parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δύο νέα μπανεράκια, κάπως πιο συντηρητικά στις κάθετες διαστάσεις τους (380x22 px). Μεγέθους 6.30ΚΒ και 7.28ΚΒ αντίστοιχα: Τα project files: New Logos (Paint.NET projects).zip
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Όσοι παρακολουθείτε το thread: Παρατήρησα πρόβλημα στη διαχείριση των συνημμένων αρχείων, με τον τρόπο που πρότεινα στο post #3. Αφαίρεσα όλα τα banners που είχα αφήσει ως συνημμένα σε μηνύματά μου και τα ανέβασα σε ένα account που έχω στο Stashbox. Όσοι έχετε χρησιμοποιήσει το URL που έδωσα αρχικά στο post #9 για να βάλετε banners στην υπογραφή σας, θα πρέπει να κατεβάσετε τις εικόνες που σας ενδιαφέρουν από αυτό το thread στο σκληρό δίσκο σας, να τις ανεβάσετε σε όποια υπηρεσία image hosting χρησιμοποιείτε και να ενημερώσετε την υπογραφή σας. Με συγχωρείτε για την ταλαιπωρία...
wizzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 πάντως, σε μένα παίζει μια χαρά ο κώδικας του post #9. Το μόνο θέμα είναι ότι βλέπω την υπογραφή μου σε ΙΕ7 χωρίς πρόβλημα, ενώ σε FF3 δεν τη βλέπω καθόλου. Αντίθετα, η δική σου παίζει και με τους δύο browsers. Φαντάζομαι ότι είναι κάποιο extension του FF3 που κόβει την δική μου, σωστά;
parsifal Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον βλέπεις υπογραφή λόγω browser cache. Για καθάρισέ την λίγο...
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 3 αλλαγές: Επανέφερα την Liberation Serif γραμματοσειρά γιατί μου άρεσε περισσότερο το αποτέλεσμα, έκανα το background διαφανές (transparent) για να είναι πιο διακριτικά και έκοψα λίγο από την οριζόντια διάσταση. Πλέον είμαστε στα 360x22 pixels, ενώ τα μεγέθη είναι 5.91 και 6.44KB αντίστοιχα: Επίσης, για το πρώτο έφτιαξα και μία επιπλέον εκδοχή από την οποία λείπει η κάτω μαύρη πλευρά του 1 pixel, για όσους θέλουν να τα στοιβάξουν στην υπογραφή τους το ένα κάτω απ' τ' άλλο έχοντας όμορφο οπτικά αποτέλεσμα (συγκρίνετε τα 2 ακριβώς από πάνω με αυτά της τρέχουσας υπογραφής μου και θα καταλάβετε τη διαφορά): GIF - 6.34KB Τα Paint.NET project files για όσους θέλουν να «παίξουν» είναι στο συνημμένο ZIP: WhichProgram-360x22-Transparent.zip
dimitris2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Για το κείμενο, πες μου τί ακριβώς θέλεις. Ακόμη καλύτερα, ορίστε τα project files μου για το Paint.NET: επειδη αυτο δε ξερω/καταλαβα πως το κανω , απλα θελω ενα κειμενο που να λεει "Οδηγός δημοσίευσης ειδήσεων" με background αυτο του 7ου ποστ. (αυτο χωρις το wiki). αν ειναι δυσκολο να γινει, σεβαστο. no prob
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι τέτοιο π.χ.; (PNG - 214x18 - 3.09KB) επειδη αυτο δε ξερω/καταλαβα πως το κανω Χρειάζεσαι απλά το πρόγραμμα Paint.NET και μία μικρή εμπειρία στο να δουλεύεις layers... .
wizzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 @parsifal: όντως ήταν θέμα browser cache. Την καθάρισα, στη θέση της εικόνας, εμφανιζόταν ένα κόκκινο Χ, αλλά το πεδίο συνέχιζε να ήταν clickable. Προφανώς, "έβλεπε" σύνδεσμο χωρίς εικόνα. Έβαλα την καινούρια και όλα μια χαρά. Πάντως, προσωπική άποψη, προτιμούσα την χρωματιστή έκδοση. Όπως και να έχει όμως, πολύ καλή προσπάθεια!
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είναι ανάγκη να έχουμε όλοι τα ίδια. Κοίτα στο post #16 αν θέλεις τα χρωματιστά banners. Βλέπω όμως ότι στην τωρινή υπογραφή σου έβαλες link από το Stashbox account μου. Αν αύριο-μεθαύριο σβήσω/μεταφέρω από εκεί τις εικόνες, θα πάψουν να εμφανίζονται και από την υπογραφή σου ή οποιουδήποτε άλλου χρησιμοποιεί τα URLs μου. Εδώ τις βάζω για να τις κατεβάσετε τοπικά με δεξί κλικ --> Save As... Γι' αυτό και έγραψα πιο πάνω: θα πρέπει να κατεβάσετε τις εικόνες που σας ενδιαφέρουν από αυτό το thread στο σκληρό δίσκο σας, να τις ανεβάσετε σε όποια υπηρεσία image hosting χρησιμοποιείτε και να ενημερώσετε την υπογραφή σας.
wizzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Τα κατάφερα! Παιδεύτικα λίγο με το link, αλλά ΟΚ!
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Wow, το δικό σου είναι πιο μεγάλο. Χο χο! EDIT: Είχα γράψει νομίζω στο thread με τα FREEWARE για ένα απίστευτα βολικό προγραμματάκι, το Shup. Με αυτό, μπορείς να ανεβάζεις άμεσα με ένα δεξί κλικ εικόνες στο ImageShack και σε άλλους image hosters. Check this out, όλοι σας...
wizzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ όταν αναρωτήθηκα "Με ποιο προγραμμα για Windows μπορώ να ανεβάζω φωτογραφίες στο διαδίκτυο εύκολα και γρήγορα", έκανα click στην υπογραφή μου και δεν βρήκα τίποτα!! :p:p :lol: Wikify it please!!!:p
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει ήδη τέτοιο άρθρο: Πως ανεβάζουμε φωτογραφίες σε forum. Ίσως του κάνω ένα σουλούπωμα...
parsifal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Πω πω, βάλτωσε το θέμα! Κανένας που να πιάνουν τα χέρια του, να μας δείξει κανένα καλό μπανεράκι για να γουστάρουμε... ;
DIMITRISG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι! και να μην ξεπερναει τα 357 kb !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.