Προς το περιεχόμενο

Drakesang The Dark Eye

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να πει και κανάς άλλος καμιά γνώμη για το παιχνίδι;Τα αξίζει τα 30 ευρώπουλα ή να πω στο θείο μου να το φέρει;:lol:

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις τέλειωσα το game νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με ένα από τα καλύτερα rpg της χρονιάς.

Το game σε γενικές γραμμές στηρίζετε στους κανόνες τις tde που σε αρκετά σημεία μοιάζουν με αυτούς του dnd αν και νομίζω ότι οι tde είναι πιο λειτουργικοί ιδίως έτσι όπως ήταν στο game και σε βοηθούσαν αρκετά στο να σετάρεις σωστά τους char σου και να τους βγάλεις 100% τις δυνατότητες τους ανάλογα με το prof τους.

Φοβερή και η ισοροπία και η αίσθηση ομάδας που υπάρχει στο game και η αίσθηση την ώρα της μάχης. Μιλάμε για έναν 100% turn base τίτλο αν σε πραγματικό χρόνο.

Υπάρχουν αρκετές μάχες ιδίως με κάποια boss από την μέση και μετά που είναι φοβερά δύσκολες και γιαυτό κατά την γνώμη μου το παιχνίδι δεν είναι με τίποτα για casual παιχτές αλλά μόνο για κάποιον που έχει εμπειρία στα rpg.

Τέλος να προσθέσω τα πανέμορφα γραφικά του τα πανέμορφα σε αρκετές περιπτώσεις quest του καθώς και οι μικρές ιστορίες που συναντάς σε κάθε γωνία του παραμυθένιου κόσμου της Aventuria.

Δράκοι, orc, goblin, ξωτικά, νεράιδες τι άλλο να ζυτήσει κάποιος από ένα rpg και το κερασάκι ο άψογος τεχνικός τομέας του καθώς δεν υπάρχει το παραμικρό bug..

Δημοσ.

Επειδή σκέπτομαι να το τσιμπήσω…θέλω να ρωτήσω: Θυμίζει καθόλου Baldur’s Gate σε θέματα interface/party? Ή είναι εντελώς άλλο στυλάκι?

Δημοσ.

μάλλον το ίδιο και νομίζω σε πιο hardcore έκδοση. Αν σου αρέσουν τα παιχνίδια αυτού του είδους τότε θα το αγαπήσεις :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...