pop corn Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς κάποιο φροντιστήριο για ενήλικες. Οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία καλοδεχούμενη . Δε βρήκα κάτι στο internet πάντως.
phsonia Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 "Goethe Institut Athen" Ομήρου 14-16 τηλ. 210 3608111.Εχει τμήματα ενηλίκων
pop corn Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ phsonia αλλά έχω ήδη ένα υπόψην μου, απλά θέλω αν υπάρχει κανένα πιο κοντινό.
pop corn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κανένας δεν ξέρει; Έστω, σε όποια περιοχή κάπου κοντά ξέρετε. Αυτό που βρήκα είναι 35 λεπτά με τα πόδια!
Panahs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ Ζωγράφου μένω, αλλά προχθές γράφτηκα στο Deutsch Fur Griechen (ελληνογερμανικός συσχετισμός) στο κέντρο. Έχω ακούσει καλά λόγια. Τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες, από Οκτώβρη, όταν και θα ξεκινήσει...
TNT1982 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ Ζωγράφου μένω, αλλά προχθές γράφτηκα στο Deutsch Fur Griechen (ελληνογερμανικός συσχετισμός) στο κέντρο. Έχω ακούσει καλά λόγια. κι εγω απο εκει εμαθα Γερμανικα.Ειναι καπως ακριβοι,αλλα γουσταρουν τρελλα αυτο που κανουν και αυτο φαινεται παντου (και στο μαθημα,και στην ατμοσφαιρα που υπαρχει εκει)
Panahs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 κι εγω απο εκει εμαθα Γερμανικα.Ειναι καπως ακριβοι,αλλα γουσταρουν τρελλα αυτο που κανουν και αυτο φαινεται παντου (και στο μαθημα,και στην ατμοσφαιρα που υπαρχει εκει) Χαίρομαι που το ακούω. Σε ποιο φροντιστήριο έκανες? Στο κεντρικό? Πρόσφατα? Πάντως αν σκεφτείς ότι είναι ταχύρυθμα (κάνουν 6 ώρες τη βδομάδα) και ότι στην τιμή συμπεριλαμβάνονται και βιβλία κλπ, τότε τα 1900 με 2120? δεν είναι τόσο τραγικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.