Jokerf1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας εχω ενα εξωτερικο δισκο Seagate 320gb - Sata με συνδεσιμοτητα usb. Εδω και μερικες μερες κανει χαρακτηριστικο θορυβο, κλικ κλικ κλικ και κανει και κανενα 5λεπτο να τον αναγνωρισουν τα windows... Υπηρξαν στιγμες οταν δοκιμαζα να τον κανω να παρει μπρος που επερνε μπρος αμεσως. Εχω παρατηρησει οτι σε μερικα σημεια ειναι που κανει κλικ ο δισκος. Για παραδειγμα οταν δοκιμασα να κανω scandisk ανακαλυψα οτι σε καποια συγκεκριμενα sectors κολλα. Επισης βρηκα και καποια corupted files αλλα στην συνεχεια για καποιο λογο οταν τον ξανανοιξα δεν ηταν. Πηρα μερικα μυνηματα οπως cannot read from the source of the disk και I/0 Disk problem. Με προβληματιζει αν ειναι το structure του ή ειναι προβλημα του κουτιου του δισκου η και της τροφοδοσιας του. Ισως να ειναι και ο δισκος . Μπορει επισης και με ενα φορματ να διορθωθει απλα τωρα αυτο που περιμενω ειναι να ερθει ο νεος μου δισκος WD 1tb για να παρω οτι σωζετε. Αναμενω συμβουλες ευχαριστω. Επισης μερικα screens http://img261.imageshack.us/my.php?image=paritionfailedxq6.jpg http://img261.imageshack.us/my.php?image=errorxl0.jpg
washcloud Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν το κόβω με ένα φορμάτ να καθαρίζεις. Αφού περιμένεις άλλον, μην χρησιμοποιείς άλλο αυτόν τον δίσκο, κι όταν έθει ο νέος, κάνε ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ (όχι cut) των αρχείων και...καλή τύχη.
Jokerf1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 οκ μεχρι χτες τον ανοιγε... Σημερα τον δειχνει raw... και δεν μπορω να τον ανοιξω... τι κανω τωρα? μου βγαζει αυτο το inpage error
giorgosa5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμασαι να τον βαλης μεσα στον υπολογιστη.
Technology fan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκιμασε το Active partition recovery! Κ εμένα μου χε κάτι προβλήματα, αλλα να ξέρεις για την ανάκτηση των αρχείων κανει πολύ ώρα ας πούμε εμένα για τον 500αρι μου έκανε περίπου 70 ωρες!
Jokerf1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ο δισκος ειναι 3.5 ιντζων 320gb εγω εχω laptop... Εχω το Easy Recovery Professional. Απλα τωρα αγχωθηκα γιατι μεχρι χθες τον ανοιγε κουτσα στραβα σημερα χαθηκε και το structure του
Technology fan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τι θέλεις να κάνεις? να πάρεις τα αρχεία απο μέσα ή να μη σου χαλάσει ο σκληρός? Ή και τα δύο? Βρες έναν άλλον υπολογιστή και δες αν σου κάνει τα ίδια!
Jokerf1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Περισσοτερο τα αρχεια οταν τα παρω θα δοκιμασω να τον φορμαρω Κατι που παρατηρησα οτι οσο πιο κρυος ειναι τοσο πιο καλα δουλευει
Technology fan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Τα αρχεία κάντα ανάκτηση με προγράμματα! Ύστερα με ένα φορματ θα στρώσει μην ανησυχείς! Αν δε φτιάξει ελπίζω να έχεις αποδείξεις εγγυήσεις και τα σχετικά... Αλλα σειρά προτεραιότητας έχουν τα αρχεία όπως λες!
Jokerf1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 το μονο που χρειαζομαι ειναι υπομονη αλλα ειμαι ανυπομονος :S... Μηπως εχει κανενας ιδεα ποσος χρονος χρειαζεται ενας 300ρης για recover η εξαρταται απο την κατασταση του?
washcloud Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Παλλήκαρε, κάτι είπαμε και πριν : Αν σ' ενδιαφέρουν τ' αρχεία σου, μην το πολυρισκάρεις με διάφορα, και μη συνδέεις άλλο τον δίσκο. Τρέξε το recovery που έχεις όταν έρθει ο νέος δίσκος και σώσε τ' αρχεία σου εκεί (κι ας πάρει όσο χρόνο θέλει), και ΜΕΤΑ πειραματίσου. Φιλικά.
Jokerf1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Λεω να αρχισω recover απο αποψε γιατι σε μια φαση που δοκιμασα μου ελεγε 72 hours remaining :S
washcloud Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό μπορεί και να στο λέει επειδή δυσκολεύεται να διαβάσει "πειραγμένα" σημεία του δίσκου. Να το πω αλλιώς, μπορεί να κάνει λιγότερο απο το 3ήμερο που λέει, μπορεί τόσο, μπορεί περισσότερο, μπορεί και να κολλήσει και να σου δώσει estimation : Δευτέρα Παρουσία... Ξεκίνα εσύ και βλέπεις. (να υπενθυμίσω ότι αν δεν έχεις ακόμη τον νέο δίσκο, τζάμπα το τρέχεις το recovery, και ζορίζεις και τον παλιό)
Jokerf1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Να πω κατι που προσεξα. Ηταν να το κανω με το Easy Recovery Proffesional το οποιο διαβαζει ολα τα sectors του δισκου και μετα σου λεει να βαλεις destination(δηλαδη που να τα αποθηκευσεις. Αλλα δοκιμασα το Active File Recovery και ειναι τελειο αφου βρηκε σε καποια φαση τον δισκο μου ανοιξε μεσω του προγραμματος τον δισκο οπως θα τον ανοιγε στα windows με τους φακελους και με τα ονοματα τους ακομα και αρχεια που ειχα διαγραψει πιο παλια. Πηρα καποια πολυ σημαντικα αρχεια για μενα και οπως εβλεπα τα εκανε copy με κανονικο ρυθμο δηλαδη οπως οταν θα εκανα μεσω windows. Σε καποια σημεια οταν δεν μπορουσε να διαβασει κατι εικονες που ειχα μου εβγαζε το μυνημα Error (data error (cyclic redundancy check)) reading file avril2491920x1200.jpg. Αλλα σιγα μακαρι να ειναι μονο 2-3 wallpapers το προβλημα
Berolinezos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Η καλύτερη λύση είναι να μεταφέρεις καβάτζα όλα τα κρίσιμα αρχεία σου σε email του διαδικτίου που θα τα χρησιμοποιήσεις σάν αποθήκη και στην συνέχεια να κάνεις format. Καλού κακού συμβουλέψου και κανέναν ειδικό τεχνίτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.