murcielago580 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω αυτο το home cinema και θα ηθελα να μου πειτε ενισχυτης υπάρχει?εχω την υποψια οτι θα ειναι ενσωματομενος στο woofer αλλα πως μπορω να βεβαιωθω?? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702816
bentouza Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 απ'οτι καταλαβαινω ειναι αυτοενισχυομενα τα ηχεια.τουλαχιστον τα πισω.τα μπροστα ειτε περνουν απτο σαμπγουφερ ειτε ειναι ιδια με τα πισω.γιατι δεν ρωτας ομως στο e-shop;;
murcielago580 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 γιατι θα ξερουν?θα κανω μια προσπαθεια.
harris78 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Φυσικά και έχουν. Είναι ενσωματομένος στο DVD Player στο οποίο συνδέονται όλα τα ηχεία. Αυτό ισχύει σε όλα τα Home Cinema αυτής της κατηγορίας...
murcielago580 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Φυσικά και έχουν. Είναι ενσωματομένος στο DVD Player στο οποίο συνδέονται όλα τα ηχεία. Αυτό ισχύει σε όλα τα Home Cinema αυτής της κατηγορίας... φιλε harris thanks.στο eshop Μου ειπαν πως εχουν αν και το ψιλοσκεφτοταν ο υπαλληλος στο τηλεφωνο.harris μηπως ξερεις αν το woofer einai οντως 150 watt?πολυ μικρο μου φαινεται.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή αν δεν είναι 150watt, και είναι 140 ή 138 ποιά θα είναι η διαφορά; Πρέπει να αποβάλλουμε κάποια στιγμή αυτή την αρρώστια με τα "watt". Είναι το μοναδικό κριτήριο για αγορά ενισχυτών και ηχείων για την πλειοψηφία των αγοραστών,το οποίο βεβαίως βεβαίως, βολεύει τους συντάκτες των προσπέκτους τους μαγαζάτορες και τον κάθε καράβλαχο που νομίζει πως βρήκε το κλειδί του παραδείσου όταν συναντάει πολλά "watt". 199 ευρά και 800 watt?Tι είναι, σεσουάρ για τα μαλλιά;
murcielago580 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 δλδ εσυ δεν εχεις προβλημα οταν σου λεει οτι ειναι χ watt και τελικα οταν το αγοραζεις συνιδητοποιεις οτι ειναι τα μισα πραγματικα η ακομα λιγοτερα ε?και απο οτι ξερω τουλαχιστον για woofer με τα watt μετριεται.οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα.μετραει βεβαια και το μεγεθος και ο κωνος και πολλα αλλα αλλα οχι οτι τα watt δεν παιζουν ρολο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 .. και τελικα οταν το αγοραζεις συνιδητοποιεις οτι ειναι τα μισα πραγματικα η ακομα λιγοτερα.. Και πως συνειδητοποιείς ότι τα watt είναι λιγότερα; Σου ξαναλέω,800watt είναι τα σεσουάρ για τα μαλλιά,όχι home theater της πλάκας των 200 ευρώ.
mkpk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 φιλε μου τα db μετρανε οσο αφορα την ενταση που ακους στα αυτια σου. και η αποκρηση στο φασμα των ακουστικων συχνοτητων οσο αφορα την ποιοτητα και την πιστη αναπαραγωγη του ηχου.... ελαχιστη δεινουν την αποκριση συχνοτητων και τα db πρεπει να ψαξεις αρκετα μεσα στα manual και ισως τα βρεις.... το θεμα ειναι τα ηχεια αυτα τι db αποδιδουν???? ξεχνα τα τα watt. τουλαχιστον κοιτα τα watt που λεει να ειναι RMS...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.