάλω ένα antivirus θα πάει στα 30,με ένα firewall στα 50 κοκ?

ΟΚ να είναι στόχος της εταιρίας αλλά δεν είναι και κάτι σημαντικό γιατί δεν εξαρτάται μόνο απο αυτούς.

Δημοσ.
συμφωνο, βασικα υα θεωρω εξισου ποιοτητα τα xp, και οτι τα βιστα χρειαζονται καποιες βελτιωσεις στην δικτυωση. καταταλα τα βιστα ειναι τα πιο σταθερα, λειτουργικα και ασφαλεστερα λειτουργικα στην αγορα, τελος.

Καλά τα πιστεύετε αυτά που λέτε.... Καλύτερο λειτουργικό τα vista; Πλάκα μου κάνεις; Τι με νοιάζει εμένα ο χρόνος που χρειάζεται για να bootάρει ,όταν μου τρώει σχεδόν 1GB ram στιν εκκίνηση... Τι να το κάνω όταν δεν είναι συμβατό με όλα τα games και προγράμματα με τα οποία δουλεύω....

Αν ήμουν πάντως κατασκευάστρια εταιρία , δεν υπήρχε περίπτωση να έδινα vista ready μηχανήματα. Θα έβαζα οραιότατα Linux...ubuntu π.χ... Με τπτ όμως vista.

Δημοσ.
Εξαρτάται πάντα απο το πόσο φορτωμένο είναι ένα σύστημα, για παράδειγμα σε φορητό με τα απαραίτητα προγράμματα LG με vista sp1 και ενεργοποιημένο το avast μόνο ως αντιικό πρόγραμμα μπουτάρει συνολικά σε 10 -12 δεύτερα!.

Εσένα πόση ώρα σου παίρνει να boot-άρεις? :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...