Προς το περιεχόμενο

Drakesang The Dark Eye

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελα παρε και τις αγγλικες φωνες να εισαι κομπλε!

http://www.sendspace.com/file/wwm2r7

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Τωρα που γυριζει high resolution σου χαριζει :

http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=&sys=pc&file=drakensang_high_texture_pack_de.zip&ref=ps

Εδω και το νεο localization για τις αγγλικες φωνες :

http://www.sendspace.com/file/4ti3sc

Μη ξεχασετε απλα να βαλετε και το τελευταιο official patch!

Δημοσ.

To Locale.rar εχει μεσα ενα αρχειο locale.npk αλλα στο directory του παιχνιδιου δεν βρηκα παρομοιο αρχειο να αντικαταστησω.....καμια ιδεα?

Δημοσ.
To Locale.rar εχει μεσα ενα αρχειο locale.npk αλλα στο directory του παιχνιδιου δεν βρηκα παρομοιο αρχειο να αντικαταστησω.....καμια ιδεα?

Δεν θελει αντικατασταση.Απλα βαλε το μεσα στον φακελο οπου εκανες εγκατασταση το παιχνιδι.

Δημοσ.
Μην πάρετε ποτέ κανένα game αυθεντικό, θα σας μαραθούν τα @@ και θα πέσουν...

Οπα ρε μεγα χορηγε της pc gaming industry!Και ακομη ενα : Οπα ρε μεγα υποστηρικτη των εγχωριων και παγκοσμιων ηθικων αξιων...

Μια χαρα ειναι να πεταμε κουβεντες χωρις να γνωριζουμε ε?

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

βγήκε από τους razor,why all that hustle?

Καποιοι εχουμε το γερμανικο φιλε μου και ο γραφων αυθεντικο μαλιστα.Επισης να ενημερωσω οτι κατα πασα πιθανοτητα δεν θα υπαρξει distribution στην Ελλαδα οποτε για αυθεντικο μονο απο ιντερνετ παραγγελια.

Δημοσ.

Επ' ουδενί υποστηρικτής της industry, απλά υποστηρικτής του hobby μου είμαι και αυτών που ιδρώνουν πάνω από τα πληκτρολόγια για να με ψυχαγωγούν.

Όσο για το "κουβέντες χωρίς να γνωρίζουμε", επειδή είναι πολύ αόριστη τοποθέτηση, δεν μπορώ να καταλάβω ποια ακριβώς σκοτεινή δύναμη εμποδίζει κάποιον να πάρει γνήσιο ένα game. Μπορώ να φανταστώ μόνο το οικονομικό. Επειδή λοιπόν κι εγώ δεν το φυσάω, αγοράζω από Internet κάπου 120 ευρώ το χρόνο σε ~10 παιχνίδια. Μέσα στο Γενάρη αγόρασα Crysis για 15, Warhead για 20, The Witcher για 14 και Mass Effect για 15 ευρώ αντίστοιχα. Φυσικά, δεν τα είχα αγοράσει όταν πρωτοκυκλοφόρησαν, γιατί ήταν πανάκριβα σε βαθμό κοροϊδίας...

Δημοσ.

Αποψη σου σεβαστη αλλα προσωπικα δεν θα περιμενα 8 μηνες να πεσει η τιμη του Crysis για να το αγορασω.Οταν βλεπω οτι μια εταιρια προσπαθει ανταποδιδω.NBA 2k9 αγορα 2 φορες+δωρο.μονο 19Ε.Ηδη προπαραγγελια MLB 2k9 19E.

Δημοσ.

Φαίνεται ωραίο παιχνιδάκι τώρα που το ξαναείδα λίγο στην Αγγλική έκδοση, αλλά δε θα έλεγα ότι με συναρπάζει. Νορμάλ γραφικά ( 1920χ1080 + aa ) και ένα προβληματάκι λίγο με την κάμερα...κατά τα άλλα αν σας αρέσουν τα κλασσικά D&D θα σας αρέσει κι αυτό ^^

Δημοσ.
Επ' ουδενί υποστηρικτής της industry, απλά υποστηρικτής του hobby μου είμαι και αυτών που ιδρώνουν πάνω από τα πληκτρολόγια για να με ψυχαγωγούν.

Όσο για το "κουβέντες χωρίς να γνωρίζουμε", επειδή είναι πολύ αόριστη τοποθέτηση, δεν μπορώ να καταλάβω ποια ακριβώς σκοτεινή δύναμη εμποδίζει κάποιον να πάρει γνήσιο ένα game. Μπορώ να φανταστώ μόνο το οικονομικό. Επειδή λοιπόν κι εγώ δεν το φυσάω, αγοράζω από Internet κάπου 120 ευρώ το χρόνο σε ~10 παιχνίδια. Μέσα στο Γενάρη αγόρασα Crysis για 15, Warhead για 20, The Witcher για 14 και Mass Effect για 15 ευρώ αντίστοιχα. Φυσικά, δεν τα είχα αγοράσει όταν πρωτοκυκλοφόρησαν, γιατί ήταν πανάκριβα σε βαθμό κοροϊδίας...

Mass Effect 15 euro???? Πες μου σε παρακαλώ απο που αν γινεταί....Με ενδιαφέρει!!!!

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...