kawasakier Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Την Πέμπτη 31/07/2008 μου άνοιξαν το αυτοκίνητο μου και πήρανε το λάπτοπ μάρκας Sony Vaio με Σειριακό αριθμό P-28279556-QS01-5000058-4, μοντέλο VGN-CR31S/L. Και αυτό στο πάρκινγ του Practiker Μάνδρας. Όποιος μάθει κάτι και θέλει ας με ενημερώσει. Έχει αγοραστεί με το πρόγραμμα "δές την ψηφιακά", μην νομίζετε ότι είμαι κανένας λεφτάς..Συγνώμη για την παρεμβολή μου, απλά άνθρωποι είμαστε και μπορεί ο καθένας να βρεθεί σε ανάλογη θέση (θύμα κλοπής)! Το χρώμα της συσκευής γαλάζιο.Αν κάποιος γνωρίζει τίποτα ας ενημερώσει στο [email protected]. Ευχαριστώ.
Dark_Sage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 η πρώτη σου κίνηση θα ήταν να απευθυνθείς στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όχι εδω....
Land_Of_Banania Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το Praktiker δεν μπορεί να σε αφήσει να δεις την κασέτα της συγκεκριμένης μέρας από τις κάμερες ασφαλείας? Λογικά θα υπάρχει κάμερα στο πάρκινγκ.
sintalkas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα μπορεί να το ξαναβρείς με κάποιον τρόπο , όλες οι ακριβές ηλεκτρονικές έχουν έναν μυστικόι κώδικο που όταν ενεργοποίηθει στέλνει σήμα για το πού βρίσκεται η κλεμένη συσκεύη .Τέτοιο κώδικο έχουν τα κινητά και τα λάπτοπ.Πάρε όπως είναι τον σειριακό και επικοίνωνησε με την sony ή μπες στον ιστότοπο της (κάπου βάζεις τον σειριακό και δηλώνεις ότι έχασες το λάπτοπ και σου βγάζει που είναι εκείνη τη στιγμή ) .Το μόνο που χρείαζεται για να εντοπιστεί ο κλέφτης και η συσκευή είναι να μπει στο διαδίκτυο ,τότε το λάπτοπ θα εκπέμψει σήμα και θα τον εντοπίσεις .Πάντως να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις αυτό για αυτό ρώτα και κάποιον ηλεκτρονικό από κάνενα γνώστο πολύκαταστημα για το πως θα το κάνεις ,
ocelotgr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα μπορεί να το ξαναβρείς με κάποιον τρόπο , όλες οι ακριβές ηλεκτρονικές έχουν έναν μυστικόι κώδικο που όταν ενεργοποίηθει στέλνει σήμα για το πού βρίσκεται η κλεμένη συσκεύη .Τέτοιο κώδικο έχουν τα κινητά και τα λάπτοπ.Πάρε όπως είναι τον σειριακό και επικοίνωνησε με την sony ή μπες στον ιστότοπο της (κάπου βάζεις τον σειριακό και δηλώνεις ότι έχασες το λάπτοπ και σου βγάζει που είναι εκείνη τη στιγμή ) .Το μόνο που χρείαζεται για να εντοπιστεί ο κλέφτης και η συσκευή είναι να μπει στο διαδίκτυο ,τότε το λάπτοπ θα εκπέμψει σήμα και θα τον εντοπίσεις .Πάντως να ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις αυτό για αυτό ρώτα και κάποιον ηλεκτρονικό από κάνενα γνώστο πολύκαταστημα για το πως θα το κάνεις , ???? Δεν νομιζω οτι γινονται αυτα τοσο ευκολα οσο στις ταινιες, μπαινει κ θεμα προσωπικων δεδομενων... Λογικα αναφερεσαι στην MAC address, η οποια ομως αλλαζει πολυ ευκολα. Δεν θελω να σε στεναχωρησω φιλε μου, αλλα δεν νομιζω οτι παιζει να βρεις το λαπτοπ πλεον. Μια καταγγελια στην αστυνομια, η οποια λογικα μπορει να δει κ το βιντεο, αλλα κ παλι, σκεψου οτι εξαφανιζονται αυτοκινητα, σε ενα λαπτοπ θα εχουν προβλημα? Κανε βεβαια κ την δηλωση στην αντιπροσωπεια, κ παρακαλα να χαλασει για να χρειαστει service...
androu Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δήλωση στην αντιπροσωπεία κάνε απαραίτητα ... και στην αστυνομία.. δεν χάνεις τίποτα..
johnny21a Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 κανε δηλωση στην αστυνομια και προσπαθησε για την κασσετα απο το παρκινγκ, τωρα για τα σεναρια επιστημονικης φαντασιας μην περιμενεις και πολλα δυστυχως
darksoho33 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 χλωμο το βλεπω να το βρισκεις, απορια μου το λαπτοπ ηταν εκτεθιμενο στο ματι? εννοω φαινοταν απεξω ή σου ανοιξαν το αμαξι και σου πηραν και τπτ αλλο? γενικοτερα πιστευω πως και 100ευρω λαπτοπ να ειχες παλι θα το επαιρναν τα λαγωνικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.