Kapazo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον εχουμε και λεμε.... αλλη μια βαρετη καλοκαιρινη μερα λεω : δεν ξεσκιζω την 8600 που την εχω και καθετε;ετσι λοιπον πηρα τη καρτα εβαλα πανω και μια zalman vf 1000 και ενα μολυβι και ξεκινησα παιχνιδι!!! Εδωσα extra ρευμα σε vcore και memory , αλλα δεν ξερω ακριβως διοτι βοβηθηκα να βαλω το πολυμετρο , για να μην μου ξεφυγει η ακρη και βραχηκυκλωσει τιποτα.Και ιδου τα αποτελεσματα!!Το μονο προβλημα ειναι πως τερματισε το riva tuner και ψαχνω καποιο αλλο προγραμμα για να την ανεβασω πανω απο τα 810mz. Αν εχετε να προτεινετε κατι καλο ειμαι ολος αυτια.
Delirium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Με το Atitool, ειχα φτασει ~860 core, σε Twintech Αυτα με Zalman VF900 και ~840 core με Accelero S2
Kapazo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Και εγω την twintech εχω. Οταν βρω χρονο θα δοκιμασω και με το ati tool και θα ποσταρω αποτελεσματα.
Delirium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Θα δεις οτι παει κι αλλο, μεχρι 850/60 σιγουρα λιγο ακομη μολυβωμα θελει, αλλα με προσοχη Επισης η Accelero S2, στα 840, επαιζε fanless
Kapazo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Με τη zalman vf 1000 στο low δεν ξεπερναει του 60oc. Οι μνημες με προβληματιζουν που ειναι γυμνες.
catrina_p Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Το RivaTuner μια χαρά πάει πιο πάνω. Απλά πρέπει να πας στο Power User και να ανεβάσεις το MaxGPU Core Clock.
Delirium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Οι μνημες, οσο ειναι να ανεβουν, θα ανεβουν Βασικα, δεν αξιζει το ram cooling, για 8600...
Kapazo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκιμασα αυτο που μου ειπατε για να ανεβασω το μαχ clock και δουλεψε.Αυριο αν προλαβω θα ξαναδοκιμασω.
S2Katana Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τι είναι αυτό το ''pencil'' thing?Να το googlάρω?
Tomahawk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιά ειναι η διαδικασία του Pencil Mod και τι ακριβώς κάνεις/κάνει?
Kapazo Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Με τη χρηση μολυβιου πανω στους πυκνωτες τις καρτας γραφικων η της μητρικης περνας 3-4 φορες με μολυβι , με αυτο το τροπο μειωνεται η αντισταση του ηλεκτρικου ρευματος με αποτελεσμα την αυξηση της τασης.Τωρα για το που βρισκεται ο πυκνοτης ο οποιος πρεπει να 'βαψεις' εξαρτατε απο το μοντελο και τη μαρκα του hordware που θες να 'ξεκανεις' .Υπαρχουν στο ιντερνετ αναλυτικες οδηγειες για πολλλα hardware και ιδικα στο vr zone.
Delirium Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Εδω ειστε, τσεκαρετε τη δικη σας 8600GT, αν εχει ιδιο PCB http://sg.vr-zone.com/articles/First_Look_at_Overclocking_the_8600GT%21/4925-1.html Μετα ...μολυβακι -και μεχρι 700MHz core, με stock cooler Για παραπανω, μεχρι ~900, θα χρειαστειτε καλυτερη ψυξη
Unsouled Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Για Βοήθεια ποιο συγκεκριμένα μπορείτε να δείτε κι εδώ http://sg.vr-zone.com/articles/Voltage_Modding_Guide/757-6.html
Vatos_locos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Με τη χρηση μολυβιου πανω στους πυκνωτες τις καρτας γραφικων η της μητρικης περνας 3-4 φορες με μολυβι , με αυτο το τροπο μειωνεται η αντισταση του ηλεκτρικου ρευματος με αποτελεσμα την αυξηση της τασης.Τωρα για το που βρισκεται ο πυκνοτης ο οποιος πρεπει να 'βαψεις' εξαρτατε απο το μοντελο και τη μαρκα του hordware που θες να 'ξεκανεις' .Υπαρχουν στο ιντερνετ αναλυτικες οδηγειες για πολλλα hardware και ιδικα στο vr zone. αντιστάσεις όχι πυκνωτές οι πυκνωτές στο DC είναι σαν βραχυκύκλωμα αντιστάσεις "βάφεις" και συγκεκριμένα την αντίσταση που είναι στο feedback του voltera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.