Luxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε παιδια ειπα να ξαναρχισω το παιχνιδι για αρχη με υπολογιστη και με σκιζει!! Το εχω και στο normal επιπεδο! Θυμομουν και παλια οτι το normal στο Warcraft ειναι αρκετα ζορικο, αλλα οχι και ετσι!! Δεν μπορω να παρω ουτε νικη!! Μπορει κανεις να δωσει καμμια καλη στρατηγικη; Παιζω με ολους, αλλα καλυτεροι μου φαινονται οι Undead.
red7genius Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ξεκινα με Easy... Συνήθισε τον και μολις θα τον εχεις ανετα, τοτε βαλε νορμαλ. Στρατηγικη κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει. Ειναι αναλογα με το map.
Chrisxxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Η πιο απλη τακτικη σε ολα τα strategy ειναι να εχεις βασεις (να μην εχεις προβλημα με τα resources δλδ). Συγκεκριμενα για το W3 πρεπει να εχεις στρατο μεχρι το upkeep να παραμεινει στο no upkeep και να εχεις αρκετα κτηρια ωστε να βγαλεις αμεσα στρατο αν χρειαστει π.χ. 4 barracks και 2 temple αν εχεις human ωστε μεσα σε 1-2' να εχεις στη διαθεση σου 8 knights και 4 priests. Φυσικα οταν πας να επιτεθεις παιρνεις και peasants μαζι σου για να χτισεις διπλα στην εχθρικη βαση barracks.
Luxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Και αμεσως αφ'οτου εκανα το ποστ κερδισα με night elves!! Βασικα οι καλυτεροι πρεπει να ειναι και απ'οτι βλεπω οι περισσοτεροι top players ειναι night elves.
kSiS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 ολα τα races ειναι ισα μεταξυ τους. ευκολοτερη φυλη για να ξεκινησεις ειναι οι Orc. δυσκολοτερη ειναι οι Undead. αν θελεις καλες αποδοσεις η καλυτερη προπονηση ειναι να βλεπεις replays μεγαλων παικτων. αυτα θα βρεις στο http://www.replayers.com ή στο http://www.replays.net (προτιμησε τα top replays). για να δεις τα replays πρεπει να εχεις εγκατεστημενη την τελευταια εκδοση(patch 1.22a νομιζω) του παιχνιδιου. επισης να σου θυμισω πως το online gaming (battle.net) ειναι τελειως αλλη αισθηση και αν δν το δοκιμασεις χανεις παρα πολλα.
red7genius Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 επισης να σου θυμισω πως το online gaming (battle.net) ειναι τελειως αλλη αισθηση και αν δν το δοκιμασεις χανεις παρα πολλα. Απολυτως σωστο. Κανεις δεν εμαθε ποτε παιζοντας με τον υπολογιστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.