Προς το περιεχόμενο

Drakesang The Dark Eye

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ψηφισμένο ως το «RPG της χρονιάς 2008» στη Γερμανία

Σε έναν κόσμο όπου το σκότος παραμονεύει και οι εχθροί σου είναι πολυάριθμοι, η σωτηρία σου θα εξαρτηθεί από τους φίλους σου.

Διαβολικές δυνάμεις έχουν καταλάβει την πόλη της Ferdok. Παρακινούμενος από το γράμμα ενός παλιού σου φίλου, ξαφνικά θα

βρεθείς μπλεγμένος στην διαλεύκανση μιας σειράς από παράξενους τελετουργικούς φόνους. Και εκεί που νόμιζες ότι βρήκες την άκρη

του νήματος, συνειδητοποιείς ότι βρίσκεσαι μόλις στην αρχή μιας ακόμα πιο ανατριχιαστικής ιστορίας... Οι πιστοί και έμπιστοι

σύντροφοι είναι η μόνη λύση για να αποτρέψεις τη σκοτεινή συνωμοσία η οποία απειλεί να αλλάξει τον κόσμο της Aventuria για πάντα!

«Το Drakensang είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με εξαιρετική ποιότητα γραφικών. (...) Το συνιστούμε για όλους τους φαν των single

player RPGs και αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω»

IGN.com 7.6/10

“Το Drakensang μοιάζει σαν ένα μείγμα από Baldur’s Gate και The Witcher (…) Συνολικά ένας πολύ γερός τίτλος”

Gamerevolution.com

Κύρια χαρακτηριστικά :

• Πλούσια πλοκή βασισμένη στο δημοφιλές παιχνίδι ρόλων “The Dark Eye” με πάνω από 5 εκατομμύρια αντίτυπα πωλήσεις και με

περισσότερα από 1.000 σχετιζόμενα προϊόντα (βιβλία, συλλεκτικές κάρτες, επιτραπέζια, κλπ...)

• Ένας απέραντος και με απίστευτες λεπτομέρειες μεσαιωνικός 3D κόσμος με αναπαραστάσεις και απεικονίσεις της αυθεντικής

ιστορικής ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής

• Συναρπαστικό σύστημα μάχης όπου μπορείς να κάνεις παύση για να αλλάξεις όπλα και ξόρκια

• Απείλησε, πείσε και γοήτευσε τους αντιπάλους σου με ένα σύστημα διαλόγων βασισμένο στα ταλέντα των χαρακτήρων

• Πλούσιο και παραμετροποιήσιμο σύστημα μαγείας

• Ανέπτυξε τις ικανότητές σου λαμβάνοντας μέρος σε μάχες ενάντια σε 70 είδη εχθρών και τεράτων

• Μια συναρπαστική ιστορία από τους συγγραφείς των αυθεντικών βιβλίων και περιπετειών “The Dark Eye”.....

....για κάποιον που έκανε "παράπονα"...Λογικά μέχρι τέλη του μήνα θα το δούμε στα καταστήματα.....ότι πρέπει για φίλους του rpg, D&D, Baldurs Gate...

drakensang-the-dark-eye-20090123023616091_640w.jpg

drakensang_dark_eye_05.jpg

The-Dark-Eye-Drakensang_3.jpg

Το play το έχει 32,50 ευρω ενω κάπου έμαθα ότι εδω θα κάνει 29,99....Μια χαρά!

http://www.play.com/Games/PC/4-/8705964/-/Product.html?searchstring=DRAKENSANG&searchsource=0&cur=258

Δημοσ.

Είναι ήδη διαθέσιμο στο gamersgate.com στα 29,95. Θα το χτυπήσω μόλις ξεκολλήσω λίγο από dawn of war 2

Δημοσ.

This product is probably blocked to your country.

Focusx απο εκει θα το πάρεις δηλαδη? Περιμένω καλύτερα...για τα 4 λεπτά διαφορά...χωρίς κουτί cd κλπ κλπ.

....Παρακαλώ τους mods, επειδή έκανα μια καλύτερη αναζήτηση το θέμα ας μεταφερθεί εδώ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271585

ευχαριστώ.

Δημοσ.
Οπα ρε μεγα χορηγε της pc gaming industry!Και ακομη ενα : Οπα ρε μεγα υποστηρικτη των εγχωριων και παγκοσμιων ηθικων αξιων...

Μια χαρα ειναι να πεταμε κουβεντες χωρις να γνωριζουμε ε?

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Καποιοι εχουμε το γερμανικο φιλε μου και ο γραφων αυθεντικο μαλιστα.Επισης να ενημερωσω οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα υπαρξει distribution στην Ελλαδα οποτε για αυθεντικο μονο απο ιντερνετ παραγγελια.

Distribution στην Ελλάδα θα υπάρχει και ίσως νωριτερα από ότι Αγγλία. Το σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα θα είναι πιο φτηνό από ότι στο PLAY. Ναι, γαμώ την πουτάνα μου. Μια φορά να πρωτοτυπήσουμε και εμείς. Να δω αν τα Αγγλάκια θα το πάρουν από εδώ. Μόνο εμείς διακινούμε το Ευρώ στην κωλοαγγλία μου φαίνεται. Να βάλει και αυτή ευρώ όμως να δούνε την γλύκα...τα πα και ξέσκασα.

Δημοσ.
This product is probably blocked to your country.

Focusx απο εκει θα το πάρεις δηλαδη? Περιμένω καλύτερα...για τα 4 λεπτά διαφορά...χωρίς κουτί cd κλπ κλπ.

Αν κάνεις εγγραφή στο site είναι κανονικά διαθέσιμο. Πάντως ναι κι εγώ προτιμώ retail εκδόσεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησα το game και χθές έπαιζα για ώρες. πανέμορφός κόσμος και έχουν προσέξει και την παραμικρή λεπτομέρεια στην απόδοση του ιδίως στο τομέα των γραφικών. Νομίζω ότι πρεπει να έχει την ιδια μηχανή γραφικών με το withcher αυτή την εντύπωση μου έδωσε.

Σαν rpg είανι ότι πρέπει για όσους αγαπάνε αυτό το είδος των game. Λεπτμερές σετάρισμα των χαρακτήρων, επιλογή ομάδας από ένα πλήθος char, άπειρα αντικείμενα που βρίσκεις στον δρόμο, φοβερό crafting και άμεσο που γίνετε από όλους τους char στο team σου , πολύ καλά quest με ευχάριστη έκπληξη ότι υπάρχει χιούμορ στον κόσμο του.

Παίζει κανείς άλλος το game?

• Super Moderators
Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής, με αποθάρρυναν κάπως τα screenshots, όχι γιατί δεν είναι τα γραφικά καλά, αλλά πάλι κυριαρχούν αυτές οι κυρίες με τα πλούσια προσόντα και τις μινιμαλιστικές ενδυματολογικές επιλογές τους (βέβαια, και η μάγισσα στο Witcher σε αυτό το κλισέ έπεφτε, άλλα εκεί με είχε ενθουσιάσει ο βασικός χαρακτήρας)...

Αυτά που διαβάζω στο μήνυμά σου, όμως, ακούγονται πολύ ενθαρρυντικά. Μάλλον θα το δοκιμάσω :)

Στο play.com είναι στα €23,49, αλλά δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...