Προς το περιεχόμενο

Πόσο να κάνει ένας τέτοιος υπολογιστής??

-WISE-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να δω ποσο κανει αυτο το πισι.σκεφτεται να αγορασει ενας γνωστος μου απο εναν γνωστο του.λοιπον οριστε.τα δινει χυμα.(χωρις κουτι)

επεξεργαστης pentium 4 στα 3.2 ghz,ραμ 2 γιγα.καρτα γραφiκων albatron direct x 10 shader 4 256 mb.motherboard asus.λιγα στοιχεια βεβαια,απλα θελω τιμουλα κατα προσεγγιση.

8ενκς παιδες.B)

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο παίζουν σε αγγελίες αλλά εγώ δε θα δινα πάνω από:

25? για P4 CPU

25? για 2GB RAM DDR (αν είναι DDR2 @800MHz άντε να δινα ένα 5? ακόμα)

25? για 8600GT (αν είναι αυτή) (+5? αν έχει απόδειξη/εγγύηση)

Βάλε κι άλλο ένα 25άρι για μητρική για να στρογγυλέψει το ποσό :P

Δημοσ.

ετσι οπως ξεφτυλιζονται οι τιμες καλυτερα να τα κρατας τα εξαρτηματα σου σε ενα συρταρι....Εγω τα λυπαμαι να τα σκοτωνω. Τωρα αν ειναι να δωσεις 100 για αυτα τα πραγματα και αλλο ενα 50αρικο για κουτι με τροφοδοτικο και αλλα 40-50 για σκληρο, βαλεις και αλλα 20 για dvd και σου βγει 200+ το κουστουμακι, καλυτερα να πας για καινουριο....

Δημοσ.

χμμ...το μηχανημα ειναι περιπου 1 χρονου.καπου στα τρακοσια το δινει.αλλα μου φανηκε πολυ..δεν ξερω...εγω 8α εδινα το πολυ 250 e για κατι τετοιο.

σκεφτειτε οτι δεν υπολογιζεται ουτε το κουτι στην τιμη ετσι?

οποτε να μην το παρει λετε με 3 κατοσταρικα?

s.m εσυ τα δινες ε?

Δημοσ.

300? όπως ειπώθηκε είναι παραπάνω από πολλά για αυτά τα 4 parts. Και 200? πολλά είναι. Αν υπήρχε καλός λόγος (δε μπορώ να δώσω όσα χρήματα χρειάζονται για νέο σύστημα και έχω στην άκρη τα parts που λείπουν απ αυτό για να γίνει πλήρες pc) άντε να δινα μέχρι 150?, με βαριά καρδιά :P

Δημοσ.

υποτειθεται οτι εχει σκληρο και drivers.απλα θελει να αναβαθμισει το πισι του γτ ειναι αρκετα παλιο.

Δημοσ.

Δεν αξίζει..αφού με ελάχιστα χρήματα παραπάνω παίρνεις ένα αξιοπρεπές σύστημα..κ όχι μια μπαγκατέλα 4 ετίας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...