neperios_1984 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Παίδες, έχει κανείς αυτό το router? Θέλω να πάρω ένα router που να υποστηρίζει τα παρακάτω: 1. ADSL2+ 2. Ασύρματη μετάδοση 108Mbps για να μπορώ να εκμεταλλευτώ και την καρτούλα μου... Αλλά δεν είμαι πολύ σχετικός γιατί δυστυχώς το χω παρατήσει το άθλημα. (Πέρασε ο καιρός που έπαιζα με έναν Cisco 3640 snif snif)... http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614702 Για το συγκεκριμένο router δεν ξέρω α. αν υποστηρίζει ADSL2, ADSL2+ (αυτό πως το καταλαβαίνει κανείς - μπορεί να το γράφει ως κάποιο πρότυπο; - γιατί έχω δει συσκευές που το γράφουν και άλλες που δεν το αναφέρουν) β. αν κάνει για τη γραμμή μου που είναι PSTN (Annex A δηλαδή σωστά Κάποια άλλη πρόταση; Thnx in advance insomniacs!
koprodogis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ωπα ωπα ωπα, αυτο ειναι σκετο ρουτερ και οχι μοντεμ ρουτερ. Δεν κανει δλδ για adsl συνδεσεις αν δεν εχεις καποιο μοντεμακι να παρει απο εκει το ιντερνετ και να το μοιρασει. Για την D-Link ενημερωτικα τα μοντεμ ρουτερ της εχουν κωδικους dsl-...., οπως dsl-G624T Για να σου κανουμε και εγω και αλλοι καποια προταση για πες λιγο τι απαιτησεις εχεις. 1) σε ενδιαφερει το πρωτοκολλο n(μεγαλυτερη εμβελεια απο το g, εφοσον εχεις και αντιστοιχη ασυρματη καρτα)? 2)Για τι λεφτα μιλαμε, αν και στα λεφτα αυτου που μας εδειξες μπορεις να παρεις παρα πολυ καλα ρουτερ, 3)Ξερεις να μας πεις στατιστικα της γραμμης σου? Αν εχεις καποια καλη δε χρειαζεσαι καποιο ιδιαιτερα καλο, και τι provider εχεις φυσικα. Με αυτα πιστευω θα μπορεσουμε να σου προτεινουμε το καλυτερο value for money ρουτερ, χωρις υπερβολες τυπου Cisco
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 αυτο δνε ειναι g για να παιξει 108 αλλα ειναι N οποτε θελει καρτα n.οι καρτες που ειναι g και παιζουν στα 108 αν σου παιξουν 8ελουν g.οποτε διαλεξε τι θες.αμα ειναι να προσπαθησεις να παιξεις στα 108 τοτε καλυτερα πηγαινε σε n με κανα netgear η kana linksys.
neperios_1984 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω ADSL2,2+ Router, που να υποστηρίζει το 802.11n. Εγω έχω αυτή την κάρτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613465, αλλά σκέφτομαι ότι στο μέλλον μπορεί να βάλω σε κάποιο άλλο μου pc μια πιο γρήγορη ακόμα καρτούλα... Έχετε κάνενα καλό router ADSL2 κατά νού;
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 οπως ειπα πιο πανω σε netgear η linksys θα πηγαινα.και οι 2 εχουν μοντελα για πρωτοκολλο n.σε καποιο αλλο τοπικ καποιος πηρες το netgear το n.
koprodogis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Παντως ειδικα για n πρωτοκολλο θα σου προτεινα να δεις κατι απο εξωτερικο να φερεις λογο διαφορα τιμης, ειδικα αν ανακατεβεσε με ebay καλυτερα να παρεις απο κει. Απο προσωπικη εμπειρια στο ebay μπορεις να παρεις ρουτερ με γυρο στα 50-60 ευρω απο δημοπρασιες ή γυρο στα 80-90 καινουρια. Επειδη ειμαι και οπαδος της D-link που ποτε δεν αναφερεται θα σου προτεινα να δεις το D-Link DSL-2740B το οποιο εχω δοκιμασει και δινει ρεστα, και ακομα καλυτερα το σετακι D-Link DKT-810 που σε τιμη παιζει απο εξωτερικο 80 εως 110 ευρω. Στα ιδια λεφτα βεβαια παιρνεις και απο ελλαδα αλλα σαν ασυρματο αν ψαξεις και στο νετ αλλα και απο προσωπικη εμπειρια ειναι αριστο εως 30 μετρα
neperios_1984 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Γιατί δεν τι παλεύω να έχω 15 συσκευές. Έχω moder-router, έχω switch να έπαιρνα και Access Point. Γέρασα πια ¨) - Ένα να τα κάνει όλα πριν και μετά τις 2.
poulinos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 ενταξει δεν ειναι κακο που εχεις και πολλες συσκευες.αλλα με μια πραγματι ειναι πιο ευκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.