alex2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Εδώ και δύο μέρες δεν μπορώ να μπω στην σελίδα του NVU για να το κατεβάσω. Μήπως ξέρει κάποιος αν είναι διαθέσιμο από κάπου αλλού ή ακόμα καλύτερα έχει κάποιος την καλοσύνη να το ανεβάσει στο rapidshare και να μου δώσει ένα link? Γιατί ο βλαμμένος δεν το έχω κρατήσει κάπου Ευχαριστώ.
antonl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν ξέρω αν είναι η τελευταία έκδοση αλλά το βρήκα κι εδώ.
alex2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία, σε ευχαριστώ. Από το τίποτα κάτι είναι και αυτό, ακόμα και αν είναι παλιά έκδοση. Έτσι και αλλιώς μία σελιδούλα info χρειάζομαι να κάνω μόνο.
parsifal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Υπενθυμίζω ότι στο fork του με όνομα KompoZer είχαν διορθωθεί κάποια bugs της πιο πρόσφατης διαθέσιμης έκδοσης του Nvu...
alex2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 A ωραία, σε ευχαριστώ parsifal, δεν το ήξερα αυτό. Θα κατεβάσω το KompoZer τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.