Προς το περιεχόμενο

pencil mod σε 8600gt και οποιος αντεξει!!!

Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχουμε και λεμε.... αλλη μια βαρετη καλοκαιρινη μερα λεω : δεν ξεσκιζω την 8600 που την εχω και καθετε;ετσι λοιπον πηρα τη καρτα εβαλα πανω και μια zalman vf 1000 και ενα μολυβι και ξεκινησα παιχνιδι!!! Εδωσα extra ρευμα σε vcore και memory , αλλα δεν ξερω ακριβως διοτι βοβηθηκα να βαλω το πολυμετρο , για να μην μου ξεφυγει η ακρη και βραχηκυκλωσει τιποτα.Και ιδου τα αποτελεσματα!!Το μονο προβλημα ειναι πως τερματισε το riva tuner και ψαχνω καποιο αλλο προγραμμα για να την ανεβασω πανω απο τα 810mz. Αν εχετε να προτεινετε κατι καλο ειμαι ολος αυτια.

yjehomtimdo7gpvt32kk.jpg

m8sivqszt561ixh6hgwj.jpg

Δημοσ.

Θα δεις οτι παει κι αλλο, μεχρι 850/60 σιγουρα :P

λιγο ακομη μολυβωμα θελει, αλλα με προσοχη :shifty:

Επισης η Accelero S2, στα 840, επαιζε fanless B)

Δημοσ.

Με τη χρηση μολυβιου πανω στους πυκνωτες τις καρτας γραφικων η της μητρικης περνας 3-4 φορες με μολυβι , με αυτο το τροπο μειωνεται η αντισταση του ηλεκτρικου ρευματος με αποτελεσμα την αυξηση της τασης.Τωρα για το που βρισκεται ο πυκνοτης ο οποιος πρεπει να 'βαψεις' εξαρτατε απο το μοντελο και τη μαρκα του hordware που θες να 'ξεκανεις' .Υπαρχουν στο ιντερνετ αναλυτικες οδηγειες για πολλλα hardware και ιδικα στο vr zone.

Δημοσ.
Με τη χρηση μολυβιου πανω στους πυκνωτες τις καρτας γραφικων η της μητρικης περνας 3-4 φορες με μολυβι , με αυτο το τροπο μειωνεται η αντισταση του ηλεκτρικου ρευματος με αποτελεσμα την αυξηση της τασης.Τωρα για το που βρισκεται ο πυκνοτης ο οποιος πρεπει να 'βαψεις' εξαρτατε απο το μοντελο και τη μαρκα του hordware που θες να 'ξεκανεις' .Υπαρχουν στο ιντερνετ αναλυτικες οδηγειες για πολλλα hardware και ιδικα στο vr zone.

αντιστάσεις όχι πυκνωτές οι πυκνωτές στο DC είναι σαν βραχυκύκλωμα αντιστάσεις "βάφεις" και συγκεκριμένα την αντίσταση που είναι στο feedback του voltera :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...